fbpx

Ultrazvučni SMAS lifting – važni su poverenje i vreme za postizanje željenih efekata tretmana

Kako se uspešno uklanjaju ožiljci u našem Kabinetu
7. novembar 2022.
Face lifting – prednosti nehirurškog face liftinga u odnosu na hirurški face lifting
14. novembar 2022.
Kako se uspešno uklanjaju ožiljci u našem Kabinetu
7. novembar 2022.
Face lifting – prednosti nehirurškog face liftinga u odnosu na hirurški face lifting
14. novembar 2022.
Prikaži sve

Ultrazvučni SMAS lifting – važni su poverenje i vreme za postizanje željenih efekata tretmana

Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela

ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING

Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos, Novi Sad ima za cilj da svojim klijentima obezbedi vrhunsku uslugu u oblasti anti-aging tretmana i liftinga lica. U tu svrhu se koriste najsavremeniji aparati, trenutno dostupni na tržištu, prate se nove tehnologije i vrši stalno usavršavanje stručnog tima Vita Elos-a.
Ultrazvučni SMAS lifting lica (i tela) je najnoviji metod liftinga, koji je potpuno bezbedan i daje očekivane rezultate.
Ultrazvučni SMAS lifting sprečava znakove starenja, zatežući mišiće, uklanjajući masne naslage i skraćivanjem viška kože aktivacijom nove proizvodnje kolagena u svom korenu i granama – kolagena u svim svojim gradivnim i sastavnim delovima, na potpuno prirodan, neinvazivan način i bez neželjenih nuspojava.

VREME I POVERENJE, KAO KLJUČNI FAKTORI ZA USPEH TRETMANA ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING

U Vita Elos-u tretman radi tim stručnjaka sa dugogodišnjim iskustvom u oblasti aparatne kozmetike. Poverenje, zahvaljujući stručnosti i iskustvu Vita Elos tima, je opravdano, a vreme, kao drugi faktor uspeha tretmana, je potrebno, jer se radi o potpuno prirodnoj proceduri.
Kolagen, kod čoveka, raste do njegove 21. godine, a elastin do 14. godine života. Nakon 21. godine počinje proces starenja i potrebna je stimulacija za rast kolagena. Posle 32-35 godine počinje i proces postepenog gubitka kolagena, što se odražava pojavom prvih većih i uočljivijih bora. Posle procesa stimulacije toplotom, u slučaju SMAS liftinga, ultrazvukom, kolagen ponovo počinje da raste. Za potpuni prirodni rast i korena i grana kolagena, potrebno je do 6 meseci, te je to osnovni razlog zašto se puni efekti Ultrazvučnog SMAS liftinga vide u periodu od 6 meseci.
Postoje revolucionarni pomaci u aparatnoj kozmetici, tako da 3D HIFU tehnologija omogućava da stručno lice može da modifikuju tretman prilagođen izgledu lica svakog pojedinačnog pacijenta. Odobravanjem Ultrazvučni SMAS lifting lica i 3D HIFU tehnologije od strane FDA, agencije za Ultrazvučni SMAS lifting lica su postupak ocenili kao kvalifikovan, bezbedan i efikasan. Kliničke studije su sprovedene na desetinama hiljada tretmana (pacijenata) širom sveta sa velikim uspehom.
Pored toga, iskustvo lekara, koji radi tretmani je 15 godina, tako da možete da zakažete svoj Ultrazvučni SMAS lifting postupak sa punim poverenjem.

Zakažite svoj termin za tretmani Ultrazvučni SMAS lifting sa punim poverenjem u naš stručni tim i uz malo strpljenja, stižu zagarantovani rezultati – lice bez bora!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više