fbpx

Cenovnik za uslugu Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela u Vita Elos-u

Poklon Vaučer
Vrste kozmetičkih usluga u Vita Elos-u
25. april 2017.
Kolagen
O kolagenu
4. maj 2017.
Poklon Vaučer
Vrste kozmetičkih usluga u Vita Elos-u
25. april 2017.
Kolagen
O kolagenu
4. maj 2017.
Prikaži sve

Cenovnik za uslugu Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela u Vita Elos-u


CENE ZA USLUGU ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING

Ultrazvučni SMAS lifting se već određeni period primenjuje u svetu, kao jedna od visoko cenjenih i efikasnih tretmana u borbi protiv starenja. Ovaj postupak liftinga je revolucionaran i jedinstven u regionu čitavog Balkana. U Srbiji, tretman Ultrazvučni SMAS lifting se radi samo u jednom salonu u Beogradu, a od sada, SMAS lifting može da se uradi i u našem Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos.
Cena, po kojoj je Ultrazvučni SMAS lifting dostupna u našem Kabinetu, Vita Elos Novi Sad, Srbija, je značajno niža u odnosu na cene u drugim zemljama iz okruženja Srbije.
Za poređenje, dajemo vam pregled cena Ultrazvučni SMAS lifting postupka u zemljama u regionu i u Vita Elos-u.

CENOVNIK ZA USLUGU ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING U REGIONU

Zbog svojih efekata i neinvazivnosti (efekti kao kod hirurškog liftinga, ali bez operacije), ova usluga je prilično skupa, kako u svetu, tako i u regionu. Cene tretmana za lice se kreću i do 3.000 EUR. Pojedine zemlje iz okruženja čak i nemaju u svojoj ponudi kozmetičkih usluga SMAS lifting, kao što su: Hrvatska, Bosna, Crna Gora, Bugarska i Poljska.
Ultrazvučni SMAS lifting se u zemljama u regionu radi po sledećim cenama:
- Mađarska: lice 2.000 EUR, vrat 1.000 EUR, pojedinačne zone lica do 600 EUR,
- Slovačka: cene se kreću od 600 – 1.500 EUR (u zavisnosti od protokola),
- Češka: lice od 900 – 1.800 EUR (u zavisnosti od protokola),
- Rusija: lice i vrat od 2.500 - 3.000 EUR, samo lice od 1200 EUR (u zavisnosti od protokola),
- Beograd (Srbija): lice i vrat 950 EUR.

CENOVNIK ZA USLUGU ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING U VITA ELOS-u

Ultrazvučni SMAS lifting se u našem Kabinetu radi po sledećim cenama:

- Celo lice - EUR 600
- Celo lice i podbradak - EUR 700
- Celo lice, podbradak i vrat - EUR 850
- Pola lica - EUR 300
- Podbradak - EUR 300
- Vrat - EUR 350
- Vrat i podbradak - EUR 600
- Dekolte - EUR 400
- Stomak - EUR 650
- Nadlaktice - EUR 550
- Butine, spoljašnja strana - EUR 650
- Butine, unutrašnja strana - EUR 650
- Cele butine (i spoljašnja i unutrašnja strana) - EUR 900
- Zadnjica - EUR 650
- Donji deo leđa - EUR 650
- Jedna dodatna linija - EUR 2
Razlog za odluku o daleko povoljnijim cenama anti-aging tretmana Ultrazvučni SMAS lifting u Vita Elos-a u odnosu na pomenute zemlje je želja Kabineta da ovu vrstu usluge što više približi klijentima u Srbiji, upozna ih sa najnovijim nehirurškim tretmanom liftinga u svetu, popularizuje uslugu SMAS lifting zbog svojih izuzetnih prednosti i efekata u odnosu na sve ostale dostupne tretmane podmlađivanja, kao i da prilagodi cenu našem tržištu. Na taj način Vita Elos nudi svojim klijentima mogućnost da dobiju efekat identičan efektu plastične hirurgije, izbegavajući sve negativne efekte operacija, korišćenjem savremenog, testiranog, svetski priznatog i odobrenog tretmana - Ultrazvučni SMAS lifting po cenama i do tri puta nižim nego na drugim mestima.
Pored toga, za sve naše klijente, pripremili smo i mogućnost tretmana SMAS liftinga po zonama. Možete da se odlučite za Ultrazvučni SMAS lifting postupak za samo one oblasti koje vam uzrokuju najviše estetskih nelagodnosti: samo područje oko očiju i čelo i li samo donji deo lica i podbradak, čime se i cena tretmana smanjuje proporcionalno tretiranoj regiji.
Vita Elos posebno naglašava da povoljnije cene nikako ne utiču na kvalitet pružene usluge, niti se razlikuje od svetskog standarda za ovu vrstu tretmana, jer se koristi HIFU tehnologija (aparat), koji je standardizovan za ovu uslugu.

Iskoristite najpovoljnije cene u regionu Ultrazvučnog SMAS liftinga za sve delove tela u Kabinetu Vita Elos Novi Sad. Zakažite svoj termin!
Vaš Vita Elos

ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više