fbpx

Lifting vrata i dekoltea u Vita Elos-u

Uklanjanje papiloma odnosno visećih bradavica laserom
O „visećim bradavicama“ – papilomima
17. avgust 2017.
Uklanjanje akni ELOS-om
ELOS tehnologija – lice bez upornih i dosadnih akni
17. avgust 2017.
Uklanjanje papiloma odnosno visećih bradavica laserom
O „visećim bradavicama“ – papilomima
17. avgust 2017.
Uklanjanje akni ELOS-om
ELOS tehnologija – lice bez upornih i dosadnih akni
17. avgust 2017.
Prikaži sve

Lifting vrata i dekoltea u Vita Elos-u

Lifting vrata i dekoltea

V-ZONA

Prilikom svakodnevne nege lica, V-zona često biva zapostavljena, zona vrata i dekoltea. Nega vrata i dekoltea je podjednako važna u sprečavanju znakova starenja kao i ostatak lica. Ono što je karakteristično za regiju kože vrata i dekoltea je to da je ona veoma tanka i na njoj se najpre vide znaci starenja: bore i brojne hiperpigmentacije.
V-zona najviše odaje godine i pokazuje koliko se neguje. Ukoliko ste u grupi žena kojima je V-zona već ugrožena – treba joj se posvetiti na vreme, kako bi joj se povratila elastičnost i čvrstina i istovremeno učinila mekom i glatkom. Veoma efikasno rešenje se nudi u Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos Novi Sad – tretman ultrazvučni lifting vrata i ultrazvučni lifting dekoltea.

LIFTING VRATA I LIFTING DEKOLTEA

Oko tridesete godine situacija sa stanjem i izgledom kože vrata se drastično menja, a kod nekog to nastupi i puno ranije. Identična situacija je i sa dekolteom i kožom u području grudi. Na V-zonu se obrati pažnja tek kada dođe do nekakvih promena. Česta pojava je da se bore lica u potpunosti reše (zategnu), dok vrat i dekolte ostanu „starački“: opuštena koža, neujednačeni ton kože i bore. Ako ne želite takvu neestetsku asimetriju ili su vam se već počeli stvarati starački prstenovi, vreme je za tretman Ultrazvučni SMAS lifting vrata i lifting dekoltea.
Pozitivan efekat liftinga vrata i liftinga lica pomoću HIFU tehnologije, a koja se primenjuje u Vita Elos-u, je naučno dokazan brojnim kliničkim ispitivanjima. Pozitivan efekat tretmana na V- zonu prvo je procenjen na pilot studiji, gde je učestvovalo 5 žena. Korišćeni su kertridži sa dejstvom na 3,0 mm i 1,5 mm. Poboljšanja u izgledu naborane kože V-zone je primećeno nakon 6 nedelja, a maksimalni efekat je bio 3 - 6 meseci nakon tretmana i trajao je do 18 meseci.
Veće i opsežnije studije su rađena na preko 150 pacijenata. Korišćeni su sledeći parametri za V-zonu: 120 linija na dubini od 4,5 mm, potom 120 linija na dubini od 3,00 mm. Status poboljšanja je zabeležen od strane stručnjaka kod 46% ispitanika na 90-ti dan od tretmana i 89% na 180-ti dan od tretmana. Na dan 90-ti 100% ispitanika primetilo je subjektivno poboljšanje, dok su na 180-ti od tretmana 95,2% pacijenata bilo veoma zadovoljno.
Uvažavajući rezultate istraživanja i najnovija dostignuća iz aparatne kozmetike, u našem Kabinetu možete bezbedno, efikasno i povoljno uraditi ultrazvučni lifting vrata i/ili lifting dekoltea. Pomenute parametre za V-zonu takođe primenjujemo, kao i odgovarajuće kertridže, prilagođene strukturi kože vrata i dekoltea. Sve vreme tretmana stručno lice prati na monitoru HIFU aparata tok procedure i reakciju pacijenta na ultrazvučni lifting vrata i lifting dekoltea i prilagođava se trenutnom stanju pacijenta. Sam postupak traje do 30 min i nakon njega pacijent nema nikakvih ograničenja u smislu dalje, uobičajene nege V-zone.
Rezultati tretmana ultrazvučni SMAS lifting vrata i lifting dekoltea se javljaju postepeno, kako koren i grane kolagena počinju da se obnavljaju, vraćajući koži elastičnost – bore nestaju. Maksimalne rezultate pacijenti mogu očekivati nakon 6 meseci, zbog prirodnog vremenskog toka regeneracije kolagena, a efekti su trajni (do 3 godine).

Iskoristite najpovoljnije usluge iz oblasti ultrazvučnog liftinga u regionu za regiju vrata i dekoltea – pobedite bore i starenje na prirodan način!
Vaš Vita Elos

ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više