fbpx

Ultrazvučna kavitacija i Radiotalasni lifting za uspešno uklanjanje celulita

Dugoročni lifting lica samo jednim tretmanom – Ultrazvučni SMAS lifting
3. januar 2024.
Trajna epilacija ELOS-om
Trajna epilacija u našem kabinetu Vita Elos
8. januar 2024.
Dugoročni lifting lica samo jednim tretmanom – Ultrazvučni SMAS lifting
3. januar 2024.
Trajna epilacija ELOS-om
Trajna epilacija u našem kabinetu Vita Elos
8. januar 2024.
Prikaži sve

Ultrazvučna kavitacija i Radiotalasni lifting za uspešno uklanjanje celulita

CELULIT

Celulit je masna naslaga ispod kože, koja nastaje kao posledica poremećaja mikrocirkulacije potkožnog tkiva. Može biti i genetički uslovljen, a kao najčešći faktori koji ga izazivaju se navode: nepravilna ishrana, stres, pušenje, konzumiranje alkohola, nedostatak fizičke aktivnosti, kao i tesna odeća.
Celulit se javlja i razvija po fazama. Najpre je celulit neprimetan na prvi pogled i vidi se samo kada se prstima stegne koža i to u obliku malih kvržica i udubljenja. U sledećoj fazi masne ćelije prave vidljiva ispupčenja, koja su primetna i bez stezanja kože (ona je postala opuštenija). Sa daljim razvojem celulita, koža se dodatno istanjila, izgubila još veći stepen elastičnosti i potpuno primila izgled „pomorandžine kore“.
Za klanjanje celulita je neophodno da se deluje i na površinski i na dubinski sloj kože.

UKLANJANJE CELULITA KOMBINACIJOM TRETMANA ULTRAZVUČNA KAVITACIJA I RADIOTALASNI LIFTING

Veoma uspešni i efikasni tretmani za lečenje celulita, koji su dostupni u našem Kabinetu, su Ultrazvučna kavitacija i Radiotalasni lifting. Kombinacijom ova dva tretmana, moguće je eliminisati celulit sa bilo koje regije tela (butine, listovi, sedalni region, stomak, donji deo leđa, nadlaktice).
Ultrazvučna kavitacija je savremeni, neinvazivni i nehirurški metod za oblikovanje tela. Ultrazvučna kavitacija je metod kojim se za kratko vreme postiže gubitak masnih naslaga, što dovodi do smanjenja obima i reoblikovanja tela. Redukcija celulita tretmanom Ultrazvučna kavitacija se postiže na taj način što se tope masne ćelije na tretiranim regijama, bez opasnosti da se jave oštećenja vaskularnog sistema. Ultrazvučna kavitacija dovodi do topljenja masti uz pomoć ultrazvuka, gde se masne ćelije pretvaraju u sitne kapi, koje se potom lako eliminišu putem urinarnog i limfnog sistema.
Radiotalasni lifting je tretman kojim se radiotalasima određene frekvencije deluje na površinski sloj kože. Radiotalasi, prilikom tretmana Radiotalasni lifting, utiču na to da se koža „izravna“ i ujedno tope površinsku masnoću – sam celulit. Radiotalasni lifting daje dva efekta: eliminiše se narandžina kora koju je celulit stvorio i povećava se tok limfe, poboljšava cirkulacija, čime se celulit smanjuje i dubinski i površinski.
Efekti kombinacije tretmana Ultrazvučna kavitacija i Radiotalasni lifting:
• gubitak masnih naslaga uz smanjenje obima,
• reoblikovanja tela na željenim mestima,
• reaktivacija lokalne cirkulacije i ishrane kože,
• smanjenje i uklanjanje naslaga celulita po zonama.

Uspešno uklanjanje celulita kombinacijom tretmani Ultrazvučna kavitacija i Radiotalasni lifting – zakažite svoj termin već danas!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više