fbpx

Trajna epilacija – tretman koji je namenjen i muškarcima

Kolagen
Ultrazvučni SMAS lifting za uspešno obnavljanje kolagena prirodnim putem
3. avgust 2022.
Ultrazvučna kavitacija – tretman za reoblikovanje tela i skidanje masnih naslaga
8. avgust 2022.
Kolagen
Ultrazvučni SMAS lifting za uspešno obnavljanje kolagena prirodnim putem
3. avgust 2022.
Ultrazvučna kavitacija – tretman za reoblikovanje tela i skidanje masnih naslaga
8. avgust 2022.
Prikaži sve

Trajna epilacija – tretman koji je namenjen i muškarcima

Specijalizovane usluge za muškarce u Vita Elos-u

TRAJNA EPILACIJA ZA MUŠKARCE U KABINETU VITA ELOS

U želji da i muškarci otklone svoje estetske probleme, neguju prirodan, lep i mladalački izgled, Kabinet im nudi, između brojnih ostalih usluga i uslugu Trajna epilacija – trajno uklanjanje neželjenih dlaka sa lica i tela.
Trajna epilacija je danas jedna od najčešće primenjivanih kozmetičkih procedura za trajno uklanjanje neželjenih dlaka i kod muškaraca.
Tretman Trajna epilacija za muškarce je pravi izbor za uklanjanje neželjenih dlaka iz dva osnovna razloga: trajnost rezultata i rešen estetski problem.
Način na koji se tretman Trajna epilacija radi je bezbedan, bez nuspojava i uz poštovanje najviših higijenskih standarda. Trajna epilacija se radi 808 Diod laserom, te je rizik od povrede tkiva i smanjenih efekata tretmana Trajna epilacija eliminisan. Željeni rezultati tretmana su zagarantovani, zahvaljujući ne samo izuzetnim performansama 808 Diod lasera, već i stručnosti tima koji pruža uslugu Trajna epilacija.

TRAJNA EPILACIJA ZA MUŠKARCE – REGIJE

Trajna epilacija malih regija za muškarce, obuhvata sledeće:
- Trajna epilacija ušiju,
- Trajna epilacija zulufa,
- Trajna epilacija slepoočnih zona,
- Trajna epilacija prstiju.
Trajna epilacija velikih regija za muškarce, obuhvata sledeće:
- Trajna epilacija stomaka,
- Trajna epilacija leđa,
- Trajna epilacija grudi,
- Trajna epilacija intimne regije,
- Trajna epilacija sedalnog dela (gluteus),
- Trajna epilacija celog tela.
Trajna epilacija je tretman uklanjanja neželjenih dlaka postepeno, serijom tretmana. Kod muškara je taj broj nešto veći nego god žena zbog hormonskog statusa, jačine dlaka i pola i kreće se od 10 do 15 tretmana po regiji. već zahteva određeno vreme i određen broj tretmana.
Za tretman Trajna epilacija je važno da se radi u periodu kada je dlaka u fazi rasta (anagena faza), jer je tada 80 do 90% dlaka u fazi rasta, te je učinak lasera maksimalan. Za dlake tela je karakteristično da je odnos faze rasta i mirovanja sledeći: u fazi rasta 20-30%, a u fazi mirovanja 70%. Poštujući faze rasta dlaka i prilagođavajući tretman Trajna epilacija njihovoj dinamici rasta, između pojedinačnih tretmana se pravi određena pauza, kako bi se sačekala faza rasta i postigli željeni efekti u što kraćem roku.
Uslugom Trajna epilacija nije moguće ukloniti dlačice bez pigmenta tj. sede dlake (usled nedostatka pigmenta, sam postupak nije moguće izvesti zbog načina funkcionisanja tretmana i lasera).

Za uredan i negovan izgled muškaraca – tretman Trajna epilacija laserom!
Vaš Vita Elos

ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više