fbpx

Laserski karbonski piling – tretman koji se radi tokom cele godine

Uklanjanje nazolabijalnih bora
Nazolabijalne bore – efikasno i prirodno uklanjanje tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting lica
8. jul 2017.
Poklon Vaučer
Poklon vaučer – iskoristite ga i obradujte dragu osobu tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting
11. jul 2017.
Uklanjanje nazolabijalnih bora
Nazolabijalne bore – efikasno i prirodno uklanjanje tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting lica
8. jul 2017.
Poklon Vaučer
Poklon vaučer – iskoristite ga i obradujte dragu osobu tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting
11. jul 2017.
Prikaži sve

Laserski karbonski piling – tretman koji se radi tokom cele godine

Laserski karbonski (ugljenikov) piling

ŠTA JE LASERSKI KARBONSKI PILING?

Laserski karbonski piling se u Kabinetu Vita Elos, Novi Sad, radi najsavremenijim laserom – Nd:YAG laserom. Nd:YAG laser je deo multifunkcionalnog aparata, koji se koristi u našem Kabinetu. Ovaj savremeni laser omogućava emitovanje laserskih talasa različite dužine, što nudi mogućnost obavljanja više različitih tretmana ovim aparatom, između kojih je i Laserski karbonski piling. Prednosti korišćenja Nd:YAG lasera su: postizanje maksimalnih efekata kod primene tretmana Laserski karbonski piling, visok nivo bezbednosti aparata uz obnavljajući i blagotvoran efekat na tretirana područja kože i usklađenost sa važećim standardima kozmetologije i dermatologije - klinički ispitana oprema.
Laserski karbonski piling je tretman kojim se, primenom lasera, mogu ukloniti stare stanice kože, čime se podstiče rast novih stanica, kako bi ona bila sjajnija, zdravija i lepša. Laserski karbonski piling je beskontaktna aparatna alternativa klasičnom čišćenju lica, koja se radi laserom kao karbonski (ugljenikov) piling. To je najnovija metoda kompleksnog lekovitog pritiska na kožu u vidu neinvazivne procedure, nakon koje su rezultati vidljivi odmah. Sam tretman nije bolan, te ne zahteva oporavak.
Tretman Laserski karbonski piling ima sledeće efekte na vašu kožu lica: smanjuje bore, pore, pigmentacije i ožiljke od svih tipova akni i same akne, a koža odmah postaje zategnuta, mekša i čvršća. Tretman Laserski karbonski piling se može raditi:
- jednokratno (efekat brzog podmlađivanja i vraćanja svežine licu),
- redovno (1 do 2 puta mesečno, kako bi se poboljšalo stanje kože i koje daje najbolje rezultate u smislu podmlađivanja) ,
- intenzivno (u slučaju problematične kože, gde se obično započinje sa 2 tretmana nedeljno i polako smanjuje postupak do 1-2 tretmana mesečno). Najbolji rezultati laserskog karbonskog pilinga se postižu dugotrajno ukoliko se rade redovno, u jednakim vremenskim intervalima.

ZAŠTO TRETMAN LASERSKI KARBONSKI PILING MOŽE DA SE RADI I LETI?

Laserski karbonski piling je jedinstvena ponudu na našem tržištu, koja brzo, efikasno i profesionalno rešava probleme na vašem licu: obnavlja kožu lica, kožu čineći je vidljivo mladolikom, smanjuje bore, pigmentacije, pore, balansira lučenje loja, smanjuje ožiljkasto tkivo, efektan je tretman protiv svih tipova akni, obnavlja kožu punu strija. Zbog svoje blagotvornosti na lice, može da se radi tokom cele godine u Vita Elos-u, čim se problem javi.
Kao terapeutski tretman, pogodan je za sve tipove kože i može da se radi u bilo koje vreme – i leti, jer nema nikakvih nuspojava, niti je izlaganje suncu nakon tretmana zabranjeno. Sam tretman Laserski karbonski piling ne izaziva u letnjem periodu preosetljivost na UV zrake, niti utiče na pigmentaciju kože – naprotiv, rešava problem pigmentacije u periodu kada ona može biti pojačana. Laserski karbonski piling se preporučuje kada vam je lice sa aknama, usled preteranog lučenja loja – česta pojava leti zbog preteranog znojenja i zatvaranja pora. Laserski karbonski piling je idealan nakon povratka sa mora, kada želite da lice očistite od svih nečistoća i vratite mu sjaj uz preplanulu boju.

Zakažite svoj tretman Laserski karbonski piling i održite svežinu lica i tokom leta!
Vaš Vita Elos

ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više