fbpx

Zatezanje bora oko očiju u Vita Elos-u

Trajna epilacija 808 Diod laserom
Laserska trajna epilacija nausnica i brade
17. avgust 2017.
Radiotalasni lifting
Radiotalasni lifting – primena i efekti
17. avgust 2017.
Trajna epilacija 808 Diod laserom
Laserska trajna epilacija nausnica i brade
17. avgust 2017.
Radiotalasni lifting
Radiotalasni lifting – primena i efekti
17. avgust 2017.
Prikaži sve

Zatezanje bora oko očiju u Vita Elos-u

Lifting bora oko očiju

NAJSAVREMENIJI NAČIN ZATEZANJA BORA

Najsavremenija tehnologija u zatezanju bora koja se primenjuje u Vita Elos-u je HIFU tehnologija – duboko fokusirani ultrazvuk. Pogodna je za otklanjanje svih vrsta bora i efikasno zatezanje kože lica i tela. Daje izuzetne rezultate bez korišćenja skalpela, jer je reč o neinvazivnom i nehirurškom metodu liftinga lica (i tela).
Aparat ima specijalni računarski program, kojim se određuje debljina sloja mekog tkiva (kože, potkožne masti, mišića) na koje se fokusirano deluje ultrazvukom na U našem Kabinetu možete uspešno rešiti problem bora oko očiju i spuštenih kapaka, nastalih usled starenja i gubitka kolagena u tom predelu lica.

O BORAMA OKO OČIJU

Bore oko očiju predstavljaju jedan od problema sa kojim se susreće svaka odrasla osoba, bez obzira na pol. Bore oko očiju su jedan od najvećih estetskih problema žena. Narušavaju njihov prirodan izgled oka, umanjuju izražajnost oka i otežavaju šminkanje.
Uzroci nastanka bora oko očiju su brojni: genetske predispozicije, prirodan proces starenja, dehidracija, gubitak čvrstine kože, uticaji iz okoline (pre svega sunce), stres, smog, pušenje, brojni pokreti očnog mišića tokom života. U predelu oko očiju posledice navedenih uzroka mogu biti vidljiviji oko očiju mnogo godina pre nego što ostatak lica počinje da pokazuje znake starenja i pojavu bora, jer je njihov uticaj na oštećenje vezivnog tkiva i stanjivanje kože oko očiju jači.
Sama priroda i struktura ovog dela kože dodatno utiče na ubrzano pojavljivanje bora u ovoj regiji. Očni mišići, po svom obliku, su kružni i sastavljeni od više delova, koji se nalaze oko oka. Kako se mišić kreće, dolazi do slabljenja vezivnog tkiva između njegovih celina (delova) i na tim mestima dolazi do pojave bora. Koža u očnoj regiji je nekoliko puta tanja nego u ostalim regijama lica, tako da i to predstavlja jedan od faktora. Za nastanak bora u ovoj regiji od uticaja su i: trljanje očiju, šminkanje, skidanje šminke, korišćenje jakih preparata u očnoj regiji, neadekvatna nega.

UKLANJANJE BORA OKO OČIJU U VITA ELOS-u

Za bore oko očiju nije preporučljivo čekati da se razviju veće, već je poželjno primenjivati određene tretmane već od tridesete godine. HIFU tehnologija – ultrazvučni SMAS lifting, se koristi za neinvazivno podizanja kapaka i zatezanje bora oko očiju u našem Kabinetu. Korišćenje ove tehnologije za lifting bora oko očiju i podizanje kapaka se bazira na dokazanoj efikasnosti HIFU tehnologije na osnovu sprovedenih obimnih kliničkih istraživanja.
U jednoj studiji testirani su pacijenti sa padom tkiva kapaka. Njima je rađen ultrazvučni SMAS lifting postupkom periorbitalnog delovanja kertridža na dubini od 3,0 mm. Nakon 6 meseci su stručnjaci primetili značajan napredak u 73,33% i umereno poboljšanje u 13,33% slučajeva. Pacijenti su promene subjektivno ocenjivali kao značajno poboljšanje u 80% slučajeva, a u i 20% kao umereno. Kod pacijenata kod kojih je rađeno pojedinačno zatezanje na dva nivoa liftinga oka, sa malim i umerenim naborima na delu orbitalnog regiona, korišćen je kertridž na dubini od 3,0 mm i 1,5 mm. Delovalo se na gornji deo područja ispod obrve oka, region lateralnog kantusa i područje ispod donje ivice orbite. Da bi se sprečilo oštećenje očiju, oblast uticaja ultrazvuka je bila ograničena na kružne mišiće očnog tkiva i kosti. Testiranja su pokazala da 6 meseci nakon postupka podizanje nivoa obrve je poraslo u proseku od 1,7 mm, što direktno ukazuje da je došlo do zatezanja i podizanja gornjeg očnog kapka i ispravljanja bora oko očiju. Prema ovoj studiji, poboljšanja opuštene kože se javljaju na 6 nedelja od tretmana i postaju vidljivi u periodu 3 - 6 meseci u trajanju do 3 godine.
Vodeći se dokazanim kliničkim testiranjima i efikasnosti postupka, Ultrazvučni SMAS lifting tretman uspešno primenjujemo u Vita Elos-u u cilju liftinga i zatezanja bora oko očiju i poboljšanja izgleda vaših kapaka.

Zategnite bore oko očiju i vratite prirodan izgled vaših očiju uz najnovija dostignuća koja se primenjuju u Vita Elos-u iz oblasti neinvazivnog liftinga!
Vaš Vita Elos

ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više