fbpx

Nehirurška blefaroplastika – tretman zatezanje kapaka i uklanjanja jastučića ispod očiju

Cene pojedinačnih face lifting tretmana u Vita Elos-u
10. april 2023.
Kada se radi tretman Radiotalasni lifting
18. april 2023.
Cene pojedinačnih face lifting tretmana u Vita Elos-u
10. april 2023.
Kada se radi tretman Radiotalasni lifting
18. april 2023.
Prikaži sve

Nehirurška blefaroplastika – tretman zatezanje kapaka i uklanjanja jastučića ispod očiju

ŠTA JE NEHIRURŠKA BLEFAROPLASTIKA

Spušteni kapci, su često prisutniji kao estetski problem nastali starenjem u odnosu na ostale delove lica. Razlog tome je daleko brže oštećenje vezivnog tkiva, brže opuštanje i stanjivanje kože oko očiju, veća osetljivost predela oko oka u poređenju sa ostalim regijama lica.
U Vita Elos-u postoji mogućnost nehirurškog zatezanja kapaka i uklanjanja viška kože kapaka primenom Plasma Pen tehnologije. Tretman se naziva Nehirurška blefaroplastika, a tehnologija koja se primenjuje je Plasma Pen.
Nehirurško zatezanje kapaka je moguće raditi kako preventivno (kod prvih znakova opuštanja kapaka), tako i u cilju kompletnog otklanjanja problema opuštene kože očne regije.

KAKO SE RADI TRETMAN NEHIRURŠKA BLEFAROPLASTIKA (ZATEZANJE KAPAKA)

Procedura tretmana Zatezanje kapaka Plasma Pen-om podrazumeva da se na mestu prisutnog estetskog problema deluje najfinijim plazma zracima, čime se izaziva, na siguran način, precizno kontrolisana “povreda ili trauma” površinskog, epidermalnog sloja kože i time podstiče prirodna regeneracija kolagena i elastina.
Plasma Pen tretman podrazumeva da se Plasma Pen iglicom deluje na problematičnu regiju oka (kapak ili regija ispod oka), ali tako da se ne dolazi u dodir sa kožom (električni impulsi deluju na razdaljini od 1-2 mm od kože). Dejstvom Plasma Pen-a se stvaraju mikroopekotine, koje postignutom temperaturom stimulišu stvaranje kolagena, a time i dobijanje željenih rezultata tretmana Zatezanje kapaka i uklanjanje tamnih krugova ispod očiju.
Nakon samog tretmana Nehirurška blefaroplastika postoji (zatezanje kapaka) period oporavka od 3 do 5 dana. U tom periodu se mogu javiti otoci i tamne tačkica na tretiranoj regiji (krastice nikako ne uklanjati) i obavezno je korišćenje sredstva za zaštitu od sunca i UV zračenja sa maksimalnim SPF (ne manje od 50) u periodu od 3 meseca nakon procedure Zatezanje kapaka i uklanjanje jastučića ispod očiju. Razmak, koji se preporučuje, između pojedinačnih tretmana Zatezanje kapaka je oko 3 meseca.
Tretman Zatezanje kapaka Plasma Pen-om (Nehirurška blefaroplastika) se ne može raditi tokom leta, već isključivo u periodu od jeseni do ranog proleća.
Tretman Zatezanje kapaka Plasma Pen-om rade lekar i obučeni kozmetičar poštujući najviše higijenske standarde, tako da ne postoji nikakav rizik od opekotina, povreda, infekcije i drugih neželjenih nuspojava.

Potpuno sigurno i efikasno zatezanje kapaka Plasma Pen-om u našem Kabinetu!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više