fbpx

Lifting tela tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting

Uklanjanje ožiljaka nehirurškim putem u kabinetu Vita Elos
31. januar 2022.
Lasersko uklanjanje tetovaža – sigurno i efikasno u našem Kabinetu
4. februar 2022.
Uklanjanje ožiljaka nehirurškim putem u kabinetu Vita Elos
31. januar 2022.
Lasersko uklanjanje tetovaža – sigurno i efikasno u našem Kabinetu
4. februar 2022.
Prikaži sve

Lifting tela tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting

Lifting tela u Vita Elos-u

NEHIRURŠKO ZATEZANJE TELA PRIMENOM 3D HIFU TEHNOLOGIJE

U Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos je moguće, pored face lifting-a, uspešno uraditi i lifting tela tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting. Ultrazvučni SMAS lifting tela je moguć primenom novije, poboljšane 3D HIFU tehnologije, koja se primenjuje u Vita Elos-u.
Regije tela koje se mogu tretirati u cilju postizanja lifting efekata su: dekolte, nadlaktice, butine, stomak i zadnjica.
3D HIFU tehnologija, koja se primenjuje za nehirurško zatezanje tela, uz postizanje dugoročnih efekata, je bazirana na upotrebi fokusiranog ultrazvuka visokog intenziteta. Dejstvo ultrazvuka, po proceduri tretmana Ultrazvučni SMAS lifting, je na strogo, unapred određenoj dubini, koja je različita, zavisno od željenog rezultata ili izabrane regije. Delujući na SMAS sloj kože, pored koagulacije tkiva, 3D HIFU tehnologije izaziva denaturaciju i kompresiju kolagena u potkožnom vezivnom tkivu. Termalni efekti na strukturi kolagena se ogledaju u razbijanju međumolekularnog vezivanja vodonika, što dovodi do kompresije ovog lanca, a kao rezultat toga on uzima svoj stabilan oblik. Rezultat procesa je zgušnjavanje i skraćivanje kolagenih vlakana – učvršćivanje mišića i zatezanje kože tretirane regije tela.

EFEKTI TRETMANA LIFTING TELA ULTRAZVUKOM

Efekti, koji se postižu kod liftinga tela tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting, su do sada bili mogući samo putem hirurške intervencije. Najsavremeniji model 3D HIFU tehnologije (3D HIFU) je svojim poboljšanim performansama, omogućio da se tretiraju područja tela u cilju lifting-a na siguran način, bez nuspojava. Tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting tela se postižu dugoročni rezultati – od 1,5 do 3 godine (individualno).
Tretmani Ultrazvučni SMAS lifting tela se rade na dva nivoa i dubina kertridža (nastavka 3D HIFU aparata) omogućava da se deluje (pored SMAS sloja) i na sloj mišića, čime se on zateže i vraća mu se prirodni tonus u celosti. Pri dubinama od 6 do 13 mm, zavisno od regije, tretira se i zateže tkivo: ruku, stomaka, butina ili zadnjice.
Na željenim mestima je moguće otkloniti i masne naslage, jer ultrazvuk visokog intenziteta razbija masne ćelije, te se njihovi produkti izlučuju metaboličkim procesima tela.
Rezultati tretmana Ultrazvučni SMAS lifting-a tela, po regijama tela:
• nadlaktice: nestajanje “viseće” kože nadlaktica, vraćanje prirodnog oblika ovog dela ruku, nestajanje sitnih bora na koži nadlaktice,
• stomak: zategnutiji stomak sa poboljšanim tonusom kože tretirane regije, nestajanje viška kože na stomaku (najčešće prisutno nakon porođaja ili naglog gubitka kilograma),
• butine i zadnjica: poboljšan tonus kompletne regije butina, zategnuta i čvrsta koža butina i zadnjice, nestajanje opuštene kože zadnjice (sitne i brojne bore nastale usled starenja i gubitka elastičnosti kože ove regije).
Cene tretmana Ultrazvučni SMAS lifting tela se kreću od 550 do 650 EUR, zavisno od tretirane regije.

Zategnite telo na prirodan način, bez nuspojava i dugoročne efekte!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više