fbpx

Uspešno uklanjanje keratoza i kuperoza laserom

Trajna epilacija Elos-om
Laserska trajna epilacija kroz istoriju
15. jun 2018.
Lifting bora oko očiju
Radiotalasni lifting lica – prednosti u odnosu na hirurški lifting lica
25. jun 2018.
Trajna epilacija Elos-om
Laserska trajna epilacija kroz istoriju
15. jun 2018.
Lifting bora oko očiju
Radiotalasni lifting lica – prednosti u odnosu na hirurški lifting lica
25. jun 2018.
Prikaži sve

Uspešno uklanjanje keratoza i kuperoza laserom

Depigmentacija

ŠTA SU KUPEROZA I KERATOZA

Kuperoza je stanje kože lica, kada su kapilari prošireni i ispucali, što se manifestuje crvenilom kože. Kuperoza se najčešće javlja na obrazima, nosu, bradi i čelu. Crvenilo kože izaziva nelagodnost i smatra se estetskim problem za većinu osoba koje ih imaju, a zdravstveno ih ne ugrožavaju. Najčešći uzroci kuperoza su spoljašnji faktori (hronična izloženost suncu i ekstremna toplota ili hladnoća) i genetski faktori.
Keratoza su česte promene na koži u vidu izraslina (pločaste tvorevine, koje podsećaju na bradavice ili mladež) veličine od nekoliko milimetra, pa do 2 i 3 cm, pojedinačne ili slivene jedna na drugu. Keratoza može biti: seboroična keratoza i aktinična keratoza. Seboroična keratoza izaziva promene u vidu blago izdignute izrasline iznad nivoa kože, žućkaste ili svetlo braon, čija površina postaje hrapava i često prekrivena masnom ljuspicom, koja se dosta lako skida. Aktinične keratoze su promene na koži koje nastaju kao reakcija oštećene kože, koja je bila izložena dugotrajnim i preteranim sunčevim zracima i solarijumu.

UKLANJANJE KUPEROZA I UKLANJANJE KERATOZA

Tretman Depigmentacija laserom u našem Kabinetu omogućava i do 95% uspešnosti uklanjanja kuperoza i keratoza, zahvaljujući Nd:YAG laseru, koji se koristi tokom tretmana Depigmentacija laserom.
Kako su sve promene na koži, bilo da je reč o keratozama ili kuperozama posledica promene pigmenta, laser može da ih „prepozna“ kao delove kože koji su druge boje u odnosu na okolno tkivo i uspešno uništi. Uklanjanje kuperoza (crvenila kože) se vrši uništavanjem sitnih krvnih sudova (kapilara) i na taj način se smanjuju neželjene promene na koži. Uklanjanje keratoza se vrši na sličan način – laserom se deluje na pigmentnu promenu u vidu izrasline na koži i pigment sakuplja svetlosnu energiju, te počinje da se uništava. Uništen pigment se izlučuje iz organizma prirodnim metaboličkim procesom, bez ikakvih posledica po klijenta.
Tretman uklanjanje keratoza ili uklanjanje kuperoza Nd:YAG laserom traje od 10 do 30 minuta, zavisno od vrste promene na koži. Zavisno od vrste promene na koži, zavisi i broj potrebnih tretmana uklanjanje kuperoza i uklanjanje keratoza. Za manje promene potrebno je 1 do 3 tretmana. Između pojedinačnih tretmana uklanjanje kuperoza i uklanjanje keratoza, najčešće je potrebno da prođe period od 4 do 6 nedelja.
Cena tretmana Uklanjanje kuperoza ili Uklanjanje keratoza je od 1.000,00 RSD pa naviše, zavisno od zahvaćene površine i karaktera promene. Svaki tretman uklanjanje kuperoza i uklanjanje keratoza u našem Kabinetu se obavlja u strogo sterilnim uslovima uz nadzor lekara.

Pigmentne promene na licu više ne moraju biti Vaš problem. Vratite prirodan izgled vaše kože uz Vita Elos!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više