fbpx

Zatezanje lica i vrata – radiotalasni lifting

Laserska trajna epilacija regije nogu
24. jun 2022.
HIFU tehnologija
Šta je 3D HIFU tehnologija i njena namena
29. jun 2022.
Laserska trajna epilacija regije nogu
24. jun 2022.
HIFU tehnologija
Šta je 3D HIFU tehnologija i njena namena
29. jun 2022.
Prikaži sve

Zatezanje lica i vrata – radiotalasni lifting

ZATEZANJE LICA I VRATA RADIOTALASIMA

Tretman Radiotalasni lifting je prvenstveno namenjen uklanjanju bora i zatezanju opuštene kože i kože bez volumena, a rezultati su vidljivi odmah. Idealan je tretman za zatezanje kože lica i vrata, kao dve regije koje su usko vezane sa istim prisutnim estetskim problemom – bore. Tretmanom Radiotalasni lifting je jedan od retkih tretmana kojim je moguće bezbedno, nehirurški i bez nuspojava tretirati opuštenu i naboranu kožu vrata.
Zatezanje lica i vrata tretmanom Radiotalasni lifting se radi radiotalasima (manipulator multifunkcionalnog ELOS aparata). Multifunkcionalni aparat ima bipolarni manipulator sa jakim hlađenjem, što omogućava postizanje veoma dobrih rezultata kod tretmana Radiotalasni lifting. Procedura tretmana Radiotalasni lifting lica i vrata započinje čišćenjem tretirane regije, zatim nanošenjem gela preko tretirane regije i malom sondom (bipolarnim manipulatorom sa kontaktnim nanogelom) se prelazi po tretiranoj površini, čime se stvara toplota – radiotalasi zagrevaju površinski sloj kože (40-42⁰C), kao i srednji sloj (55-60⁰C) u kojem se nalaze kolagen i elastin, a elastična vlakna, koja daju čvrstinu koži, na to zagrevanje reaguju pokretanjem procesa obnavljanja elastičnih vlakana (vrši se stimulacija fibroblastnih ćelija). Kao reakcija na radiotalasnu stimulaciju, dolazi do njihove retrakcije i učvršćivanja (zatezanja) kože lica i vrata. Nakon delovanja radiotalasnim manipulatorom u trajanju od 30 do 45 minuta (zavisno od regije), ispira se gel, a blago crvenilo nestaje u roku od desetak minuta.
Broj tretmana Radiotalasnog liftinga za zatezanje lica i vrata je individualan i zavisi od starosti pacijenta, ali i stanja kože i izraženosti estetskog problema. Stručni tim Vita Elos-a procenjuje, individualno, potreban broj tretmana, kako bi se postigli željeni rezultati – zategnuta koža lica i vrata.

PAKET TRETMAN RADIOTALASNI LIFTING ZA ZATEZANJE LICA I VRATA

Tretman Radiotalasni lifting se može raditi parcijalno – kao radiotalasni lifting celog lica ili samo vrata. Najbolji efekti se postižu ukoliko se ove dve regije tretiraju istovremeno i time se postižu ujednačeni rezultati – zategnutija koža lica i vrata, poboljšan kvalitet kože, svežiji izgled, koji je vidljiv odmah nakon tretmana Radiotalasni lifting.
Kako bi tretman Radiotalasni lifting za zatezanje lica i vrata bio što dostupniji velikom broju klijenata, Vita Elos je kreirao paket uštede (usluge) koji podrazumeva da se po ceni jedne regije tretiraju dve, vezano. Povoljnost paketa uštede za tretman Radiotalasni lifting se ne ogleda samo u cenovnoj povoljnosti, već i kreiranju paketa koji daje izuzetne efekte kod zona kod kojih su znaci starenja najuočljiviji i koje su najčešće pogođene gubitkom elastina i kolagena gotovo istovremeno – regija lica i vrata.

CENA USLUGE RADIOTALASNI LIFTING ZA 1 ZONU (LICE) – RSD 2.000,00
CENA USLUGE RADIOTALASNI LIFTING ZA 2 ZONE (LICE I VRAT) – RSD 2.000,00
Paket uštede za tretman Radiotalasni lifting podrazumeva da se po ceni od 2.000, RSD rade regije celo lice i vrat. Posebno ističemo da ovaj paket usluge daje veliku uštedu, jer se tretman Radiotalasni lifting najčešće radi kao serija od 10 vezanih tretmana, čime se postiže ukupna ušteda od 20.000,00 RSD.

Uspešno i veoma povoljno zatezanje lica i vrata tretmanom radiotalasni lifting uz paket uštede!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više