fbpx

Ultrazvučni SMAS lifting tela – Vita Elos Novi Sad

Trajna epilacija
Trajno uklanjanje neželjenih dlaka sa nogu – tretman Trajna epilacija laserom
10. jun 2024.
Uklanjanje tetovaža bez hirurškog zahvata – Vita Elos Novi Sad
14. jun 2024.
Trajna epilacija
Trajno uklanjanje neželjenih dlaka sa nogu – tretman Trajna epilacija laserom
10. jun 2024.
Uklanjanje tetovaža bez hirurškog zahvata – Vita Elos Novi Sad
14. jun 2024.
Prikaži sve

Ultrazvučni SMAS lifting tela – Vita Elos Novi Sad

ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING TELA

Ultrazvučni SMAS lifting tela se radi u kabinetu Vita Elos Novi Sad zahvaljujući primeni 3D HIFU tehnologije. Ultrazvučni SMAS lifting tela (nadlaktice, grudi, butine, stomak i zadnjica) se preporučuje onim klijentima koji su stariji od 40 godina. Izuzetak su klijenti čije stanje kože je podložno preranom starenju, te se u takvim slučajevima Ultrazvučni SMAS lifting tela može raditi u 35-toj godini.
Kertridži (kao manuelni dodaci 3D HIFU aparata, koji omogućavaju protok ultrazvučnih talasa) koji se koriste za Ultrazvučni SMAS lifting tela su:
1. DS 6 mm – za tretman zone nadlaktice i dekoltea,
2. DS 8 mm – za tretman zone noge, nadlaktice i zadnjica,
3. DS 10 mm – za tretman zone nadlaktice, noge, stomak i zadnjica,
4. DS 13 mm – za tretman zone stomak, noge i zadnjica,
5. DS 16 mm – za tretman zone stomak, noge i zadnjica.
Tretman Ultrazvučni SMAS lifting tela se radi na dva nivoa i dubina kertridža omogućava da se deluje (pored SMAS sloja) i na sloj mišića, čime se on zateže i vraća mu se prirodni tonus u celosti.

EFEKTI TRETMANA ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING TELA PO REGIJAMA TELA

Efekti tretmana Ultrazvučni SMAS lifting tela su jedinstveni i do sada su bili nemogući korišćenjem ma koje druge tehnologije, sem hirurške intervencije. Tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting tela se postižu dugoročni rezultati – od 1,5 do 3 godine (individualno).
Dejstvo ultrazvuka na kolagen vlakna i elastin na dubini od 13 mm ili 8 mm se primenjuje na deo nadlaktica. Nakon 180 dana od tretmana Ultrazvučni SMAS lifting se vidi pun efekat – vreme potrebno da se prirodnim putem obnovi kolagen stablo i time podigne i zategne tretirana regija. Efekti koji se postižu: značajno smanjenje „viseće kože“ nadlaktice, nestajanje sitnih bora na koži nadlaktice, vraćanje tonusa, čvrstine i turgora kože nadlaktice, poboljšanje kvaliteta kože.
Stomak je jedno od osetljivijih regija kod ženske populacije. Nakon porođaje, naglog gubljenja kilograma, usled nedostatka fizičkih aktivnosti kao rezultat se javlja opuštena koža stomaka. 3D HIFU tehnologijom se predeo stomaka tretira na dubini od 13 mm. Dejstvo ultrazvuka na SMAS sloj je takav da se nakon tretmana postiže željeni efekat u periodu od 3 do 6 meseci od tretmana. Efekti koji se postižu ovim tretmanom na regiji stomaka su: zatezanje kože stomaka, eliminisanje viška kože sa stomaka, vraćanje prirodnog izgleda stomaka, poboljšanje tonusa kože tretirane regije.
Ako je prisutan problem opuštenih butina i zadnjice, tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting se on može uspešno rešiti. Neinvazivnom dejstvu ultrazvuka na dubini od 8 do 13 mm se tretira predeo butine i zadnjice, a ono što se postiže obuhvata: zategnutost unutrašnje i spoljašnje strane butina, zategnutost stražnjice, nestajanje „ravne“ zadnjice, prirodni izgled butina.

Ultrazvučni SMAS lifting tela neinvazivnom metodom u našem Kabinetu – zakažite svoj termin!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više