fbpx

Ultrazvučni SMAS lifting 3D HIFU tehnologijom – kada se tretman ne radi

Lifting lica (face lifting) – tretmani u kabinetu Vita Elos Novi Sad
29. januar 2024.
Lifting tela u Vita Elos-u
Radiotalasni lifting tela – o tretmanu
2. februar 2024.
Lifting lica (face lifting) – tretmani u kabinetu Vita Elos Novi Sad
29. januar 2024.
Lifting tela u Vita Elos-u
Radiotalasni lifting tela – o tretmanu
2. februar 2024.
Prikaži sve

Ultrazvučni SMAS lifting 3D HIFU tehnologijom – kada se tretman ne radi

ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING PRIMENOM 3D HIFU TEHNOLOGIJE

Ultrazvučni SMAS lifting se danas određuje kao najsavremenija i najefikasnija neinvazivna metoda povećanja tonusa i zategnutosti kože lice ili druge tretirane regije (primenjuje se i na licu i na telu), koja vraća mladalački izgled i prirodnu fizionomiju tretirane regije bez hirurškog zahvata.
Ultrazvučni SMAS lifting povećava čvrstinu kože zagrevanjem kolagenih vlakana, što se postiže primenom 3D HIFU tehnologije. Efekat tretmana je u vidu kompletnog liftinga lica ili tela na prirodan, neinvazivan, bezbolan način, bez neželjenih nuspojava. Česti nazivi za ovu vrstu terapije su Ultrazvučni ili duboki SMAS lifting.
Ultrazvučni SMAS lifting, koji se radi najsavremenijim ultrazvukom iz domena aparatne kozmetike 3D HIFU tehnologijom, je veoma efikasan ukoliko je potrebno zatezanje kože lica, podbratka, vrata i dekoltea. Ova terapija koristi fokusiranu ultrazvučnu energiju koja prodire u duboke slojeve kože gde je smešten kolagen, stimulišući zagrevanjem regeneraciju postojećih i nastanak novih kolagenih vlakana u dubokim slojevima kože. Rezultati Ultrazvučnog SMAS liftinga su dugotrajni (između 1,5 i 3 godine). Delovanje na SMAS, duboki sloj kože, se smatra najefikasnijim kod postupaka zatezanja kože, jer omogućava da se dobije više izraženo, efektnije i dugoročnije dejstvo postupka. SMAS, nehirurška terapija zatezanja kože, dovodi do prirodnih rezultata, budući da telo prirodnim putem zamenjuje istrošeni kolagen novim.

KONTRAINDIKACIJE ZA TRETMAN ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING

Ultrazvučni SMAS lifting se preporučuje onim klijentima koji su stariji od 40 godina. Izuzetak su klijenti čije stanje kože je podložno preranom starenju, te se u takvim slučajevima Ultrazvučni SMAS lifting terapija može raditi u 35-oj godini. Ultrazvučni SMAS lifting se može raditi tokom cele godine bez rizika po pacijenta.
U kabinetu Vita Elos Novi Sad se vrši pregled pacijenta prilikom prvog dolaska od strane lekara Kabineta. Lekar se informisanje o zdravstvenom stanju klijenta. Poštujući sve dobijene informacije i želje svakog pacijenta pojedinačno (strogo individualni pristup), konačnu odluku o tretmanu donosi lekar Kabineta. Razlog ovakvom pristupu leži u činjenici da se u Vita Elos-u lepota neguje isključivo ukoliko je bezbedna i sigurna za klijenta.
Postoje pojedine situacije i stanja pacijenta kada se tretman ne radi. Kontraindikacije za tretman Ultrazvučni SMAS lifting su:
• trudnoća i laktacija,
• ugrađen pejsmejker,
• mentalne bolesti ili mentalna nestabilnost,
• dijabetes, epilepsija,
• postojanje već ugrađenih sintetskih filera,
• metalni predmeti u predelu tretiranog područja (pirsing, metalne ili zlatne niti u koži),
• sistemske bolesti vezivnog tkiva (sistemski lupus eritematozus, reumatoidni artritis, skleroderma),
• koža sa aknama u aktivnoj fazi,
• autoimune bolesti,
• infektivne bolesti,
• infektivne bolesti kože lica i vrata (gljivice, virusi, bakterije),
• kancer i onkološke promene,
• terapija lekova koji smanjuju zgrušavanje krvi.

Tretman podmlađivanja u našem Kabinetu siguran po vaše zdravlje!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više