fbpx

Cenovnik za tretman Ultrazvučni SMAS lifting u Vita Elos-u

Lifting lica – šta je i kako se sve može raditi
31. oktobar 2022.
Cene tretmana trajna epilacija laserom u Vita Elos-u
4. novembar 2022.
Lifting lica – šta je i kako se sve može raditi
31. oktobar 2022.
Cene tretmana trajna epilacija laserom u Vita Elos-u
4. novembar 2022.
Prikaži sve

Cenovnik za tretman Ultrazvučni SMAS lifting u Vita Elos-u

CENOVNIK

Cene za Ultrazvučni SMAS face lifting se kreću i do 3.000 EUR po tretmanu u pojedinim zemljama u regionu (Mađarska).
Vita Elos nudi svojim klijentima tretman Ultrazvučni SMAS lifting po 3 puta nižim cenama u odnosu na okolne zemlje. Cene su pristupačnije i u odnosu na druge kozmetičke salone u Srbiji, koji rade tretman Ultrazvučni SMAS lifting. Razlog nižih cena ove usluge je želja Vita Elos-a da se ona prilagodi ekonomskim uslovima domaćeg tržišta i usluga učini dostupnom svim našim klijentima. Drugi bitan razlog niže cene za tretman Ultrazvučni SMAS lifting je taj što usluga pripada aparatnoj kozmetici, gde je osnov mogućnost velikog broja upotrebe istog aparata, bez velikih troškova koji se odnose na potrošni materijal.
Efekti tretmana Ultrazvučni SMAS lifting, rađenog u našem Kabinetu, su na nivou svetskih – tretman se radi po najnovijoj metodologiji, primenom 3D HIFU aparata.
Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela se u našem Kabinetu radi po sledećim cenama:
Celo lice – EUR 600
Pola lica – EUR 300
Podbradak – EUR 300
Vrat – EUR 350
Vrat i podbradak – EUR 600
Dekolte – EUR 400
Stomak – EUR 650
Nadlaktice – EUR 550
Butine, spoljašnja strana – EUR 650
Butine, unutrašnja strana – EUR 650
Cele butine (i spoljašnja i unutrašnja strana) – EUR 900
Zadnjica – EUR 650
Donji deo leđa – EUR 650
Jedna dodatna linija – EUR 2.

ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING

Ultrazvučni SMAS lifting je nehirurški tretman kojim se duboko fokusiranim ultrazvukom deluje na SMAS sloj kože. SMAS (Superficial Muscular Aponeurotic System) je sloj tkiva koji čine mišićni sloj (“platisma”) i vlaknaste komponente (elastin i kolagen vlakna). On se nalazi između mišića (pokosnice) i hipodermisa (najdubljeg sloja kože, koji se zove potkožno masno ćelijsko tkivo) i predstavlja tkivo koje sadrži elemente mišića i vezivnog tkiva (aponevroza). Iz ovog sloja “rastu” vlakna kolagena i elastina.
Kako starimo, javlja se gubitak elastičnosti u dermisu i hipodermisu, kao i u velikom delu SMAS membrane. Ovaj gubitak elastičnosti dovodi do opuštanja kože i pojave bora na licu, jer gubitak elastičnosti kože znači da je prirodna regeneracija kolagena značajno opala.
3D HIFU tehnologija, koja se primenjuje u Vita Elos-u, Srbija kod tretmana Ultrazvučni SMAS face lifting, deluje tako što se fokusirani ultrazvuk visokog intenziteta usmerava na veliki broj tačaka na dublje slojeve kože, odnosno SMAS sloj kože lica, “pogađajući” sam koren kolagena. Na taj način duboko fokusirani ultrazvučni talasi utiču na njegovu spontanu i prirodnu regeneraciju. Kako kolagen počinje ponovo “raste” duž svog celog stabla, rastu i njegove “grane”, te se postepeno vraća elastičnost kože i nestaju bore.

Iskoristite najpovoljnije cene u našem Kabinetu za tretman Ultrazvučni SMAS lifting!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više