fbpx

Zatezanje lica – face lifting

Trajna epilacija u kabinetu Vita Elos Novi Sad po najpovoljnijim cenama za bilo koju regiju
31. maj 2024.
Ultrazvučni SMAS lifting lica
Ultrazvučni lifting lica – Vita Elos Novi Sad
5. jun 2024.
Trajna epilacija u kabinetu Vita Elos Novi Sad po najpovoljnijim cenama za bilo koju regiju
31. maj 2024.
Ultrazvučni SMAS lifting lica
Ultrazvučni lifting lica – Vita Elos Novi Sad
5. jun 2024.

ŠTA JE FACE LIFTING ILI ZATEZANJE LICA

Tretman za zatezanje lica se često naziva i face lifting. Face lifting je estetski, hirurški postupak kojim se zateže koža lica i vrata, kako bi se umanjili vidljivi znaci starenja, kao što su bore. Zatezanje lica (face lifting) pomaže u uklanjanju bora, opuštene kože i drugih neželjenih promena koje nastaju tokom vremena, kao prirodna reakcija kože usled gubitka kolagena.
Procedura za hirurško zatezanje lica (hirurški face lifting) podrazumeva: anesteziju, rezove (rezove oko ušiju, duž linije kose ili ispod brade), zatezanje tkiva (koža i mišići lica se zatežu, a višak kože se uklanja) i šivenje rezova.
Svaki hirurški face lifting (zatezanje lica) zahteva određeno vreme oporavka, koji traje nekoliko nedelja. Najveći broj pacijenata može da se vratiti normalnim aktivnostima u roku od 2 do 3 nedelje od zahvata, ali potpuni oporavak može trajati i do nekoliko meseci. Nuspojave, vezane za hirurški face lifting (zatezanje lica), su otoci, modrice, utrnulost i ožiljci, pri čemu su one kratkotrajne.
Iskustva pacijenata pokazuju da su prisutni i rizici kod hirurškog tretmana hirurški face lifting (zatezanje lica). Najčešći rizici su moguće infekcije, krvarenja, asimetrija lica, ožiljci, pa i trajni gubitak osećaja na tretiranoj regiji lica (oštećenje nerava tokom zahvata).

ALTERNATIVA HIRURŠKOM TRETMANU ZA ZATEZANJE LICA (FACE LIFTING)

Razvojem aparatne kozmetike razvijale su se i alternativne metode za zatezanje lica. U Kabinetu Vita Elos Novi Sad se upravo rade takvi tretmani – neinvazivni, kao nehirurško zatezanje lica (nehirurški face lifting). Kabinet Vita Elos Novi Sad se opredelio za nehirurško zatezanje lica zbog brojnih prednosti koje ova vrsta tretmana pruža. U Kabinetu je moguće uraditi nehirurški face lifting primenom 3D HIFU tehnologije (Ultrazvučni SMAS lifting), radiotalasa (Radiotalasni lifting ili RF) i Plasma Pen tehnologije (Nehirurška blefaroplastika i Uklanjanje bora Plasma Pen-om).
Nehirurško zatezanje lica (nehirurški face lifting) je najbolji izbor za sve one koji:
• imaju blago do umereno izražene znakove starenja,
• žele promene bez oporavka, koje zahteva hirurško zatezanje lica,
• imaju realna očekivanja od rezultata tretmana,
• ne žele operaciju ili imaju medicinske kontraindikacije za hirurški face lifting (zatezanje lica).
Najznačajnije prednosti tretmana za nehirurško zatezanje lica, koji su dostupni u Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos Novi Sad, su:
- minimalna ili nikakva anestezija,
- pacijenti se mogu odmah nakon tretmani vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima (vreme oporavka je najduže 7 dana, zavisno od vrste tretmana),
- nema nuspojava, niti rizika koji prate hirurški zahvat,
- prirodniji i ujednačeniji rezultati,
- mogućnost kombinovanja tretmana,
- pristupačne cene tretmana.

Posavetujte se sa našim stručnim osobljem za najbolji izbor ili kombinaciju tretmana za nehirurško zatezanje lica po najpristupačnijim cenama!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više