fbpx

Iskoristite naše pakete uštede za tretman Ultrazvučni SMAS lifting

Tretmani koji se mogu raditi u zimskom periodu u kabinetu Vita Elos
27. decembar 2021.
Uklanjanje trajne šminke
Uklanjanje tetovaža i uklanjanje trajne šminke laserom
5. januar 2022.
Tretmani koji se mogu raditi u zimskom periodu u kabinetu Vita Elos
27. decembar 2021.
Uklanjanje trajne šminke
Uklanjanje tetovaža i uklanjanje trajne šminke laserom
5. januar 2022.
Prikaži sve

Iskoristite naše pakete uštede za tretman Ultrazvučni SMAS lifting

Vita Elos, Novi Sad

ZAŠTO TRETMAN ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING LICA

Lifting lica, primenom duboko fokusiranog ultrazvuka, pod nazivom Ultrazvučni SMAS face lifting, je nehirurška i neinvazivna tehnika liftinga lica, bez ikakvih nuspojava, potpuno prirodna. Ovom tehnikom se postiže mladolik izgled inovativnim konceptom liftinga lica, uz primetan napredak na tretiranoj koži. Kratkoročni efekti, koji su vidljivi već prvog meseca nakon tretmana Ultrazvučni SMAS face lifting je čvršća koža, ravnomernija tekstura kože i njen svetliji ton. Kako se obnavlja kolagen i sve intenzivnije raste usled prethodnog dejstva duboko fokusiranog ultrazvuka, tako su i rezultati tretmana Ultrazvučni SMAS face lifting sve intenzivniji: koža primetno elastičnija i većeg tonusa, vidno se smanjenju nabori na koži lica, sitne bore nestaju i duboke se značajno smanjuju, vidno je podizanje tkiva obraza uz bolje i jasnije definisanu strukturu donjeg dela lica, što utiče na vraćanje mladalačke fizionomije lica.
Kompletan face lifting efekat, koji se postigne 6 meseci nakon samo jednog tretmana Ultrazvučni SMAS face lifting, je dugoročan – do 3 godine.

PAKETI UŠTEDE ZA TRETMAN ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING LICA

U cilju uštede za klijente i veću dostupnost neinvazivnog i nehirurškog lifting tretmana Ultrazvučni SMAS face lifting, kabinet Vita Elos je kreirao posebne pakete, čijim izborom se omogućava ušteda i od 550 EUR.
Vita Elos nudi 4 paketa za tretman Ultrazvučni SMAS lifting lica.

1. Paket uštede od EUR 550
Paket tretman Ultrazvučni SMAS face lifting koji obuhvata tretman celog lica, podbratka ,vrata i dekoltea po ceni od EUR 1100, čime se ostvaruje ušteda od EUR 550. Cena za istu uslugu za pojedinačne regije, bez korišćenja paketa, je: celo lice EUR 600, podbradak EUR 300, vrat EUR 350, dekolte EUR 400, što je ukupno EUR 1650.

2. Paket uštede od EUR 400
Paket tretman Ultrazvučni SMAS face lifting koji uključuje celo lice, podbradak i vrat po od EUR 850, što donosi uštedu EUR 400 u odnosnu na zbirnu cenu pojedinačnih tretmana pomenutih regija. Cena tretmana Ultrazvučni SMAS lifting za pojedinačne regije, obuhvaćene ovim paketom usluge, su sledeće: celo lice EUR 600, podbradak EUR 300 i vrat EUR 350, što je ukupno EUR 1250.

3. Paket uštede od EUR 250
Paket tretman Ultrazvučni SMAS face lifting, koji obuhvata pola lica (donji deo), podbradak i vrat po ceni od EUR 700, kojim se postiže ušteda od EUR 250 . Pojedinačne cene za iste regije, ako se ne rade kao ponuđen paket uštede, su: pola lica EUR 300, podbradak EUR 300, vrat EUR 350. Cena za sve regije zajedno je, u ovom slučaju, EUR 950.

4. Paket uštede od EUR 200
Paket Ultrazvučni SMAS face lifting celog lica i podbratka po ceni od EUR 700, što je za EUR 200 povoljnije u odnosu na pojedinačne tretmane istih regija. Cena tretmana Ultrazvučni SMAS lifting za regiju celog lica je EUR 600, a za podbradak EUR 300 , što je ukupno EUR 900.

Iskoristite pakete uštede za tretman Ultrazvučni SMAS face lifting u Vita Elos-u i ostvarite uštedu čak od EUR 550!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više