fbpx

Ultrazvučni SMAS lifting i Radiotalasni lifting – kombinovanje tretmana za lifting lica

Trajna epilacija pazuha
Laserska trajna epilacija pazuha u kabinetu Vita Elos Novi Sad
13. maj 2024.
Lifting lica – cene svih face lifting tretmana u kabinetu Vita Elos Novi Sad
17. maj 2024.
Trajna epilacija pazuha
Laserska trajna epilacija pazuha u kabinetu Vita Elos Novi Sad
13. maj 2024.
Lifting lica – cene svih face lifting tretmana u kabinetu Vita Elos Novi Sad
17. maj 2024.
Prikaži sve

Ultrazvučni SMAS lifting i Radiotalasni lifting – kombinovanje tretmana za lifting lica

Lifting lica - Vita Elos

DELOVANJE TRETMANA ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING I RADIOTALASNI LIFTING

Ultrazvučni SMAS lifting u kombinaciji sa tretmanom Radiotalasni lifting je efikasan pristup za poboljšanje tonusa kože i smanjenje znakova starenja. Svaki od pomenutih tretmana deluje na različite slojeve kože u kojima je smešten kolagen i koristi različite tehnologije za aktiviranje njegovog obnavljanja.
Ultrazvučni SMAS lifting lica koristi ultrazvučne talase za ciljanje dubokih slojeva kože i potkožnog tkiva (SMAS sloj), u kojem je smešten koren kolagenih vlakana. Dubina na kojoj se deluje na kolagen je različita za različite regije (do 4 mm), što zavisi od SMAS sloja tretirane regije. Ultrazvučni zraci se fokusiraju u željene tačke, deluju direktno na kolagen i već nakon samog tretmana Ultrazvučni SMAS lifting lica proces stvaranja kolagena je otpočeo. Rezultat tretmana je stimulacija kolagena i podizanje kože, uz ispravljanje bora. Ultrazvučni SMAS lifting može pomoći u smanjenju opuštene kože na licu i vratu, te poboljšanju kontura lica, koje se pojavom bora bitno menjaju. Ultrazvučni SMAS lifting se radi kao jedan tretman, koji ima dugoročne efekte (do 3 godine).
Radiotalasni lifting koristi visokofrekventne radio talase koji prodiru u kožu u kožu do drugog sloja dermisa. Radiotalasi zagrevaju tkivo, podstičući proizvodnju kolagena i elastina, što dovodi do zatezanja kože i smanjenja bora. Tretman Radiotalasni lifting takođe može poboljšati tonus kože i konture lica. Tretman Radiotalasni lifting se radi kao serija tretmana (prosečno 10 tretmana), a rezultati su vidljivi odmah nakon tretmana.

EFEKAT KOMBINACIJE TRETMANA ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING LICA I RADIOTALASNI LIFTING

Kombinovanje tretmana Ultrazvučni SMAS lifting lica i Radiotalasni lifting lica može imati sinergijski efekat, jer svaki od tretmana cilja različite slojeve kože i mehanizme delovanja. Ultrazvučni SMAS lifting deluje na dubljim slojevima kože, dok Radiotalasni lifting cilja površnije slojeve kože. Kombinovanjem ova dva tretmana se intenziviraju efekti svakog pojedinačno i međusobno se nadopunjuju.
Kombinacija tretmana Ultrazvučni SMAS lifting lica i Radiotalasni lifting lica daje vidljive i dugotrajne efekte u podizanju i zatezanju kože lica. Ultrazvučni SMAS lifting, pored uticaja na smanjenje bora, ima i sledeće efekte: bolja hidratiranost kože, rast volumena ćelija i vraćanje mladalačkog izgleda. Radiotalasni lifting lica je jedan od retkih tretmana kojim se direktno može tretirati opuštena koža kapaka i kesica oko očiju (Ultrazvučni SMAS lifting se ne radi u predelu oka i čela, zbog osetljivosti regija i nervnih završetaka). Nakon urađenog tretmana Ultrazvučni SMAS lifting se može nastaviti sa tretmanom Radiotalasni lifting lica, te na taj način obuhvatiti sve slojeve kože lica i sve regije. Radiotalasni lifting takođe održava i produžava efekte Ultrazvučnog SMAS liftinga i dovoljno je jednom mesečno raditi tretman radiotalasima kako bi se ovi efekti produžili.
Prednosti kombinacije tretmana Ultrazvučni SMAS lifting lica i Radiotalasni lifting lica:
- uklanjanje bora na čelu i licu, kesastih obraza, nazolabijalnih bora,
- eliminisanje „fotostarenje“ kože, zbog pojačanog dejstva i izloženosti Suncu,
- otklanjanje dehidratacija kože i smanjenog turgora kože,
- značajno poboljšanje tonusa kože, kvaliteta kože lica,
- vraćanje mladalačkog izgleda nehirurškim putem,
- dugoročnost tretmana za lifting lica.

Zakažite konsultacije u našem Kabinetu i iskombinujmo najbolje tretmane za nehirurški lifting lica sa dugoročnim efektima!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više

Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos neće raditi do 17.05. 2024. godine (uključujući i 17.05.).

Termine za tretmane možete zakazati već danas na sajtu, putem kontakt forme ili na 065/201-2110 (viber i SMS).

Sretne praznike želi vam vaš Vita Elos!