fbpx

Radiotalasni lifting – tretman prirodnog zatezanja kapaka, lica i vrata

HIFU tehnologija
3D HIFU tehnologija – savremen pristup za postizanje nehirurškog face lifting-a
31. avgust 2022.
Zašto preporučujemo tretman Uklanjanje tetovaža u našem Kabinetu
5. septembar 2022.
HIFU tehnologija
3D HIFU tehnologija – savremen pristup za postizanje nehirurškog face lifting-a
31. avgust 2022.
Zašto preporučujemo tretman Uklanjanje tetovaža u našem Kabinetu
5. septembar 2022.
Prikaži sve

Radiotalasni lifting – tretman prirodnog zatezanja kapaka, lica i vrata

Radiotalasni ligting

O RADIOTALASNOM LIFTINGU – ZAŠTO PREPORUČUJEMO

Radiotalasni lifting je tretman koji se danas podjednako uspešno, kao najbolji i najefikasniji nehirurški i neinvazivni tretman sa višestrukim efektima, primenjuje i na celom licu, pa i kapcima, ali i vratu. Radiotalasni lifting se može raditi tokom cele godine.
Tretman Radiotalasni lifting se preporučuje ukoliko su prisutni sledeći problemi:
- pojava bora i prvih znakova starenja,
- slaba i opuštena koža lica i vrata,
- opuštenost kože na dekolteu,
- jedan od retkih tretmana kojim se direktno može tretirati opuštena koža kapaka, kesica oko očiju,
- pojava bora na čelu i licu, kesastih obraza, nazolabijalnih bora,
- prisutno „fotostarenje“ kože, zbog pojačanog dejstva i izloženosti Suncu,
- prisutna dehidratacija kože, smanjen turgor kože.
Efekti, koji se postižu tretmanom Radiotalasni lifting, su brojni. Nakon serije tretmana Radiotalasni lifting koža postaje zdravija, mlađa i elastičnija, drastično se popravlja kvalitet same kože, njena hidratacija, tonus, dolazi do brisanja sitnijih i umanjenja dubokih bora (usled podizanja tonusa kože obraza, smanjenjem nazolabijalnih brazdi i podbratka), postiže se veoma dobar efekat kod opuštene kože kapaka, normalizuje se lučenje sebuma (eliminiše se pojava akni), znatno se popravlja kvalitet kože u predelu vrata, radiotalasi svojim efektom izazivaju sintezu novog kolagena i elastina, čime se koža vidno podmlađuje i zateže se opuštena koža kompletnog lica i vrata.

ZATEZANJE KAPAKA, CELOG LICA I VRATA TRETMANOM RADIOTALASNI LIFTING

Tretman Radiotalasni lifting je bezbolan, bezbedan, neinvazivan i prijatan i ne zahteva nijednu formu anestezije. Tretman Radiotalasni lifting ne daje nikakva neželjena dejstva, niti zahteva posebno mirovanje nakon tretmana, a rezultati su vidljivi odmah.
Starenjem, vlakna kolagena, koja koži daju čvrstinu, se opuštaju, ispravljaju, pa kao reakcija na radiotalasnu stimulaciju, dolazi do njihove retrakcije i učvršćivanja.
Procedura tretmana Radiotalasni lifting započinje nanošenjem gela preko tretirane regije (lice, vrat) i malom sondom (bipolarnim manipulatorom sa kontaktnim nanogelom) se prelazi po tretiranoj površini (kapci, celo lice i vrat, pa i dekolte), čime se stvara toplota – radiotalasi zagrevaju srednji sloj kože (do 42⁰C) u kojem se nalaze kolagen i elastin, a elastična vlakna, koja daju čvrstinu koži, na to zagrevanje reaguju pokretanjem procesa obnavljanja elastičnih vlakana (vrši se stimulacija fibroblastnih ćelija).
Tretman se radi kao serija tretmana i daje zavidne rezultate kod zatezanja kapaka, svih delova lica i opuštene kože vrata.

Zategnite kapke, celo lice i vrat tretmanom Radiotalasni lifting!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više