fbpx

Tretman Radiotalasni lifting za lice bez bora

Uklanjanje bora ultrazvukom
3. april 2024.
Trajna epilacija 808 Diod laserom u kabinetu Vita Elos Novi Sad
8. april 2024.
Uklanjanje bora ultrazvukom
3. april 2024.
Trajna epilacija 808 Diod laserom u kabinetu Vita Elos Novi Sad
8. april 2024.
Prikaži sve

Tretman Radiotalasni lifting za lice bez bora

Radiotalasni lifting

RADIOTALASNI LIFTING

Radiotalasni lifting je bipolarna radiofrekventna metoda, kojom se deluje na derm, gde se prirodno proizvode elastin i kolagen koji su zaslužni za čvrstinu i zategnutost kože. Tretman je efikasan do 35-te godine, kada su krenuli prvi znaci starenja, kao i za preventivno produženje mladalačkog izgleda kože lica.
Tretman Radiotalasni lifting se radi radiotalasima (manipulator multifunkcionalnog aparata). Multifunkcionalni aparat ima bipolarni manipulator sa jakim hlađenjem, što omogućava postizanje veoma dobrih rezultata kod tretmana Radiotalasni lifting – podmlađivanje i lice bez bora.
U pojedinačnim tretmanima Radiotalasni lifting, radiotalasima je moguće je tretirati samo određene regije lica, kompletno lice, vrat ili i lice i vrat, zavisno od problema koji je prisutan. Radiotalasni lifting je jedan od retkih načina zatezanja kože lica, koji se može primeniti na područje oko očiju, kao i na očnim kapcima.
Radiotalasni lifting je tretman zatezanja lica, koji se može raditi tokom cele godine.
Tretman Radiotalasni lifting započinje nanošenjem gela preko tretirane regije (lice, vrat) i malom sondom (bipolarnim manipulatorom sa kontaktnim nanogelom) se prelazi po tretiranoj površini (kapci, celo lice i vrat, pa i dekolte), čime se stvara toplota – radiotalasi zagrevaju srednji sloj kože (do 42⁰C) u kojem se nalaze kolagen i elastin, a elastična vlakna, koja daju čvrstinu koži, na to zagrevanje reaguju pokretanjem procesa obnavljanja elastičnih vlakana (vrši se stimulacija fibroblastnih ćelija).

EFEKTI TRETMANA RADIOTALASNI LIFTING

Tretman Radiotalasni lifting se najčešće na početku, dok su znaci starenja vidljivi i izraženiji, preporučuje kao serija tretmana i to od najčešće 10 vezanih tretmana. Efekti traju oko 6 meseci. Preporučuje se održavanje postignutih rezultata ponavljanjem tretmana Radiotalasni lifting jednom mesečno.
Nakon potrebnog broja tretmana Radiotalasni lifting se postižu sledeći efekti: zdravija, mlađa i elastičnija koža lica, radiotalasni lifting drastično se popravlja kvalitet same kože, njenu hidrataciju, tonus, nestajanje sitnijih i značajno umanjenje dubokih bora, usled podizanja tonusa kože obraza, smanjenje nazolabijalnih brazdi i zatezanje podbratka, radiotalasni liftingom normalizuje se lučenje sebuma (eliminiše se pojava akni), znatno se popravlja kvalitet kože u predelu vrata, radiotalasi svojim efektom izazivaju sintezu novog kolagena i elastina, čime se koža vidno podmlađuje i zateže.

Radiotalasni lifting – tretman podmlađivanja za lice bez bora!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više