fbpx

Kako se radi tretman Radiotalasni lifting i efekti koji se postižu

Plasma Pen tretmani – šta nudi Vita Elos
12. avgust 2022.
Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela
Kada se tretman Ultrazvučni SMAS lifting ne radi – zdravlje pacijenta na prvom mestu
17. avgust 2022.
Plasma Pen tretmani – šta nudi Vita Elos
12. avgust 2022.
Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela
Kada se tretman Ultrazvučni SMAS lifting ne radi – zdravlje pacijenta na prvom mestu
17. avgust 2022.
Prikaži sve

Kako se radi tretman Radiotalasni lifting i efekti koji se postižu

POSTUPAK TRETMANA RADIOTALASNI LIFTING

Radiotalasni lifting lica je jednostavan, bezbolan, potpuno bezbedan i ne zahteva nijednu formu anestezije. Radiotalasni lifting je tretman liftinga lica, koji se može raditi tokom cele godine. U pojedinačnim tretmanima Radiotalasni lifting, radiotalasima je moguće je tretirati samo određene regije lica, kompletno lice, vrat ili i lice i vrat, zavisno od problema koji je prisutan.
Radiotalasni lifting je jedan od retkih načina zatezanja kože lica, koji se može primeniti na područje oko očiju, kao i na očnim kapcima.
Tretman Radiotalasni lifting se radi radiotalasima (manipulator multifunkcionalnog ELOS aparata). Multifunkcionalni aparat ima bipolarni manipulator sa jakim hlađenjem, što omogućava postizanje veoma dobrih rezultata kod tretmana Radiotalasni lifting.
Procedura tretmana Radiotalasni lifting lica započinje nanošenjem gela preko tretirane regije i malom sondom (bipolarnim manipulatorom sa kontaktnim nanogelom) se prelazi po tretiranoj površini, čime se stvara toplota – radiotalasi zagrevaju površinski sloj kože (40-42⁰C), kao i srednji sloj (55-60⁰C) u kojem se nalaze kolagen i elastin, a elastična vlakna, koja daju čvrstinu koži, na to zagrevanje reaguju pokretanjem procesa obnavljanja elastičnih vlakana (vrši se stimulacija fibroblastnih ćelija).
Starenjem, vlakna kolagena se opuštaju, ispravljaju, pa kao reakcija na radiotalasnu stimulaciju tokom tretmana Radiotalasni lifting, dolazi do njihove retrakcije, zatezanja i učvršćivanja. Kako su kolagen i elastin proteini u obliku spirale, oni se na visokoj temperaturi jednostavno „stisnu“, te ih je potrebno „opeći” (što se upravo čini tretmanom Radiotalasni lifting tela). Taj postupak je strogo kontrolisan, jer postoji sistem hlađenja i tačnog određivanja vremena i temperature dejstva radiotalasa tokom tretmana Radiotalasni lifting. Kao reakcija na radiotalasnu stimulaciju, dolazi do retrakcije fibroblastnih ćelija (kolagena i elastina) i učvršćivanja kože.
Nakon tretmana Radiotalasni lifting, rezultati su vidljivi odmah.

EFEKTI KOJI SE POSTIŽU TRETMANOM RADIOTALASNI LIFTING

Tretman Radiotalasni lifting se najčešće na početku, dok su znaci starenja vidljivi i izraženiji, preporučuje kao serija tretmana i to od najčešće 10 tretmana. Efekti traju oko 6 meseci. Preporučuje se održavanje postignutih rezultata ponavljanjem tretmana Radiotalasni lifting jednom mesečno.
Lice nakon serije tretmana Radiotalasni lifting lica (efekti tretmana):
- koža postaje zdravija, mlađa i elastičnija,
- radiotalasni lifting drastično se popravlja kvalitet same kože, njenu hidrataciju, tonus,
- brisanje sitnijih i značajno umanjenje dubokih bora,
- usled podizanja tonusa kože obraza, smanjenje nazolabijalnih brazdi i zatezanje podbratka,
- radiotalasni liftingom normalizuje se lučenje sebuma (eliminiše se pojava akni),
- znatno se popravlja kvalitet kože u predelu vrata,
- radiotalasi svojim efektom izazivaju sintezu novog kolagena i elastina, čime se koža vidno podmlađuje i zateže.

Radiotalasni lifting za zatezanje opuštene kože i podmlađivanje dostupan u našem Kabinetu!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više