fbpx

Ultrazvučni SMAS lifting – upoznajte se sa tretmanom

Uklanjanje nazolabijalnih bora Plasma Pen-om
18. oktobar 2021.
Poklon Vaučer
Poklon vaučeri za usluge našeg Kabineta – iznenadite vaše drage osobe tretmanima ulepšavanja
22. oktobar 2021.
Uklanjanje nazolabijalnih bora Plasma Pen-om
18. oktobar 2021.
Poklon Vaučer
Poklon vaučeri za usluge našeg Kabineta – iznenadite vaše drage osobe tretmanima ulepšavanja
22. oktobar 2021.
Prikaži sve

Ultrazvučni SMAS lifting – upoznajte se sa tretmanom

ŠTA JE ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING

Ultrazvučni SMAS lifting je nehirurška terapija podmlađivanja lica i tela široko prihvaćena u svetu, kao alternativni metod hirurškom zatezanju kože lica i tela. U Kabinetu Vita Elos tretman Ultrazvučni SMAS lifting radi lekar, koristeći odobrenu i najsavremeniju tehnologiju – 3D HIFU aparat.
3D HIFU tehnologija je tehnologija koja izaziva toplotnu koagulaciju proteina (kolagena) u sastavu tretiranog tkiva i dovodi do efekta podizanja kože. Fokusiranje ultrazvučnih talasa 3D HIFU aparata se vrši na mestu lokalnog zagrevanja tkiva, to dovodi do denaturacije vezivnog tkiva starih vlakana kolagena i njihovog smanjenja, uz istovremeno stimulisanje proizvodnje novih kolagenih vlakana. Dubina na kojoj se deluje se unapred određuje zavisno od regije koja se tretira (u skladu sa protokolom). Po proceduri tretmana, svaka ultrazvučna linija je sastavljena od 25 ultrazvučnih pulsnih tačaka. Ukupan broj pulsnih, ultrazvučnih tačaka lica je oko 15.000, što je ujedno i broj tačaka na licu na koje se deluje u cilju stvaranja novog kolagena. Na monitoru aparata se taj broj linija prikazuje u vidu sheme obeleženih linija (11 linija) i tačkica, koje su mesta tretiranja 3D HIFU dodatkom. Koža ne biva oštećena dejstvom ultrazvuka, te ne postoji opasnost od infektivnih komplikacija.
Dužina trajanja tretmana Ultrazvučni SMAS lifting zavisi od regije koja se tretira, ali se za tretman celog lica kao okvirno vreme daje oko 30 minuta.
Radi se samo 1 tretman u vremenskom periodu od 1,5 godine.

KOME JE NAMENJEN I KADA SE POSTIŽU MAKSIMALNI EFEKTI

Ultrazvučni SMAS lifting je namenjen i muškarcima i ženama koji žele da postignu efekat kompletnog face lifting-a ili liftinga pojedinih delova tela (nadlaktice, stomak, butine). Ultrazvučni SMAS face lifting se preporučuje onim klijentima koji su stariji od 40 godina. Izuzetak su klijenti čije stanje kože je podložno preranom starenju, te se u takvim slučajevima Ultrazvučna SMAS face lifting terapija može raditi u 35-oj godini.
Maksimalni efekti tretmana Ultrazvučni SMAS lifting su vidljivi nakon 6 meseci od tretmana. Rezultati tretmana su vidljivi i pre 6 meseci, ali pun efekat je najčešće u pomenutom periodu. Razlog zbog kog je potreban određen vremenski period je taj što je to period, u kom se prirodnim putem, regeneriše kolagen u organizmu (što se i dešava nakon dejstva duboko fokusiranog ultrazvuka). Postepenim dejstvom 3D HIFU terapije se ujedno obezbeđuju i dugoročni efekti nehirurškog SMAS liftinga – do 3 godine.
Osnovni efekti Ultrazvučnog SMAS lifting-a su zategnuta koža, poboljšan kvalitet kože, uklanjanje brojnih znakova starenja koji nisu samo u vidu bora (pigmentacija, nedostatak volumena, dehidracija kože).

Podmladite se samo jednim tretmanom u našem Kabinetu!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više