fbpx

Vita Elos – stručnost tima kao garancija uspeha Plasma Pen tretmana

Lepota nije luksuz, lepota je način života
Važnost ishrane i zdravstvenog stanja za produžene efekte tretmana Ultrazvučni SMAS lifting
21 aprila, 2021
Laserska trajna epilacija – cene po regijama
26 aprila, 2021
Prikaži sve

ŠTA UTIČE NA ŽELJENE REZULTATE TRETMANA PLASMA PEN TEHNOLOGIJOM

Plasma Pen tehnologija se koristi u cilju uklanjanja bora očne regije, uklanjanja kesica (jastučića) ispod očiju, uklanjanja bora sa lica (posebno teško pristupačnih delova, kao što su uši), uklanjanje strija i uklanjanje ožiljaka. Tretmani Plasma Pen tehnologijom, koji se rade u Vita Elos-u su Nehirurška blefaroplastika i Uklanjanje bora, strija i ožiljaka Plasma Pen-om.
Plasma Pen tehnologija se bazira na principu koagulacije plazme (jonizovan gas). Stvaranjem malog električnog luka (munjevit električni impuls) se kožna i epidermalna područja pogođena estetskim problemima tretiraju, bez širenja neželjene toplote u okolna područja. Tretman Plasma Pen-om podrazumeva strogo i vrlo precizno kontrolisanu površinu mikro-opekotinu (bez otvorenih rana, ožiljaka, infekcija i gubitka pigmenta)na tretiranoj regiji.
Željeni rezultati tretmana Plasma Pen tehnologijom zavise prvenstveno od:
- pravilnog izbora opreme (isključivo testirana i sertifikovana oprema),
- stručnosti lekara koji radi tretman,
- praćenja lekara, tokom trajanja čitavog tretmana, površine kože koja se tretira, kao i dubine izloženosti plazma zracima,
- vrste i tipa kože i odgovora kože na dejstvo jonizovanog gasa (veoma važno da lekar proceni ove faktore),
- saradnje klijenta pre samog tretmana u smislu tačnog i kompletnog informisanja stručnog lica o svom zdravstvenom stanju i terapijama koje se koriste,
- pridržavanja saveta lekara u pogledu nege kože nakon tretmana.
Kabinet za aparatnu kozmetiku, Vita Elos, koristi isključivo proverenu Plasma Pen tehnologiju, a tretman radi lekar sa višegodišnjim iskustvom u oblasti aparatne kozmetike, čime su zagarantovani željeni rezultati tretmana Plasma Pen-om. Ako lekar, prilikom prvog konsultativnog pregleda, utvrdi da stanje pacijenta nije pogodno za Plasma Pen tretman, tretman se neće raditi.

 
Plasma pen prePlasma pen posle
 

RIZICI KOJI SU PRISUTNI KOD NEADEKVATNOG IZBORA SALONA ZA PLASMA PEN TRETMANE

Ukoliko klijent ne odabere proveren kozmetički salon za neke od Plasma Pen tretmana, izložen je ozbiljnim rizicima, koji mogu zahtevati i dugotrajno lečenje.
Usled korišćenja neadekvatne opreme i nestručnosti lica koje radi tretman, moguće neželjene posledice tretmana su:
- opekotine na mestu tretirane regije, koje mogu biti čak i opekotine trećeg stepena i zahtevaju bolničko lečenje,
- pojava ožiljaka na mestu tretmana,
- pigmentacija, ukoliko se tretman radi u letnjem periodu ili koži koja neće adekvatno odgovoriti na Plasma Pen tretmane,
- nepoštovanje visokih higijenskih standarda mogu dovesti do neželjenih nuspojava (inficiranje oštećene kože, nagli rast bakterija na površini kože),
- trajno oštećenje izgleda i kvaliteta kože i kolagena tretiranje regije kada se tretmani rade u veoma kratkim vremenskim intervalima.

Stručnost i savesnost lekara, kao i proverena oprema su vaši jedini pravi i sigurni izbori za Plasma Pen tretman!
Vaš Vita Elos

 
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više