fbpx

Face lifting – iskustva

3D HIFU za nehirurški lifting lica
10. januar 2024.
Uklanjanje tetovaža
Lasersko uklanjanje tetovaža nehirurškim putem – naša preporuka za tretman
15. januar 2024.
3D HIFU za nehirurški lifting lica
10. januar 2024.
Uklanjanje tetovaža
Lasersko uklanjanje tetovaža nehirurškim putem – naša preporuka za tretman
15. januar 2024.
Prikaži sve

Face lifting – iskustva

FACE LIFTING TRETMANI – NEHIRURŠKI TRETMANI U NAŠEM KABINETU

Vita Elos nudi nekoliko vrsta nehirurških face lifting tretmana: Ultrazvučni SMAS face lifting, Radiotalasni lifting, face lifting Plasma Pen tretmani (Nehirurška blefaroplastika i Uklanjanje bora Plasma Pen-om).
Face lifting tretman kod kog se primenjuje 3D HIFU tehnologija naziva se Ultrazvučni SMAS lifting. Bazira se na primeni duboko fokusiranih ultrazvučnih talasa kojima se stimuliše prirodna regeneracija kolagena u dubljim slojevima kože. Ovaj face lifting tretman se radi samo jednom kako bi se zategla koža lica. Efekti traju i do 3 godine.
Radiotalasni lifting je face lifting tretman baziran na primeni radiotalasa koji zagrevaju kolagen vlakna i na taj način stimulišu njihovo prirodno obnavljanje. Radi se najčešće kao serija od 10 vezanih face lifting tretmana, a kasnije se preporučuje 1 mesečno kako bi se postignuti rezultati očuvali.
Face lifting tretmani rađeni Plasma Pen tehnologijom podrazumevaju dve vrste tretmana – Nehirurška blefaroplastika i Uklanjanje bora Plasma Pen-om. Nehirurška blefaroplastika je tretman kojim se vrši zatezanje bora oko očiju, uklanjanje kesica i tamnih kolutova oko očiju. Uklanjanje bora Plasma Pen tehnologijom podrazumeva uklanjanje bora sa svih delova lica bilo celog lica ili parcijalno, a posebno teško pristupačnih (uši).

ISKUSTVA NAŠIH KLIJENATA

Ivana: „Nisam mogla da se odlučim koji face lifting da radim u Vita Elos-u. Posle konsultacije sa lekarom u Kabinetu mi je rečeno da se svi tretmani, koji se tamo rade mogu kombinovati, ali da mi se preporučuje radiotalasni lifting zbog mojih godina (30 godina). Uradila sam seriju tretmana Radiotalasni face lifting i bila sam prezadovoljna rezultatima – moje lice je vidno podmlađeno, zategnuto, lepše je i koža je baš kakvu sam dugo želela.“
Dragana: „Već sam jednom bila u Vita Elos-u i radila Ultrazvučni SMAS lifting pola lica. Sada sam došla da uradim lifting celog lica ovim tretmanom, jer sam jako zadovoljna rezultatima. Ne očekujem nikakve probleme, naprotiv – ovaj kozmetički salon je jedan od najboljih u kojem sam bila. Svima preporučujem.“
Sara: „Imala sam spuštene kapke i to mi je jako smetalo. Znam da se tretman za zatezanje kapaka radi gotovo u svim kozmetičkim salonima, ali me je jako uplašila mogućnost da nestručno lice radi ovaj najosetljiviji predeo lica. Za tim u Vita Elos-u sam čula od svoje prijateljice i srdačno ih je preporučila. Kada sam došla, prvo su me pregledali i sve detaljno objasnili. Odmah so uradili i tretman Nehirurška blefaroplastika. Imala sam krastice posle tretmana i nisam ih dirala. Kada su otpale, moji kapci više nisu bili spušteni. Jako sam zadovoljna i doći ću ponovo kod njih!“

Provereni face lifting tretmani uz stručan kadar i povoljne cene u našem Kabinetu!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više