fbpx

Eliminišite bore uz pomoć Plasma Pen tehnologije

Trajna epilacija 808 Diod laserom
Trajna epilacija laserom – tretman koji trajno rešava pitanje neželjene maljavosti
16. avgust 2019.
Ultrazvučni SMAS lifting lica
Hirurški SMAS lifting lica vs. ultrazvučni SMAS lifting lica
21. avgust 2019.
Trajna epilacija 808 Diod laserom
Trajna epilacija laserom – tretman koji trajno rešava pitanje neželjene maljavosti
16. avgust 2019.
Ultrazvučni SMAS lifting lica
Hirurški SMAS lifting lica vs. ultrazvučni SMAS lifting lica
21. avgust 2019.
Prikaži sve

Eliminišite bore uz pomoć Plasma Pen tehnologije

ŠTA JE PLASMA PEN TEHNOLOGIJA

Plasma Pen tehnologija se koristi za nehirurško uklanjanje bora. To je nehirurška tehnika, u kojoj se ne koriste skalpel ili neki drugi hirurški instrument, te ne postoje operativni rizici kod ovog tretmana zatezanja bora.
Plasma Pen je najsavremeniji svetski plazma uređaj za lifting kapaka, eliminisanje tamnih kolutova ispod očiju, uklanjanje bora sa svih delova lica, uklanjanje strija i ožiljaka.
Za sada se Plasma Pen smatra najefikasnijim aparatom u svetu kozmetologije, koji pruža visoko pouzdanu isporuka plazme. Kao takva, Plasma Pen tehnologija je usklađena sa zdravstvenim standardima kozmetologije i dermatologije - klinički testirana i odobrena oprema.
Zahvaljujući svim svojim prednostima, Plasma Pen tehnologija omogućava postizanje maksimalnih efekata kod svih tretmana sa nultim neuspesima ili problemima greške.

KAKO UKLONITI BORE PLASMA PEN-om

Zatezanje bora sa lica, ali i na onim mestima koja su teško dostupna (uši), se vrlo uspešno radi Plasma Pen tehnologijom.
Zatezanje bora se izvodi uz poštovanje najviših higijenskih standarda i propisanih proceduralnih koraka.
Prvi korak tretmana Zatezanje bora podrazumeva da se očistiti koža u području predviđenog tretmana i dezinfikuje antiseptikom. Zatim se nanosi lokalna anestezija u vidu kreme. Po dejstvu anestezije se Plasma Pen-om (iglicom) tretira površina kože pogođena problemom uz precizne i kratke pokrete. Ablacione tačke su pozicionirane na udaljenosti od 1 do 2 mm od kože i formiraju se serije tačaka duž nabora linije kapka, duž linije bore i strija, čime se smanjuje nabor kože. U svakoj ablacionoj tački počinje aktivan razvoj kolagena i elastina, što rezultira podmlađivanjem i zatezanjem kože tretirane regije. U oblasti akupresure formira se krasta, koji otpada u roku od 3 do 5 dana, a na njenom mestu ostaje nova, mlada koža. Boja kože se izjednačava sa bojom netretirane kože u roku od 30 dana. Nakon postupka Zatezanje bora, na tretiranu regiju se ponovo nanosi antiseptik, koji ne sadrži alkohol. Završni korak tretmana Zatezanje bora je nanošenje "pantenol" masti na mesto tretmana Plasma Pen-om.
Postupak Zatezanje bora je moguće ponoviti nakon 3 meseca. Preporučen broj tretmana Zatezanje bora tehnologijom Plasma Pen zavisi od željenog efekta i stanja kože.
Efekti tretmana Zatezanje bora Plasma Pen-om:
• podmlađivanje kože uz dugoročne rezultate,
• uklanjanje malih i srednjih bora,
• značajno smanjenje dubokih bora,
• smanjenje opuštenosti i naboranosti kože u željenom području (čak i oko ušiju),
• vraćanje prirodnog izgleda lica i tela, nakon rešenog problema,
• pozitivan psihološki efekat usled rešenog estetskog problema.

Oslobodite se bora i vratite mladalački izgled lica uz samo nekoliko tretmana Plasma Pen-om!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više