fbpx

Nehirurški face lifting – cene za pojedinačne tretmane

Uklanjanje papiloma – lasersko uklanjanje visećih bradavica
8. april 2022.
Obuka za tretman Ultrazvučni SMAS lifting u kabinetu Vita Elos
13. april 2022.
Uklanjanje papiloma – lasersko uklanjanje visećih bradavica
8. april 2022.
Obuka za tretman Ultrazvučni SMAS lifting u kabinetu Vita Elos
13. april 2022.

NEHIRURŠKI FACE LIFTING U NAŠEM KABINETU

Pored hirurškog face lifting-a, postoje i tehnike nehirurškog face lifting-a, koje se primenjuju u Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos.
Neinvazivni tretmani face lifting-a se rade kako bi se lice učinilo zategnutijim, mlađim, lepšim, simetričnijim ili kako bi se korigovale nepravilnosti ili deformiteti, uz osnovnu prednost u odnosu na hirurški face lifting - nema rezova, niti anestezije. Druga važna prednost nehirurških metoda face lifting-a, koje se rade u Vita Elos-u je uklanjanje bora i zatezanje kože podsticanjem prirodne regeneracije kolagena. Pored toga, nehirurški face lifting ne zahteva nikakav period oporavka ili je on veoma kratak, nema podliva nakon izabranog tretmana, rezultati su vidljivi odmah, a cene su značajno niže od hirurškog face lifting-a (uz postizanje podjednako dugoročnih efekata).

CENE TRETMANA ZA NEHIRURŠKI FACE LIFTING

Cene pojedinačnih nehirurških face lifting tretmana u Kabinetu
• Face lifting tretman kod kog se primenjuje 3D HIFU tehnologija se radi samo jednom kako bi se zategla koža lica. Cena face lifting tretmana Ultrazvučni SMAS lifting celog lica je 600 EUR, dok je za pola lica cena 300 EUR. Paketi usluga za ovaj face lifting tretman, obezbeđuju uštedu za klijente i do 550 EUR, zavisno od izbora paketa. Prvi paket uštede od EUR 550, obuhvata jedan tretman za regije: celo lice, podbradak, vrat i dekolte po ceni od EUR 1100. Drugi paket za ovaj tretman po ceni od EUR 400 obuhvata tretman celog lica, podbratka i vrata po ceni od EUR 850. Paket uštede od EUR 250 za jedan tretman Ultrazvučnog SMAS liftinga obuhvata tretiranje regije pola lica (donji deo), podbratka i vrata po ceni od EUR 700. Četvrti paket uštede je paket kojim se omogućava ušteda od EUR 200 , jer obuhvata samo jedan tretman za regije celo lice i podbradak po ceni od EUR 700.
Radiotalasni lifting celog lica po ceni pojedinačnog tretmana od 2.000,00 RSD. Posebna pogodnost kod ovog tretmana je paket usluga, koja po ceni od 2.000,00 RSD obuhvata ne samo face lifting, već i lifting vrata.
Nehirurška blefaroplastika (zatezanje bora oko očiju) po ceni od 150 EUR po tretmanu.
Uklanjanje bora sa celog lica ili parcijalno po ceni od 20 EUR po tretmanu, pa naviše (zavisno od površine tretirane zone i dogovora).

Rešite svoj estetski problem, zategnite lice po najpovoljnijim cenama u gradu!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više