fbpx

Vita Elos – usluga uz poverenje i sigurnost

Vita Elos Novi Sad
Ekskluzivne usluge Vita Elos-a
1. april 2017.
Trajna epilacija Elos-om
Iskustva klijenata koji su radili trajnu epilaciju u Vita Elos-u
8. april 2017.
Vita Elos Novi Sad
Ekskluzivne usluge Vita Elos-a
1. april 2017.
Trajna epilacija Elos-om
Iskustva klijenata koji su radili trajnu epilaciju u Vita Elos-u
8. april 2017.

TRANSPARENTNE CENE U VITA ELOS-u

Specijalizovani Kabinet za kozmetičke tretmane za žene i muškarce, Vita Elos Novi Sad, vam nudi stručnost, efikasnost, visok kvalitet usluga po najpristupačnijim i uvek poznatim cenama. Ovakav vid poslovanja Vita Elos-a vam pruža mogućnost da zakažete svoj termin i sa sigurnošću dobijete ono što smo dogovorili i po pitanju kvaliteta i po pitanju troškova.
Vita Elos vam nudi veliki broj usluga, kao što su: trajna epilacija 808 Diod laserom, trajna epilacija Elos-om, depigmentacija laserom, laserski karbonski piling, trajna šminka kapaka, trajna šminka usana, trajna šminka obrva (senčenje obrva), iscrtavanje obrva japanskom metodom (microblading), uklanjanje tetovaža, uklanjanje trajne šminke, uklanjanje akni ELOS-om, ultrazvučna kavitacija i radiotalasni lifting.
Uskoro vam Vita Elos omogućava da, po najnižim cenama u regionu, uradite Ultrazvučni SMAS lifting – nehirurški anti-aging tretman.

UVEK POZNAT CENOVNIK NAŠIH USLUGA

Vita Elos, Novi Sad je kozmetički salon kojem je podjednako važno da usluge koje se nude, pored kvaliteta, budu i finansijski pristupačne za sve klijente.
Cenovnik naših usluga ne samo da je prihvatljiv za sve naše klijente, već je uvek transparentan i javno istaknut na našem sajtu i jednak za sve naše klijente. Cene, koje su vam poznate prilikom zakazivanja tretmana, su iste one cene koje plaćate i nakon tretmana.
Prednost ovakvog pristupa radu se ogleda u sledećem:
- sigurnost klijenata u vezi plaćanja,
- sigurnost klijenata da će za naznačenu cenu dobiti stručnu i efikasnu uslugu,
- nema skrivenih troškova ili dodatnih troškova,
- pružanje usluge bez neprijatnih „iznenađenja“ u odnosu na dogovoreno,
- mogućnost klijenta da unapred isplanira dinamiku tretmana i ukupne troškove istih,
- sticanje i održavanje poverenja klijenata,
- profesionalizam našeg tima.
U želji da održimo poslovanje na obostrano zadovoljstvo, i vas i nas, pored izuzetne povoljnosti cena naših usluga, svim našim klijentima nudimo i dodatne popuste, kao znak lojalnosti i nagradu za poverenje koje ste nam ukazali.
Ma koje usluge koristili u našem Kabinetu, svim novim klijentima nudimo i besplatno savetovanje i pregled lekara, kao i besplatni savet stručnog kozmetičara u cilju određivanja usluge koja je za vas najefikasnija u smislu rezultata i finansija.
Klijenti, koji se odluče na veći broj vezanih tretmana, imaju gratis tretmane iz iste kategorije tretmana. Posebna pogodnost za naše stalne klijente je ta što uvek imaju gratis uslugu iznenađenja u našem Kabinetu, u okviru ponude koja im je na raspolaganju kod nas.

Transparentnost, poverenje i profesionalizam je ono što vam Vita Elos nudi u svakom trenutku. Posetite nas i uverite se da su nam klijenti uvek na prvom mestu!
Vaš Vita Elos

ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više