fbpx

Šta su naši klijenti rekli o nama

Lifting tela u Vita Elos-u
Ultrazvučni SMAS lifting tela u Vita Elos-u
27. jun 2017.
Lifting lica - Vita Elos
Zatezanje lica – face lifting u Vita Elos-u
4. jul 2017.
Lifting tela u Vita Elos-u
Ultrazvučni SMAS lifting tela u Vita Elos-u
27. jun 2017.
Lifting lica - Vita Elos
Zatezanje lica – face lifting u Vita Elos-u
4. jul 2017.

NAŠA RADNA ETIKA

Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos je specijalizovani kozmetički studio, kojem možete da poklonite svoje poverenje, jer Vita Elos nudi: pouzdanost, stručnost i profesionalizam u pružanju usluga, maksimalni efekti kod svakog tretmana, individualni pristup svakom klijentu u skladu sa stanjem njegovog zdravstvenog stanja, problema koji se rešava i saveta stručnog tima Kabineta, stručni tim čine kozmetičar i lekar iz Rusije (Moskve) sa dugogodišnjim iskustvom u oblasti kozmetologije (vise od 10 godina), najsavremeniji aparati iz oblasti kozmetologije i dermatologije, testirani i u skladu sa važećim domaćim standardima i standardima Evropske unije, praćenje najnovijih dostignuća iz oblasti aparatne kozmetike i uvođenje revolucionarnih tretmana u regionu, koji se uspešno primenjuju u svetu, posebne pogodnosti za lojalne i dugogodišnje klijente Kabineta.

NAŠE USLUGE

Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos je specijalizovani kozmetički studio, koji vam nudi veliki broj usluga na jedinstven način:
- nehirurški, ultrazvučni SMAS lifting lica,
- nehirurški, ultrazvučni SMAS lifting tela,
- radiotalasni lifting lica,
- radiotalasni lifting tela,
- trajna epilacija 808 Diod laserom velikih regija,
- trajna epilacija 808 Diod laserom malih regija,
- trajna epilacija Elos-om velikih regija,
- trajna epilacija Elos-om malih regija,
- depigmentacija laserom (uklanjanje mladeža, kapilara, fleka, kuperoza, keratoza, papiloma, hemangioma),
- uklanjanje akni Elos tehnologijom,
- uklanjanje tetovaža,
- ultrazvučna kavitacija,
- trajna šminka usana, kapaka i obrva,
- laserski karbonski piling lica
- uklanjanje trajne šminke.

MIŠLJENJA NEKIH OD KLIJENATA VITA ELOS-a

Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos se trudi da svojim klijentima obezbedi, na prvom mestu, maksimalan kvalitet, punu posvećenost svakom pacijentu uz pristupačne cene. Druga ključna stvar u pružanju naših usluga je pružiti usluge korišćenjem najsavremenije opreme, kako bi pratili sva najnovija dostignuća iz oblasti aparatne kozmetike i tako učinili naše usluge maksimalno efikasnim i bezbednim.
Do sada smo imali veliki broj klijenta, ne samo iz Novog Sada, već iz različitih delova Srbije, ali i šire: Austrije, Nemačke, BiH, Slovenije, Rusije. Iznosimo vam iskustva nekih od njih:
Vrhunski tretmani. Prezadovoljna sam. Zaposleni stručni, savremena oprema. Preporuka svima da probaju, da sami uvide po čemu je Vita Elos ispred ostalih.“ - Dragana, Novi Sad.
Savršen rad, visoka profesionalnost, povoljne cene. Po mom mišljenju, najbolja kozmetičarka u Novom Sadu. Što je meni bilo vrlo važno je i to da gospođa Marina odradi ono što nudi (čak i više od toga), tako da možete biti apsolutno sigurni da ćete za vaš novac stvarno i dobiti ono što plaćate (kod mnogih drugih u NS to nažalost nije tako). Od mene - najviša ocena i iskrene preporuke!“ - Ana, Nemačka.
Prijatna atmosfera, profesionalnost, ljubaznost. Osoblju Vita Elos-a se možete prepustiti sa potpunim poverenjem. Preporučujem od sveg srca.“ – Tina, Beograd.
Svakome je potrebno da pronađe svoju malu oazu. Mislim da sam je i ja pronašla. Da se odbranimo od depresije, priuštimo sebi tretman lepote i kroz život koračamo drugačijim i sigurnijim koracima.... Puno sreće i uspeha u daljem radu želim.“ – Danijela, Novi Sad.
Sve pohvale za Vita Elos, jer su odličan tim, rade u prijatnom ambijentu, pružaju vrhunsku uslugu i imaju najpovoljnije cene. Posetite ih!“ – Maja, Banja Luka.
„U Vita Elos-u sam radila Ultrazvučni SMAS lifting tretman za predeo nazolabijalnih bora, koje su mi najizraženije na licu. Tretman nije bio bolan, a par dana nakon tretmana su se videle prve pozitivne promene. Nehirurški SMAS lifting sam radila u maju, tako da su sada rezultati daleko uočljiviji - bore su sve pliće. Pored vrhunske usluge, pohvale za tim u Vita Elos-u. Izuzetno prijatna i opuštena atmosfera. Sve preporuke za lifting u ovom salonu!“ – Anja, Novi Sad.
Nehirurški SMAS lifting lica je malo bolan tretman. Posle tretmana sam odmah videla pozitivan efekat: smanjile su mi se nazolabijalne bore, podigao se tonus donjeg dela lica, koža je postala svežija i čvršća. Krajnji i pun efekat očekujem za 3-6 meseci, kao što mi je i rečeno.“ - Žanna, Nižni Novgorod.

Posetite nas, zakažite svoj termin i podelite sa nama svoj estetski problem, a mi ćemo ga rešiti na obostrano zadovoljstvo!
Vaš Vita Elos

ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više