fbpx

Kako uklanjamo bore samo jednim tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting

Uklanjanje tetovaža
Sve o tretmanu Uklanjanje tetovaža u našem Kabinetu
18. septembar 2023.
Ultrazvučna kavitacija i otklanjanje celulita
Uspešno reoblikovanje tela tretmanom Ultrazvučna kavitacija
22. septembar 2023.
Uklanjanje tetovaža
Sve o tretmanu Uklanjanje tetovaža u našem Kabinetu
18. septembar 2023.
Ultrazvučna kavitacija i otklanjanje celulita
Uspešno reoblikovanje tela tretmanom Ultrazvučna kavitacija
22. septembar 2023.
Prikaži sve

Kako uklanjamo bore samo jednim tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting

ZAŠTO JE MOGUĆE UKLANJANJE BORA TRETMANOM ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING

Za Ultrazvučni SMAS lifting se danas može reći da je najsavremenija i najefikasnija neinvazivna metoda za Uklanjanje bora (sitnih bora i smanjivanje dubokih bora), gde se povećanje tonusa i zategnutosti kože lice bazira na povećanju čvrstine kože zagrevanjem kolagenih vlakana primenom najsavremenijeg ultrazvuka – 3D HIFU tehnologije.
Ultrazvučni SMAS lifting se, u odnosu na sve druge tretmane kojima se vrši Uklanjanje bora, izdvaja po tome što je dovoljan samo jedan tretman za Uklanjanje bora (sitnih bora i smanjivanje dubokih bora) i postizanje dugoročnih rezultata u trajanju od 1,5 do 3 godine.
Uklanjanje bora (sitnih bora i smanjivanje dubokih bora) tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting je moguće zahvaljujući najrazvijenijoj i najsavremenijoj tehnologiji (3D HIFU tehnologija) kojom se tretiranje željenih regija vrši duboko fokusiranim ultrazvukom, kako bi se prirodnim putem podstaklo obnavljanje kolagenih vlakana i time zategle prisutne bore. Uklanjanje bora ovim tretmanom je vrlo uspešno jer je 3D HIFU aparat kreiran tako da ima specijalni računarski program, kojim se određuje debljina sloja mekog tkiva (kože, potkožne masti, mišića) na koje se fokusirano deluje ultrazvukom kako bi se stimulisala regeneracija kolagena. 3D HIFU tehnologija omogućava precizno određivanje dubine na kojoj se nalazi muskuloaponeurotički sloj (SMAS sloj) i prilagođavanje parametara fokusa ultrazvuka tako da se utiče samo na unapred određenu dubinu, prilagođenu individualnim karakteristikama kože klijenta, vrlo precizno i garantuje željene rezultate, bez negativnih nuspojava.

EFEKTI TRETMANA ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING – UKLANJANJE BORA

Za efekat, koji se postiže tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting lica, se u estetskoj kozmetologiji može reći da je sličan efektu estetske hirurgije za Uklanjanje bora, ali uz osnovnu razliku između ovih tretmana – Ultrazvučni SMAS lifting lica (Uklanjanje bora) je prirodan tretman, ne podrazumeva korišćenja skalpela i bez neželjenih nuspojava je, koje plastična hirurgija podrazumeva.
Efekti tretmana za Ultrazvučni SMAS lifting lica, u cilju Uklanjanja bora, su:
- smanjenje velikih bora oko očiju i nestajanje sitnih bora,
- vraćanje mladalačkog oblika lica, poboljšanje tonusa, čvrstine i turgora kože,
- podizanje obrva, kao posledica „otvaranja“ oka usled nestajanja bora,
- smanjenje najvidljivijih i najizraženijih nazolabijalnih bora,
- nestajanje finih bora oko usana,
- podizanje obraza i nestajanje „buldog“ izraza lica, koji se javlja usled pada tonusa kože nakon određenog broja godina (usled starenja),
- puniji izgled usana, nakon obnovljenog kolagena.

Uklanjanje bora samo jednim tretmanom u našem Kabinetu uz postizanje dugoročnih efekata!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više