fbpx

Face lifting (uklanjanje bora) 3D HIFU tehnologijom

Uklanjanje ožiljaka
Postupak tretmana uklanjanje ožiljaka Plasma Pen-om
4. januar 2021.
Laserska trajna epilacija – najpovoljnije cene u našem Kabinetu
8. januar 2021.
Uklanjanje ožiljaka
Postupak tretmana uklanjanje ožiljaka Plasma Pen-om
4. januar 2021.
Laserska trajna epilacija – najpovoljnije cene u našem Kabinetu
8. januar 2021.
Prikaži sve

Face lifting (uklanjanje bora) 3D HIFU tehnologijom

NEHIRURŠKI FACE LIFTING

Face lifting podrazumeva uklanjanje (zatezanje) horizontalnih bora na čelu, vertikalnih bora između obrva, horizontalnih bora u korenu nosa, radijalnih bora u spoljašnjim uglovima očiju, nazolabijalnih bora koje idu od nosa do spoljašnjih uglova usana, zatim marionetskih bora koje idu od spoljašnjih uglova usana naniže prema bradi, kao i poprečnih bora na vratu.
Face lifting (uklanjanje bora) predstavlja zatezanje naborane kože i može biti invazivan i neinvazivan. U invazivne tretmane face lifting-a se ubrajaju: botoks, mezoterapija, laserski face lifting, hirurške intervencije.
Face lifting (uklanjanje bora), koji se radi u Vita Elos-u, predstavlja zatezanje naborane kože isključivo nehirurškim putem korišćenjem ultrazvuka tj. 3D HIFU tehnologije. Ovaj nehirurški i neinvazivni face lifting tretman (Ultrazvučna SMAS face lifting) je jedan od tretmana face lifting-a koji se radi na licu u našem Kabinetu, kako bi se ono učinilo zategnutijim, mlađim, lepšim, simetričnijim ili kako bi se korigovale nepravilnosti ili deformiteti.

3D HIFU TEHNOLOGIJA - FACE LIFTING

U želji da se koriste neinvazivne i nehirurške metode face lifting-a, razvija se prvo HIFU tehnologija, a kasnije unapređuje i u 3D HIFU tehnologiju, koja se koristi u našem Kabinetu. Ova inovativna tehnologija za uklanjanje bora omogućava potpuno prirodni face lifting sa dugoročnim efektima, koji se postižu samo jednim face lifting tretmanom.
Do pojave 3D HIFU tehnologije, prethodne tehnike neinvazivnog face lifting-a su obuhvatale korišćenje: radiotalasa, radiofrekvencije, dual-frekvencije, multipolarnu radiofrekvenciju sa magnetnim impulsima i nakon toga ultrazvuk. Primena ultrazvuka se smatra najsavršenijom tehnikom face lifting-a koja je danas moguća i jedina je alternativa hirurškom face lifting-u sa dugoročnim efektima.
3D HIFU aparat radi po principu emitovanja fokusiranih ultrazvučnih talasa visokog intenziteta na dublje slojeve kože, te postiže zavidne face lifting rezultate, utičući na prirodno i ubrzano obnavljanje kolagena sa dugoročnim efektima. Ovakav ultrazvuk se svrstava u neinvazivne terapije, bez nuspojava, koja smanjuje bore, učvršćuje tonus lica, zateže područja oko očiju, čela, obraza, nazolabijalni predeo, kao i predeo brade, vrata i dekoltea.
Face lifting (uklanjanje bora) primenom terapije Ultrazvučni SMAS lifting daje dugoročne rezultate nakon samo jednog tretmana (1,5 do 3 godine).
Kao rezultat postupka face lifting-a primenom terapije Ultrazvučni SMAS lifting, javljaju se dva osnovna efekta: veliki broj akupresure dovodi do značajnog smanjenja oblasti fascije i podiže tkivo lica (tretirane regije), kao odgovor na denaturaciju vezivnog tkiva starih vlakana kolagena, javlja se značajna aktivacija metaboličkih procesa, koji podmlađuju tkivo lica (tretirane regije).

Face lifting primenom 3D HIFU tehnologije u našem Kabinetu– idealno rešenje za vraćanje vašeg mladalačkog izgleda samo jednim tretmanom!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više