fbpx

3D HIFU tehnologija – Ultrazvučni SMAS lifting

TRANSPARENTNE CENE U VITA ELOS-u
Mišljenja i iskustva naših klijenata o tretmanu Laserska trajna epilacija
16. oktobar 2023.
Uklanjanje nazolabijalnih bora
Uklanjanje bora – nehirurški tretmani
20. oktobar 2023.
TRANSPARENTNE CENE U VITA ELOS-u
Mišljenja i iskustva naših klijenata o tretmanu Laserska trajna epilacija
16. oktobar 2023.
Uklanjanje nazolabijalnih bora
Uklanjanje bora – nehirurški tretmani
20. oktobar 2023.
Prikaži sve

3D HIFU tehnologija – Ultrazvučni SMAS lifting

HIFU aparat

ŠTA JE 3D HIFU TEHNOLOGIJA

3D HIFU (High intensity focused ultrasound) tehnologija je trenutno je najsavremeniji ultrazvuk, koji se primenjuje u kozmetologiji u cilju postizanja kompletnog liftinga tretirane regije, poboljšanja kvaliteta i tonusa kože kako lica, tako i tela, uz mogućnost uklanjanja i masnih naslaga na željenim mestima.
3D HIFU tehnologija se koristi za nehirurško zatezanje lica i tela tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting sa dugoročnim efektima – do 3 godine.
3D HIFU tehnologija (High Intensity Focused Ultrasound) je unapređena i usavršena tehnologija u odnosu na 2D HIFU koji se primenjuju kod tretmana Ultrazvučni SMAS lifting u originalnim američkim aparatima. Osnovna razlika je u tome što 3D HIFU ima 3 dimenzije kada se crtaju linije u toku rada manipulatora aparata i to dubina (4,5 i 3 mm) dužina (2,5 cm) i širina (do 1 cm). Iz tog razloga 3D HIFU aparat može da crta više linija odjednom (do 11 linija) sa korakom od 1 mm između pojedinačnih linija, za razliku od 2D HIFU aparata koji crta samo 1 liniju.
Delovanje 3D HIFU tehnologije se bazira na dejstvu ultrazvuka na dubini potkožnog tkiva gde se nalazi SMAS sloj i to na dubini do koje ne dopire ni jedan drugi neinvazivni kozmetički uređaj. 3D HIFU tehnologija deluje na optimalnoj temperaturi za regeneraciju kolagena, što omogućava stimulaciju proizvodnje kolagena u njegovom korenu, a kao rezultat se javlja (klinički dokazano) značajno podizanje tkiva tokom 3 do 6 meseci od tretmana Ultrazvučni SMAS lifting. Pored koagulacije tkiva, primena 3D HIFU tehnologije (ultrazvuka) izaziva denaturaciju i kompresiju kolagena u potkožnom vezivnom tkivu. Rezultat procesa je zgušnjavanje i skraćivanje kolagenih vlakana i veoma uspešan lifting. Princip rada HIFU tehnologije (aparata) je takav da je dejstvo ultrazvuka je na strogo, unapred određenoj dubini, koja je različita, zavisno od željenog rezultata ili izabrane regije: 4,5 mm ili 3 mm. Okolna tkiva, iznad ili ispod sloja koji se tretira kako bi se postigao face lifting, ostaju netaknuta.

ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING – TERAPIJA ZASNOVANA NA PRIMENI 3D HIFU TEHNOLOGIJE

3D HIFU aparat se koristi u našem Kabinetu za tretman Ultrazvučni SMAS lifting – sigurne i bezbolne alternative hirurškom lifting lica (i tela).
Ultrazvučni SMAS lifting je nehirurški tretman sa kompletnim face lifting efektom, kojim se 3D HIFU tehnologijom duboko fokusiranim ultrazvukom deluje na SMAS sloj kože. Zahvaljujući 3D HIFU tehnologiji samo jednim tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting je moguće postići željene rezultate na dugi rok.
Tretman Ultrazvučni SMAS lifting je, primenom savremen 3D HIFU tehnologije, ujednačeniji, precizniji i sa većim efektima, jer je uticaj ljudskog faktora i greške sveden na minimum unapređenjem tehnologije i poboljšanim mogućnosti kertridža.
Efekti tretmana Ultrazvučni SMAS lifting su brojni, a kao najvažniji se ističu smanjenje dubokih bora i uklanjanje sitnih bora bez hirurškog zahvata.

Primenom 3D HIFU tehnologije zategnite svoje lice i telo i podmladite ih dugoročno samo jednim tretmanom!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više