fbpx

Ultrazvučni SMAS lifting dekoltea i nadlaktica – efekti nehirurškog lifting tretmana

Vrste i cene face lifting tretmana koje nudi Vita Elos
12 jula, 2021
Uklanjanje visećih bradavica (uklanjanje papiloma) – efikasno rešavanje estetskog problema
16 jula, 2021
Prikaži sve

Ultrazvučni SMAS lifting dekoltea i nadlaktica – efekti nehirurškog lifting tretmana

Ultrazvučni SMAS lifting nadlaktca

ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING DEKOLTEA

Nega dekoltea ili V-zone je podjednako važna u sprečavanju znakova starenja kao i nega ostatka lica. Ono što je karakteristično za regiju kože dekoltea je to da je ona veoma tanka i na njoj se najpre vide znaci starenja: bore i brojne hiperpigmentacije. Ukoliko je V-zona već ugrožena, treba joj se posvetiti na vreme, kako bi joj se povratila elastičnost i čvrstina i istovremeno učinila mekom i glatkom. Veoma efikasno rešenje se nudi u Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos Novi Sad – tretman Ultrazvučni lifting dekoltea.
Tokom tretmana Ultrazvučni SMAS lifting dekoltea podešavaju se parametri za V-zonu, uz primenu odgovarajućih kertridža, prilagođene strukturi kože dekoltea. Sve vreme tretmana stručno lice prati na monitoru 3D HIFU aparata tok procedure i reakciju pacijenta na Ultrazvučni lifting dekoltea i prilagođava se trenutnom stanju pacijenta. Sam postupak traje oko 30 min i nakon njega pacijent nema nikakvih ograničenja u smislu dalje, uobičajene nege V-zone.
Za zatezanje kože dekoltea i poboljšanje kvaliteta i izgleda kože ove regije dovoljan je samo jedan tretman Ultrazvučni SMAS lifting dekoltea. Ono što je karakteristično za tretman Ultrazvučni SMAS lifting je to da se rezultati (lifting dekoltea) javljaju postepeno. Razlog tome je što je postupak prirodan, nehirurški i bazira se na ultrazvučnom dejstvu na kolagen i elastin u dubokim slojevima kože dekoltea, kako bi se oni prirodno regenerisali, a tretirana regija zategla.
Rezultati tretmana Ultrazvučni SMAS lifting dekoltea se javljaju postepeno i u skladu sa prirodnim postupkom obnavljanja kolagenih vlakana, koji traje oko 6 meseci. Promene u vidu poboljšanja izgleda kože dekoltea su vidljive i ranije, ali maksimalni efekti se dostižu nakon 6 meseci od tretmana, a do 3 godine.

ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING NADLAKTICA

Nadlaktice i mlohava koža ovog dela ruku su jedne od čestih estetskih promena, koje pogađaju veliki broj populacije, najčešće žena 40-tih godina. U pojedinim slučajevima problem može biti toliko izražen da osobe koje ga imaju izbegavaju odeću koja otkriva gornji deo ruku. Opuštena koža nadlaktica se može javiti usled prirodnog gubitak tonusa kože i mišića, smanjene proizvodnje kolagenih vlakana (posledica procesa starenja), naglog gubitka kilograma koje nije praćeno i vežbanjem ove regije, nemogućnost željenog nivoa zatezanja kože vežbanjem, genetski faktori.
Ultrazvučni SMAS lifting, kao najpriznatija i najpopularnija nehirurška tehnika liftinga, koja daje dugoročne rezultate, može uspešno rešiti problem opuštene (viseće) kože nadlaktica. Suština Ultrazvučni SMAS lifting-a je visoko fokusirano dejstvo ultrazvuka na strogo određenim dubinama kožnog tkiva (SMAS sloj) nadlaktice, kako bi se pokrenula prirodna proizvodnja kolagena u tretiranoj regiji, a time i izazvalo zatezanje opuštene kože nadlaktica.
Rezultati tretmana ultrazvučni SMAS lifting kože nadlaktica se javljaju postepeno - kako koren i grane kolagena počinju da se obnavljaju, vraća se elastičnost tretirane regije, a opuštenost kože nestaje i ona postaje sve zategnutija i čvršća. Maksimalne (željene) rezultate u vidu potpune zategnutosti kože nadlaktica i nestajanja viseće kože pacijenti mogu očekivati nakon 6 meseci od tretmana, koliko je vreme potrebno da se završi prirodni vremenski tok regeneracije kolagena. Efekti tretmana su dugoročni (do 3 godine).

Nehirurški lifting kože dekoltea i nadlaktica samo jednim tretmanom uz postizanje dugoročnih efekata!
Vaš Vita Elos

 
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više