fbpx

Radiotalasni lifting tela – o tretmanu

Ultrazvučni SMAS lifting 3D HIFU tehnologijom – kada se tretman ne radi
31. januar 2024.
Trajna epilacija Elos-om
Trajna epilacija – priprema za tretman u kabinetu Vita Elos Novi Sad
5. februar 2024.
Ultrazvučni SMAS lifting 3D HIFU tehnologijom – kada se tretman ne radi
31. januar 2024.
Trajna epilacija Elos-om
Trajna epilacija – priprema za tretman u kabinetu Vita Elos Novi Sad
5. februar 2024.
Prikaži sve

Radiotalasni lifting tela – o tretmanu

Lifting tela u Vita Elos-u

DEJSTVO RADIOTALASA NA ZATEZANJE KOŽE TELA

Tretman Radiotalasni lifting se radi u cilju zatezanja opuštene kože lica, ali se u kabinetu Vita Elos Novi Sad tretira i telo sa podjednako dobrim rezultatima tretmana. Delovi tela koji se uspešno zatežu tretmanom Radiotalasni lifting tela su nadlaktice, stomak, unutrašnji i spoljašnji deo butina, zadnjica.
Problem opuštene kože tela je često prisutan i kod žena i kod muškaraca, a nastaje usled smanjene proizvodnje kolagenih vlakana. Starenjem, vlakna kolagena, koja koži tela daju čvrstinu i zategnutost, se opuštaju i sve više ispravljaju, što ima za posledicu gubitak elastičnosti i zategnutosti kože tela. Dejstvom radiotalasa kod tretmana Radiotalasni lifting tela željene regije, kao reakcija na radiotalasnu stimulaciju, dolazi do retrakcije kolagenih vlakana, njihovog zatezanja i učvršćivanja. Kako su kolagen i elastin proteini u obliku spirale, oni se na visokoj temperaturi jednostavno „stisnu“, te ih je potrebno “opeći”. Radiotalasima se deluje na plići sloj kože, izaziva se njeno zagrevanje, čime se izaziva zatezanje kože. Taj postupak je strogo kontrolisan, jer postoji sistem hlađenja i tačnog određivanja vremena i temperature dejstva radiotalasa tokom tretmana Radiotalasni lifting tela.

EFEKTI TRETMANA I ODRŽAVANJE POSTIGNUTOG REZULTATA TRETMANA RADIOTALASNI LIFTING TELA

Za Radiotalasni lifting tela se mogu navesti brojne prednosti: tretman se može raditi tokom cele godine, nije bolan, ne zahteva nikakvu formu anestezije, niti zahteva posebno mirovanje nakon tretmana, a rezultati su vidljivi odmah.
Sa tretmanom Radiotalasni lifting tela treba početi već u 30-tim godinama, čim se pojave prvi znaci opuštanja kože (ruku, stomaka, butina, zadnjice), kako bi efekti bili bolji i dugoročniji.
Prilikom konsultacije u kabinetu Vita Elos Novi Sad, pre prvog tretmana Radiotalasni lifting tela, procenjuje se stanje kože klijenta i obim prisutnog estetskog problema na željenoj regiji tela (nadlaktice, stomak, unutrašnji i spoljašnji deo butina, zadnjica) i shodno tome se kreira individualna shema tretmana za svakog klijenta. Najčešće se rade serije od 5 do 20 tretmana Radiotalasni lifting tela sa razmakom od 7 do 10 dana između pojedinačnih tretmana.
Za postizanje i održavanje postignutih rezultata posle serije tretmana Radiotalasni lifting tela, potreban je odgovarajući režim održavanja kože, kako bi se pojačali i produžili ostvareni efekti tretmana Radiotalasni lifting tela. Savete oko režima održavanja kože dobijate u našem Kabinetu od strane lekara i kozmetičara.
Efekti tretmana Radiotalasni lifting tela koji se postižu serijom tretmana:
• vidljivo zatezanje kože tela usled podizanja tonusa kože tretirane regije tela,
• uspešno i vidljivo zatezanje opuštene kože regija tela, kao što su stomak, butine, nadlaktice, zadnjica
• reoblikovanje tela, jer radiotalasi svojim efektom izazivaju sintezu novog kolagena i elastina, čime se opuštena koža kompletnog tela zateže,
• koža tela (tretirane regije) postaje zdravija, mlađa i elastičnija uz drastično popravljanje njenog kvaliteta.

Uspešno, nehirurško zatezanje tela tretmanom Radiotalasni lifting tela u našem Kabinetu!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više