fbpx

Šta sve treba da znate o nehirurškom liftingu – Ultrazvučnom SMAS liftingu

Laserski karbonski (ugljenikov) piling
Multifunkcionalni tretman lica – laserski karbonski piling
6 marta, 2018
Depigmentacija laserom
Uklanjanje fleka sa lica laserom
13 marta, 2018
Prikaži sve

Šta sve treba da znate o nehirurškom liftingu – Ultrazvučnom SMAS liftingu

Lifting lica - pitanja

NEHIRURŠKI, ULTRAZVUČNI LIFTING LICA

Ultrazvučni SMAS lifting (Renew lift) je siguran, nehirurški, ultrazvučni tretman lifting lica i tela, koji usporava efekte starenja i gravitacije na kožu. Reč je o revolucionarnom tretmanu iz oblasti nehirurškog lifting lica i tela. Ultrazvučni SMAS lifting (Renew lift) je odlična alternativa hirurškom face lifting-u, posebno za one koji nisu spremni za operaciju ili za pacijente koji žele da poboljšaju efekte kozmetičke hirurgije. Nova dostignuća u vezi Ultrazvučni SMAS lifting (Renew lift) tretmana čini ovaj postupak sada jedinim neinvazivnim postupkom lifting lica i tela, koji je posebno naglašen od strane FDA-a za uklanjanje bora na licu, a posebno predelu dekoltea.
Ultrazvučni SMAS lifting (Renew lift) koristi regenerativni odgovor tela na nežno i postepeno podizanje kože lica, brade, vrata, dekolte, ali i celog tela. Bazirana je na primeni najnovijih dostignuća iz oblasti aparatne kozmetike – HIFU tehnologiji. HIFU tehnologija (High Intensity Focused Ultrasound) koristi fokusirane ultrazvučne talase visokog intenziteta na dubljim slojevima kože, utičući na prirodno i ubrzano obnavljanje kolagena sa dugoročnim efektima. Ultrazvučni SMAS lifting (Renew lift) je ultrazvučna, kozmetička procedura za lifting lica i tela, jedina koja koristi ultrazvučno slikanje, što omogućava svima onima koji rade tretman da vide slojeve tkiva ciljanih tokom tretmana, kako bi se osiguralo da je ultrazvučna energija fokusirana tamo gde će ona biti najpotrebnija.

DELOVANJE ULTRAZVUČNOG SMAS LIFTINGA NA KOŽU I LICE

Ultrazvučni SMAS lifting (Renew lift) terapijom se usmerava ultrazvučna energija duboko ispod kože na optimalnoj temperaturi za regeneraciju kolagena. U lečenju se javlja prirodni proces, poznat kao neokolageneza – proizvodnja svežeg, novog kolagena. Ultrazvučni SMAS lifting (Renew lift) ne uključuje kreme, punila ili toksine, već se oslanja samo na proces prirodnog stvaranja kolagena sopstvenog tela i daje zapažene rezultate.
Pošto se energija ultrazvuka fokusira, tretman se ubraja u grupu procedura za lifting lica i tela koje nisu bolne. HIFU aparat ima specijalni računarski program, kojim se određuje debljina sloja mekog tkiva (kože, potkožne masti, mišića) na koje se fokusirano deluje ultrazvukom na stimulaciju kolagena. Ova vrsta tehnologije (HIFU) omogućava precizno određivanje dubine na kojoj se nalazi muskuloaponeurotički sloj i prilagođavanje parametara fokusa ultrazvuka, tako da se utiče samo na unapred određenu dubinu, prilagođenu individualnim karakteristikama kože klijenta vrlo precizno i garantuje željene rezultate, bez negativnih nuspojava.
Ultrazvučna energija se „sakuplja“ do određene dubine, što ukazuje na to da je proces stvaranja kolagena otpočeo. Metod ultrazvučnog SMAS liftinga lica i tela (Renew lift) je komforan, osećaj može da varira od osobe do osobe, ali senzacija traje samo dok se energija ultrazvuka emituje.
Nakon Ultrazvučnog SMAS liftinga (Renew lift-a), vide se početni efekti, ali konačni rezultati će se videti tokom 3-6 meseci nakon terapije, jer telo prirodno regeneriše kolagen. Pošto procedura stimuliše sopstvenu proizvodnju kolagena, koliko dugo traju rezultati zaista zavisi od osobe do osobe. Tretman za prirodan lifting lica i tela stvara novi kolagen iznutra, ali vaš prirodni proces starenja će diktirati koliko dugo to pretvara u vidljive rezultate spolja. Uobičajeni vremenski period trajanja rezultata prirodnog liftinga lica i tela je od 1,5-3 godine.

Uradite prirodan lifting lica i tela u našem Kabinetu!
Vaš Vita Elos

gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više