fbpx

Laserska trajna epilacija u Vita Elos-u – najpovoljnije cene uz primenu najsavremenije tehnologije

Edukacija za tretman Ultrazvučni SMAS lifting dostupna za čitav region samo u Vita Elos-u
8 jula, 2020
Lifting lica i lifting tela - cenovnik
Radiotalasni lifting – tretman i za zatezanje tela
13 jula, 2020
Prikaži sve

Laserska trajna epilacija u Vita Elos-u – najpovoljnije cene uz primenu najsavremenije tehnologije

NAJPOVOLJNIJE CENE TRETMANA LASERSKA TRAJNA EPILACIJA

U Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos Novi Sad možete uraditi tretman Laserska trajna epilacija lica i tela po najpristupačnijim cenama u gradu – cena je dostupna svim našim klijentima. Izbor regije i vrste usluge Laserska trajna epilacija se vrši u dogovoru sa stručnim timom Vita Elos-a, a sve u skladu sa vašim potrebama i vrstama i karakteristikama dlaka. Dugoročno gledano Laserska trajna epilacija je najisplativija u odnosu na sve ostale načine kratkoročnog rešavanja pitanja maljavosti (depilacija voskom, šećernom pastom, depilacija raznim aparatima).
Cene usluga za tretman Laserska trajna epilacija u Vita Elos-u zavise od regije koja se tretira. Male regije, kao što su nausnice, slepoočne zone ili zone oko ušiju, brada, pazuh, prsti na nogama ili rukama se mogu uraditi po ceni do RSD 1.000,00 do RSD 2.500,00. Regije, kao što su vrat, stomak, ruke, noge, prepone, leđa, ramena, sedalni deo, bikini zona se kreću od RSD 3.000,00 do RSD 7.000,00. Ukoliko želite da radite tretman Laserska trajna epilacija celog tela – cena je po dogovoru.

PRIMENA NAJSAVREMENIJE TEHNOLOGIJE ZA TRETMAN LASERSKA TRAJNA EPILACIJA

Laserska trajna epilacija je neinvazivni metod uklanjanja dlaka na licu i telu pomoću 808 Diod lasera. Laserska trajna epilacija je metod trajnog uklanjanja neželjenih dlačica sa regija, kao što su: ruke, noge, lice i svi ostali delovi tela koji su prekriveni dlakama sa pigmentom (melaninom). Tretmanom Laserska trajna epilacija se uklanjanju čak i svetle dlačice. Jedino ograničenje tretmana Laserska trajna epilacija je nemogućnost uklanjanja sedih dlaka tj. onih dlaka koje ne sadrže pigment.
808 Diod laser, koji se koristi tokom tretmana Laserska trajna epilacija, za razliku od većine drugih vrsta aparata za tretman Laserska trajna epilacija, garantuje dublje prodiranje zraka u potkožni sloj ka folikulama i efikasno ih uništava. Generator lasera ima gipko regulisanje i razvija veliku jačinu sa visokim brojem ponavljanja impulsa (frekvencija). Lasersko zračenje se apsorbuje kroz pigment (melanin), zagreva koren dlake i uništava folikulu iznutra. Aparat realizuje tehnologiju frakcione termolize i ne povređuje kožno tkivo tokom tretmana Laserska trajna epilacija, te time sprečava rast folikula u daljem periodu.

Uz najpovoljnije cene i proverene aparate, Vita Elos vam nudi željene rezultate za tretman Laserska trajna epilacija!
Vaš Vita Elos

gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više