fbpx

Mišljenja i iskustva naših klijenata o tretmanu Laserska trajna epilacija

Plasma Pen tretmani za uklanjanje bora, strija i ožiljaka i zatezanje kapaka
13. oktobar 2023.
HIFU aparat
3D HIFU tehnologija – Ultrazvučni SMAS lifting
18. oktobar 2023.
Plasma Pen tretmani za uklanjanje bora, strija i ožiljaka i zatezanje kapaka
13. oktobar 2023.
HIFU aparat
3D HIFU tehnologija – Ultrazvučni SMAS lifting
18. oktobar 2023.
Prikaži sve

Mišljenja i iskustva naših klijenata o tretmanu Laserska trajna epilacija

TRANSPARENTNE CENE U VITA ELOS-u

O TRETMANU LASERSKA TRAJNA EPILACIJA

Laserska trajna epilacija je neinvazivni metod uklanjanja dlaka na licu i telu pomoću 808 Diod lasera. Laserska trajna epilacija je metod trajnog uklanjanja neželjenih dlačica sa regija, kao što su: ruke, noge, lice i svi ostali delovi tela koji su prekriveni dlakama sa pigmentom (melaninom). Tretmanom Laserska trajna epilacija se uklanjanju čak i svetle dlačice. Jedino ograničenje tretmana Laserska trajna epilacija je nemogućnost uklanjanja sedih dlaka tj. onih dlaka koje ne sadrže pigment.
Kako bi efekti tretmana Laserska trajna epilacija bili što bolji, neophodno je poštovati savete stručnog tima Kabineta u pogledu broja tretmana i razmaka između pojedinačnih tretmana, kako bi tretman Laserska trajna epilacija prilagodio fazama rasta dlaka odnosno kako bi svakim tretmanom bilo uništeno što više folikula.

MIŠLJENJA I ISKUSTVA NAŠIH ZADOVOLJNIH KLIJENATA

Tretman Laserska trajna epilacija je danas sve popularniji i prisutniji, zbog svih prednosti koje nudi, počev od trajnog uklanjanja neželjenih dlaka pa do velike uštede ovim tretmanom.
Iskustva nekih naših klijenata:
Ivan: “Laserska trajna epilacija mi je bio potpuno nepoznat tretman do nedavno, kada sam o njemu čuo od svoje prijateljice. Ona je bila veoma zadovoljna, pa sam i ja odlučio da probam da na ovaj način rešim pitanje neželjenih dlaka na grudima. U početku sam bio pomalo nesiguran i skeptičan, ali osoblje Kabineta me je oduševilo – stručnost, ljubaznost i higijena, koja je meni jako važna. Uradio sam sve tretmane Laserska trajna epilacija, kako su mi objasnili u Vita Elos-u i posle 9 meseci sam prezadovoljan rezultatima! Moje grudi su konačno bez dlačica. Preporučujem svima.”
Mira: “Puno sam čitala o tretmanu Laserska trajna epilacija. Iskustva su bila različita i shvatila sam da to u mnogome zavisi od salona u kom su se tretmani radili. Odlučila sam se za Vita Elos, jer su provereni i stručni, a i cene su povoljne. Izgledalo mi je previse 8 tretmana sa razmacima, kako su mi objasnili. Ali sam bila uporna i trud se isplatio. Više ne moram da brinem o dlakama leti i nosim kratko bez razmišljanja o depilaciji.”
Olgica: “Moj strah, vezan za tretman Laserska trajna epilacija, je bio takav da sam se plašila mogućeg bola tokom tretmana. Kada sam stigla u Kabinet, objasnila sam to i uradili su mi probni tretman, da se uverim da nema tolikog bola. Objasnili su mi da se temperature i sami parametri podešavaju u skladu sa mojim stanjem i konačno sam se tog straha oslobodila. Tretman Laserska trajna epilacija sam radila tokom jeseni i zime i primetila sam da svaki put posle tretmana, čekaju naredni, imam sve manje dlaka na rukama. Bila sam presrećna. Kada smo sve završili, ruke su mi bile glatke i nežne, bez dlačica. Svaka pohvala za Vita Elos i svima bih poručila da obavezno otklone dlake jedino na ovaj način!”

Budite i vi jedan od naših zadovoljnih klijenata i zakažite svoj termin za tretman Laserska trajna epilacija!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više