fbpx

Koje regije lica i tela uspešno podmlađujemo tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting

Kako radimo zatezanje kapaka Nehirurškom blefaroplastikom
22. avgust 2022.
Lifting lica
Face lifting – nehirurški tretmani u našem Kabinetu po povoljnim cenama
26. avgust 2022.
Kako radimo zatezanje kapaka Nehirurškom blefaroplastikom
22. avgust 2022.
Lifting lica
Face lifting – nehirurški tretmani u našem Kabinetu po povoljnim cenama
26. avgust 2022.
Prikaži sve

Koje regije lica i tela uspešno podmlađujemo tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting

3D HIFU

ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING

Ultrazvučni SMAS lifting kože lica i tela je nehirurški metoda zatezanja kože, bez nuspojava, ožiljaka i neželjenog dejstva na okolna tkiva. Reč je o vrhunskom nehirurškom tretmanu za podizanja labave kože lica i tela koji daje impresivne rezultate na duži rok.
Ultrazvučni SMAS lifting koristi duboko fokusirane ultrazvučne talase sa ciljem postizanja efekata u vidu zatezanja i podizanje opuštene kože. 3D HIFU tehnologija, koja se koristi prilikom tretmana Ultrazvučni SMAS lifting, je odobrena od strane FDA kao tretman za lice i vrat sa specifičnom kliničkom indikacijom za podizanje kože vrata, brade, stomaka i dekoltea, kao i ruku.
Fokusirani ultrazvučni talasi (3D HIFU tehnologija) deluju direktno na koren kolagena, izazivajući njegovu denaturaciju, nakon čega počinje proces postepene regeneracije kolagena i njegovog prirodnog obnavljanja, počev od korena kolagen vlakna ka granama kolagen vlakna. Ujedno se utiče i na regeneraciju elastina u koži, te je lifting efekat koji se postiže na ovaj način potpun.
Nehirurški, Ultrazvučni SMAS lifting lica ili tela daje svoje pune rezultate u vremenskom periodu do 6 meseci nakon tretmana. Napominjemo da se radi samo 1 tretman u periodu od 1,5 godine, koji se preporučuje licima starijim od 35 godina.

ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING LICA I TELA

Ultrazvučni SMAS lifting lica daje brojne estetske efekte:
- usporava se proces starenja,
- podstiče se isključivo prirodan način regeneracije kolagena i elastina (dolazi do rasta kolagena, koji obnovljen zateže kožu, a time i smanjuje bore),
- bolja hidratiranost kože,
- rast volumena ćelija i vraćanje mladalačkog izgleda,
- nestajanje finih bora i izrazito smanjivanje dubokih bora na licu i vratu,
- vraćanje prirodne, tokom starenja i opuštanja kože, izgubljene fizionomije lica,
- dugoročnost efekata do 3 godine.
Rezultati tretmana Ultrazvučni SMAS lifting-a tela:
- dekolte: zategnuta koža, nestajanje sitnih bora i smanjenje dubokih bora, poboljšanje kvaliteta i turgora kože dekoltea, zategnutiji, privlačniji i lepši izgled ove regije,
- nadlaktice: nestajanje “viseće” kože nadlaktica, vraćanje prirodnog oblika ovog dela ruku, nestajanje sitnih bora na koži nadlaktice,
- stomak: zategnutiji stomak sa poboljšanim tonusom kože tretirane regije, nestajanje viška kože na stomaku (najčešće prisutno nakon porođaja ili naglog gubitka kilograma),
- butine i zadnjica: poboljšan tonus kompletne regije butina, zategnuta i čvrsta koža butina i zadnjice, nestajanje opuštene kože zadnjice (sitne i brojne bore nastale usled starenja i gubitka elastičnosti kože ove regije).
- dugoročni efekti (do 3 godine).

Zategnite željeni deo lica ili tela samo jednim tretmanom uz dugoročne efekte!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više