fbpx

Lifting lica – najpovoljnije cene tretmana u kabinetu Vita Elos Novi Sad

Ultrazvučni SMAS lifting lica
Ultrazvučni lifting lica – Vita Elos Novi Sad
5. jun 2024.
Trajna epilacija
Trajno uklanjanje neželjenih dlaka sa nogu – tretman Trajna epilacija laserom
10. jun 2024.
Ultrazvučni SMAS lifting lica
Ultrazvučni lifting lica – Vita Elos Novi Sad
5. jun 2024.
Trajna epilacija
Trajno uklanjanje neželjenih dlaka sa nogu – tretman Trajna epilacija laserom
10. jun 2024.

NEHIRURŠKI LIFTING LICA U KABINETU VITA ELOS NOVI SAD

Neinvazivni (nehirurški) tretmani za lifting lica se rade u Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos Novi Sad kako bi se lice učinilo zategnutijim, mlađim, lepšim, simetričnijim ili kako bi se korigovale nepravilnosti ili deformiteti. Uklanjanje bora i zatezanje kože lica (lifting lica), bez obzira na primenjenu metodu i tehniku u Kabinetu, se postiže podsticanjem prirodne regeneracije kolagena. Nehirurški lifting lica daje rezultate koji su vidljivi odmah.
Pored uobičajenih rezultata koji se očekuju kod ove vrste tretmana (uklanjanje bora), prisutni su i brojni drugi efekti: vidljivo zatezanje kože usled podizanja tonusa kože tretirane regije, zatezanje opuštene kože regije kapaka, lica i vrata, koža postaje zdravija, mlađa i elastičnija i drastično se popravlja njen kvalitet.
Vrste tretmani za nehirurško zatezanje lica u Kabinetu uključuju:
1. Ultrazvučni SMAS face lifting,
2. Radiotalasni face lifting,
3. Nehirurška blefaroplastika,
4. Uklanjanje bora Plasma Pen-om.

CENE TRETMANA ZA NEHIRURŠKI LIFTING LICA

Cene pojedinačnih nehirurških tretmani za lifting lica u kabinetu Vita Elos Novi Sad su:
• Ultrazvučni SMAS lifting – nehirurški lifting tretman kod kog se primenjuje 3D HIFU tehnologija i koji se radi samo jednom kako bi se zategla koža lica (celog lica ili parcijalno). Cena face lifting tretmana Ultrazvučni SMAS lifting celog lica je 600 EUR, dok je za lifting pola lica cena 300 EUR, a za svaku treću, četvrtu itd. zonu ostvaruje se popust na istu u iznosu od 20% od pune cene tretirane regije.
• Radiotalasni lifting lica – neinvazivni lifting lica primenom radiotalasa, koji se radi kao serija tretmana (najčešće 10 vezanih tretmani). Cena pojedinačnog tretmana Radiotalasni lifting lica je 2.000,00 RSD. Posebna pogodnost kod ovog tretmana je paket usluga, koja po ceni od 2.000,00 RSD obuhvata ne samo lifting lica, već i lifting vrata.
• Nehirurška blefaroplastika – tretman za zatezanje bora oko očiju primenom Plasma Pen tehnologije, koji se radi po ceni od 150 EUR po tretmanu.
• Uklanjanje bora sa celog lica ili parcijalno – tretman za lifting lica primenom Plasma Pen tehnologije se radi po ceni od 30 EUR po tretmanu, pa naviše (zavisno od površine tretirane zone i dogovora).

Vratite mladalački izgled tretmanima u našem Kabinetu uz najpristupačnije cene!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više