fbpx

Radiotalasni lifting lica i vrata

3D HIFU aparat
3D HIFU tehnologija – najsavremeniji ultrazvučni aparat za nehirurški face lifting
19. jun 2024.
Trajna epilacija 808 Diod laserom
Laserska trajna epilacija Diod laserom – Vita Elos Novi Sad
24. jun 2024.
3D HIFU aparat
3D HIFU tehnologija – najsavremeniji ultrazvučni aparat za nehirurški face lifting
19. jun 2024.
Trajna epilacija 808 Diod laserom
Laserska trajna epilacija Diod laserom – Vita Elos Novi Sad
24. jun 2024.

RADIOTALASNI LIFTING – NEINVAZIVAN LIFTING TRETMAN

Radiotalasni lifting je kozmetički tretman koji prvenstveno služi za uklanjanje bora i zatezanje opuštene kože i kože bez volumena, a postupak je jednostavan, bezbolan, potpuno bezbedan i ne zahteva nijednu formu anestezije. Radiotalasni lifting je tretman sa višestrukim efektima, usmerenim na poboljšanje izgleda i zategnutosti kože. U pojedinačnim tretmanima, radiotalasima je moguće tretirati regije lica i vrata.
Ukoliko se radi o strukturalnim problemima kože u periodu između 35-40 godine života, kao što su manjak elastina i kolagena izraženih u vidu pojave prvih bora, preporučuje se tretman Radiotalasni lifting. Radiotalasima se deluje na plići sloj kože, izaziva se njeno zagrevanje, čime se izaziva zatezanje kože. Rezultati su vidljivi odmah nakon prvog tretmana. Pun efekat u vidu zatezanja lica putem Radiotalasnog liftinga (RF – lifting lica) se postiže nakon 10 tretmana (individualno) Radiotalasni lifting, zavisno od stanja kože.
Tretman Radiotalasni lifting se može raditi parcijalno – kao radiotalasni lifting celog lica ili samo vrata. Najbolji efekti se postižu ukoliko se ove dve regije tretiraju istovremeno i time se postižu ujednačeni rezultati – zategnutija koža lica i vrata, poboljšan kvalitet kože, svežiji izgled, koji je vidljiv odmah nakon tretmana Radiotalasni lifting.

KAKO FUNKCIONIŠE TRETMAN RADIOTALASNI LIFTING LICA I VRATA

Starenjem koža postaje opuštenija, a proizvodnja kolagena i elastina slabi, te se javljaju bore. Kako su kolagen i elastin proteini u obliku spirale, oni se na visokoj temperaturi jednostavno „stisnu“, te ih je potrebno “opeći”. Taj postupak je strogo kontrolisan, kada se radi radiotalasima, jer postoji i sistem hlađenja, koji istovremeno deluje na kolagen i hladi kožu.
Zatezanje lica i vrata tretmanom Radiotalasni lifting se radi radiotalasima (manipulator multifunkcionalnog aparata). Multifunkcionalni aparat ima bipolarni manipulator sa jakim hlađenjem, što omogućava postizanje veoma dobrih rezultata kod tretmana Radiotalasni lifting lica i vrata.
Procedura tretmana Radiotalasni lifting lica i vrata započinje čišćenjem tretirane regije, zatim nanošenjem gela preko tretirane regije i malom sondom (bipolarnim manipulatorom sa kontaktnim nanogelom) se prelazi po tretiranoj površini, čime se stvara toplota – radiotalasi zagrevaju površinski sloj kože (40-42⁰C), kao i srednji sloj (55-60⁰C) u kojem se nalaze kolagen i elastin, a elastična vlakna, koja daju čvrstinu koži, na to zagrevanje reaguju pokretanjem procesa obnavljanja elastičnih vlakana (vrši se stimulacija fibroblastnih ćelija). Kao reakcija na radiotalasnu stimulaciju, dolazi do njihove retrakcije i učvršćivanja (zatezanja) kože lica i vrata. Nakon delovanja radiotalasnim manipulatorom u trajanju od 30 do 45 minuta (zavisno od regije), ispira se gel, a blago crvenilo nestaje u roku od desetak minuta.

Na potpuno neinvazivan, bezbolan i prirodan način podmladite lice i vrat po najpovoljnijim cenama u našem Kabinetu!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više