fbpx

Individualni pristup svakom klijentu u Vita Elos-u

Vita Elos, Novi Sad
Dan zaljubljenih – prilika da se posvetite sebi
14. februar 2017.
Najpovoljnije cene kozmetičkih usluga u Vita Elos-u
21. februar 2017.
Vita Elos, Novi Sad
Dan zaljubljenih – prilika da se posvetite sebi
14. februar 2017.
Najpovoljnije cene kozmetičkih usluga u Vita Elos-u
21. februar 2017.
Prikaži sve

Individualni pristup svakom klijentu u Vita Elos-u

Vita Elos, Novi Sad

NAŠA POSVEĆENOST – VAŠ LEP I ZDRAV IZGLED

Osnovni koncept rada Vita Elos-a je posvećenost svakom klijentu podjednako, uz individualni pristup svakom pojedinačno. Ovakav način rada je naš moto, jer nam je cilj da svaka usluga bude prilagođena vama i vašim željama, a u skladu sa stanjem vašeg lica i tela.
Da bi bili u mogućnosti to da ostvarimo, u Vita Elos-u se nudi vrhunski kvalitet za svaku uslugu i visoki higijenski, zdravstveni i stručni standardi, kao osnov pravilne nege i lepote. To je razlog zašto biramo samo najbolje komponente za rad i najsavremeniju tehnologiju za pružanje naših usluga iz sveta aparatne kozmetike. Ne samo kako radimo, već i čime radimo je od ključnog značaja za vrhunski kvalitet usluga koje pružamo, u cilju postizanja najboljeg za svakog od vas i vašu lepotu.

ŠTA ZNAČI INDIVIDUALNI PRISTUP SVAKOM KLIJENTU?

Vita Elos filozofija je bazirana na pojedinačnom pristupu nege lica i tela svakog klijenta pojedinačno, što znači da su naše usluge u potpunosti prilagođene specifičnim potrebama i stanju kože svakom klijentu koji dođe. U zavisnosti od vrste usluge koju želite, lekar procenjuje, pri prvom dolasku, na koji način je moguće najbolje i najbezbednije po vaše zdravlje pružiti željenu estetsku uslugu, a potom naš kvalifikovani i obučeni kozmetičar detaljno objašnjava metod rada i efekte koje možete očekivati. Kao rezultat toga, svaka žena ili muškarac, mogu biti sigurni da je njihova bezbednost i zdravlje na prvom mestu, a rešavanje estetskog problema u potpunosti prilagođeno vašim individualnim potrebama. Tokom i nakon svih tretmana, dobijate detaljna uputstva o negovanju tretiranog dela, savete lekara i preporuku kada nastaviti sa daljim tretmanima.
Ono što nas razlikuje i izdvaja u odnosu na većinu kozmetičkih salona j eto da vaš estetski problem nećemo pristati da rešavamo po svaku cenu tj. na vaše insistiranje, ukoliko to nije u skladu sa etikom našeg poslovanja i ukoliko to može negativno da se odrazi na vas u ma kom smislu, a posebno zdravstvenom.

ZAŠTO JE VAŽAN INDIVIDUALNI PRISTUP SVAKOM KLIJENTU?

Kada se suočimo sa nekim estetskim problemom, koji traje već neko vreme, obično smo svi nestrpljivi i želimo da ga što brže rešimo. Pojedini tretmani, koje nudimo to omogućavaju – vidljive rezultate samo posle jednog tretmana: laserski karbonski piling, pojedine vrste depigmentacije (za male promene na koži) ili uklanjanje akni Elos-om. Ko ostalih usluga, kod kojih je neophodno ponavljanje tretmana (serije tretmana sa određenim razmacima), neophodno je poštovati savete koje dobijate u našem Kabinetu, kako bi vaše zdravlje bilo očuvano, a rezultat maksimalan.
Takve usluge se odnose na:
1. Trajna epilacija
U Vita Elos-u se nudi trajna epilacija 808 Diod laserom ili trajna epilacija ELOS-om. Koja od ponuđenih usluga Trajna epilacija će se koristiti zavisi od: stanja vašeg dela tela koji će se trajno epilirati, gustine dlaka, faze rasta dlake, osetljivosti regije koja će se tretirati. Trajna epilacija je takva vrsta usluga koja zahteva ponavljanje tretmana na istim regijama, te je neophodno poštovati savete lekara i stručnog kozmetičara, kako bi imali na kraju serije tretmana Trajna epilacija željene efekte – glatku, nežnu kožu bez dlačica.
2. Radiotalasni lifting
Tretman Radiotalasni lifting se radi laserom, pri čemu se razvijaju jako visoke temperature (do 42°C). Iz tog razloga stručno lice u Vita Elos-u, na osnovu vašeg stanja lica, pružajući uslugu Radiotalasni lifting, postepeno dostiže potrebnu temperaturu, tokom serije tretmana Radiotalasni lifting, kako bi vaša koža ostala neoštećena, a ujedno nakon tretmana, podmlađena i oslobođena neželjenih bora.
3. Trajna šminka
Usluga Trajna šminka se radi na vrlo osetljivim delovima lica: trajna šminka kapaka, trajna šminka obrva i trajna šminka usana. Iz tog razloga posebno vodimo računa o sterilnosti, bojama i aparatu koje koristimo prilikom pružanja usluge Trajna šminka. Nekada je potrebno Trajno šminkanje raditi na manjim dubinama (pliće zahvatanje kože) kao bezbednije, što znači mogućnost korekcije nakon određenog vremena – isključivo po savetu lekara. Za idealan izgled vaših očiju, usana ili obrva brzina nije ključni faktor, već stručnost, preciznost, željeni rezultat uz poštovanje vašeg zdravstvenog stanja.
4. Uklanjanje velikih tetovaža
Uklanjanje tetovaža na velikim regijama zahteva ponavljanje postupka – dakle zahteva vreme i strpljenje. Jednim tretmanom, na siguran i bezbedan način, nije moguće ukloniti veliku tetovažu. Cilj nam je da se usluga Uklanjanje tetovaža radi na bezbedan način za vas, što zahteva potreban period za regeneraciju tretiranog dela tela i poštovanje saveta lekara. Nakon serije tretmana Uklanjanje tetovaža, vaš tretirani deo tela je zdrav, neoštećen i bez neželjene tetovaže.

U Vita Elos-u vam je zagarantovan kvalitet pružene usluge. Vaše zdravlje i lepota su nam na prvom mestu.
Izaberite željeni tretman i zakažite svoj termin, jer ste kod nas u sigurnim rukama!

ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više