fbpx

Stimulisanjem regeneracije kolagena na prirodan način do mladalačkog izgleda – Ultrazvučni SMAS lifting

Trajna epilacija
Laserska trajna epilacija – oslobodite se neželjenih dlačica trajno po pristupačnim cenama
13. decembar 2021.
Zatezanje kapaka primenom Plasma Pen tehnologije
17. decembar 2021.
Trajna epilacija
Laserska trajna epilacija – oslobodite se neželjenih dlačica trajno po pristupačnim cenama
13. decembar 2021.
Zatezanje kapaka primenom Plasma Pen tehnologije
17. decembar 2021.
Prikaži sve

Stimulisanjem regeneracije kolagena na prirodan način do mladalačkog izgleda – Ultrazvučni SMAS lifting

Kolagen

ZAŠTO JE KOLAGEN VAŽAN ZA MLADALAČKI IZGLED

Kolagen je najzastupljeniji protein u ljudskom organizmu i glavna proteinska komponenta kože, kostiju i vezivnog tkiva, koja daje čvrstoću, zategnutost i stabilnost tkivu.
Kako starimo, javlja se trajni deficit kolagena usled sve sporijeg njegovog prirodnog obnavljanja. Rezultat deficita kolagena je lako uočljiv – pojavljuju bore, a proces starenja postaje sve vidljiviji.
Kako bi se proces gubitka i regeneracije kolagena usporio i umanjili negativni efekti ove pojave, u Kabinetu se nudi usluga, revolucionarnu iz domena aparatne kozmetike, koja na prirodan način utiče ne regeneraciju i obnavljanje kolagena i njegovih funkcija – Ultrazvučni SMAS lifting.

ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING – TRETMAN PRIRODNE REGENERACIJE KOLAGENA

Kolagen ima tu sposobnost da se prirodno obnavlja. Upravo na toj njegovoj sposobnosti se bazira tretman Ultrazvučni SMAS lifting – duboko fokusiranim ultrazvukom se stimuliše kolagen i podstiče njegovo prirodno obnavljanje, a efekti su zatezanje kože i gubitak ili smanjenje bora.
Kako kolagen ima oblik grane, koja se sastoji od “korena” (na oko 4,5 mm) i “grana” (površinski slojevi kože, suština njegove regeneracija je podsticanje prirodnog obnavljanja korena, koji potom direktno utiče i na stanje grana kolagena. Ukoliko je koren kolagena ojačao i obnovio se, grane takođe rastu i postaju sve gušće, a time se povećava i funkcija čitave strukture vezivnog tkiva – dolazi do zatezanja kože i gubitka bora.
Ultrazvučni SMAS lifting, kao terapija, je potpuno prilagođena strukturi i obliku kolagena na način da 3D HIFU tehnologija sa svojim manuelnim nastavcima može da deluje na dubini i korena kolagena i grana kolagena. Ultrazvučni SMAS lifting (primena 3D HIFU tehnologije) je takav lifting lica i tela koji ne zateže kožu samo površinski, već dopire i do dubljeg sloja kože – SMAS sloja. SMAS sloj je onaj deo kože koji sadrži sve elemente neophodne za mladalački izgled lica – kolagen i elastin.
Efekti ultrazvučnog SMAS lifting traju do 3 godine, a ogledaju se u nestanku sitnih bora, značajnom smanjenju dubokih bora, zategnutosti kože i vraćanju mladalačkog izgleda.
Tretman Ultrazvučni SMAS lifting radi lekar (hirurg) iz Moskve, sa višegodišnjim iskustvom u laserskoj i ultrazvučnoj medicini. Tretman Ultrazvučni SMAS lifting u kabinetu Vita Elos je potpuno siguran, prirodan, neinvazivan, daje dugoročne efekte, bez primene ikakvih invazivnih postupaka.

Zakažite svoj termin za Ultrazvučni SMAS lifting i vratite svoj mladalački izgled!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više