fbpx

Vrste delovanja na SMAS sloj kože

808 Diod laser
808 DIOD laser
22 novembra, 2017
Lifting lica i tela Vita Elos
Koje sve usluge vam pruža Vita Elos
24 novembra, 2017
Prikaži sve

Vrste delovanja na SMAS sloj kože

SMAS lifting

ŠTA JE SMAS SLOJ KOŽE I HIRURGIJA

SMAS je skraćenica za Submuscular Aponeurotic System - površni mišićni aponeurotični sistem. SMAS je oblast mišićne mase lica, područje koje pokriva duboke oblasti obraza. To je sloj tkiva koji pokriva dublje strukture površine obraza i povezan je sa površinskim mišićima, koji opet pokrivaju donji deo lica i vrat i nazivaju se platisma.
Neki hirurzi pribegavaju lakšem, bržem i manje skupom postupku - stavljaju "žice" u SMAS sloj. Ovo im omogućava da ga podignu i pomeraju kožu lica, ali je poznato da se ova „žičana“ struktura pomera s vremenom, a najverovatnije će pre ili kasnije ponovo rezultirati opuštenom kožom.
SMAS mišićni sistem se tretira tokom kozmetičke operacije lica, naročito ritidektomije. Druga mogućnost za tretiranje SMAS sloja, uz slične efekte kao i od plastične hirurgije, je delovanje na SMAS sloj ultrazvukom (HIFU tehnologija) u cilju zatezanja lica. Ova, druga tehnika liftinga je dostupna u Vita Elos-u.

DELOVANJE NA SMAS SLOJ U VITA ELOS-u

SMAS podizanje lica može zategnuti vrat, vilicu, područje oko usta, obraze i područje oko očnih kapaka. Pošto oni čine glavne problematične oblasti, nehirurški SMAS lift je upravo ono što vam treba da vratite svoj mladalački izgled, a moguće ga je uraditi u Vita Elos-u.
Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos Novi Sad pruža mogućnost svojim klijentima da urade podizanje lica na neinvazivan, prirodan i pouzdan način – putem ultrazvuka, koji je duboko i precizno fokusirana na SMAS sloj kože. Na ovaj način izbegavate hirurško odstranjivanje dela SMAS sloja u cilju uspešnog face lifting-a. Oprema koju posedujemo je najsavremenija iz oblasti nehirurškog liftinga lica (i tela), testirana je i odobrena, tako da vam je sigurnost i bezbednost postupka zagarantovana.
Rezultati koji se postižu dejstvom HIFU tehnologije (duboko fokusiranog ultrazvuka) su isti kao i kod SMAS hirurgije, ali bez skalpela. Efekat ultrazvučnog SMAS liftinga je 1,5-3 godine, računajući 6 meseci od tretmana, koliko je potrebno da se na prirodan za obnovu kolagen i zategne tretirana regija u potpunosti. Suština i osnovna prednost ultrazvučnog SMAS liftinga, koji mi nudimo, u odnosu na hirurgiju, je upravo izostanak operacije uz iste ili slične efekte.

Iskoristite najsavremeniju opremu koju vam nudimo u cilju neinvazivnog liftinga lica!
Vaš Vita Elos

gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više