fbpx

Nehirurški lifting – neinvazivni lifting tretmani u našem Kabinetu

VITA ELOS
Usluge koje nudi Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos Novi Sad
November 29, 2019
Lifting lica - pitanja
Osnovne stvari koje treba da znate o tretmanu Ultrazvučni SMAS lifting
December 4, 2019
Prikaži sve

Nehirurški lifting – neinvazivni lifting tretmani u našem Kabinetu

Lifting lica - Vita Elos

ŠTA JE NEHIRURŠKI LIFTING

Nehirurški lifting lica je tretman koji ne podrazumeva korišćenje skalpela ili bilo koje druge invazivne vrste metoda zatezanja lica.
Nehirurški lifting se radi isključivo kao prirodni lifting lica uz primenu najsavremenijih aparata u našem Kabinetu, kao što su ultrazvuk, radiotalasi i Plasma Pen. Suština tretmana Nehirurški lifting je podsticanje prirodnog obnavljanja kolagena, što rezultira zatezanjem tretirane regije, bez nuspojava, oštećenja kože i rizika po pacijenta.
Nehirurški lifting lica tretira horizontalne bore na čelu, vertikalne bore između obrva, horizontalne bore u korenu nosa, radijalne bore u spoljašnjim uglovima očiju, nazolabijalne bore koje idu od nosa do spoljašnjih uglova usana, zatim marionetske bore koje idu od spoljašnjih uglova usana naniže prema bradi, kao i poprečne bore na vratu.

KOJE NEINVAZIVNE TRETMANE LIFTINGA VAM NUDIMO

U našem Kabinetu je moguće uraditi nehirurški lifting lica primenom najnovije tehnologije iz oblasti aparatne kozmetike, kao što su: 3D HIFU tehnologija (duboko fokusirani ultrazvuk), radiotalasi i Plasma Pen.
3D HIFU tehnologija se primenjuje kod Ultrazvučni SMAS lifting terapije - ultrazvučnog SMAS liftinga lica. To je tretman koji dejstvom duboko fokusiranog ultrazvuka na kolagen vlakna uspešno smanjuje duboke bore i uklanja male i srednje bore oko očiju, usta, kao i nazolabijalne bore. Lifting lica Ultrazvučnim SMAS liftingom značajno popravlja tonus kože lica, te ona nakon tretmana Ultrazvučni SMAS lifting lica dugoročno (do 3 godine) postaje zategnuta, glatka, ujednačene boje i jedra.
Radiotalasima se radi neinvazivan tretman zatezanja lica pod nazivom Radiotalasni lifting lica. Lifting lica primenom radiotalasa se preporučuje samostalno ili u kombinaciji sa drugim tretmanima za lifting lica. Radi se kao serija tretmana, kako bi se postigli željeni rezultati, a kasnije je preporučljivo Radiotalasni lifting lica ponavljati u određenom vremenskim intervalima, kako bi se postignuti efekti očuvali. Radiotalasni lifting lica je moguće raditi na svim regijama lica: čelo, oči, donji deo lica, kao i vrat i dekolte.
Plasma Pen nehirurški lifting primenjujemo kod zatezanja bora oko očiju ili bora čitavog lica. Nehirurški lifting Plasma Pen-om za regiju očnih kapaka (zatezanje gornjih i donjih kapaka) se naziva Nehirurška blefaroplastika. Nehirurška blefaroplastika se preporučuje, kao tretman za lifting lica, ukoliko imate izraženiji problem sa ovom regijom u poređenju sa ostalim regijama lica. Dejstvom Plasma Pen- a (jonizovan gas) postižu se izuzetni rezultati bez skalpela: potpuno zategnuti gornji očni kapci i nestajanje tamnih kolutova i jastučića oko očiju. Uklanjanje bora Plasma Pen-om je nehirurška tehnika uklanjanja bora i sa najnepristupačnijih mesta - bore i nabori oko ušiju. Nehirurški lifting lica Plasma Pen-om je moguće vrlo uspešno primeniti i na regiju nazolabijalnih bora, kao i čeonih bora, ukoliko zatezanje lica želite da radite ovom metodom.

Zategnite bore primenom brojnih nehirurških metoda koje nudimo za lifting lica u našem Kabinetu!
Vaš Vita Elos

 
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više