fbpx

Zatezanje lica – face lifting u Vita Elos-u

Šta su naši klijenti rekli o nama
29. jun 2017.
Trajna epilacija ELOS-om
Kako trajna epilacija uklanja neželjene dlake
7. jul 2017.
Šta su naši klijenti rekli o nama
29. jun 2017.
Trajna epilacija ELOS-om
Kako trajna epilacija uklanja neželjene dlake
7. jul 2017.
Prikaži sve

Zatezanje lica – face lifting u Vita Elos-u

Lifting lica - Vita Elos

NAJSAVREMENIJI APARATI ZA LIFTING LICA

Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos, Novi Sad ima za cilj da svojim klijentima obezbedi vrhunsku uslugu u oblasti zatezanja lica odnosno face lifting-a. U tu svrhu se koriste najsavremeniji aparati, trenutno dostupni na tržištu, kao što su HIFU tehnologija i radiotalasi. Takođe se prate se nove tehnologije i vrši stalno usavršavanje stručnog tima Vita Elos-a.
Kao i sve usluge koje se rade u Vita Elos-u, tako su i usluge Lifting lica neinvazivni tretmani i u grupi su fizioterapeutskih tretmana, koji imaju izrazito estetski i face lifting efekat (anti – aging tretmani).
Usluge Lifting lica obuhvataju dve vrste face – lifting tretmana: Radiotalasni lifting lica i Ultrazvučni SMAS lifting terapiju ili ultrazvučni SMAS lifting lica. Obe usluge daju vrhunske rezultate, a koja će biti primenjena zavisi od stanja lica i godina starosti. Radiotalasni lifting lica i nehirurški SMAS lifting lica mogu da se međusobno kombinuju.

NEINVAZIVAN PRISTUP USLUGA U KATEGORIJI ZATEZANJE LICA

Lifting lica, koji se radi u Vita Elos-u, predstavlja zatezanje naborane kože isključivo nehirurškim putem. Neinvazivni tretmani se rade na licu, kako bi se ono učinilo zategnutijim, mlađim, lepšim, simetričnijim ili kako bi se korigovale nepravilnosti ili deformiteti.
Ultrazvučni SMAS lifting lica se radi HIFU tehnologijom (aparatom) koji radi na principu fokusiranih ultrazvučnih talasa visokog intenziteta, koji prodiru na različitu dubinu kože (kod lica je to oko 4,5 mm), utičući na prirodnu proizvodnju kolagena. Ovakav ultrazvuk podrazumeva neinvazivnu terapiju, bez skalpela, ožiljaka, bez nuspojava i predstavlja terapeutski postupak podmlađivanja i zatezanja lica. Nema nuspojava, smanjuju se bore, učvršćuje tonus lica, tonira (zateže) područje oko očiju, čela, obraza, nazolabijalni predeo, kao i predeo brade, vrata i dekoltea.
Tretman Radiotalasni lifting lica se radi tako što se radiotalasima se deluje na plići sloj kože, izaziva se njeno zagrevanje, čime se izaziva zatezanje kože lica. Rezultati su vidljivi odmah nakon prvog tretmana ovog načina za lifting lica. Pun efekat nehirurškog liftinga lica putem Radiotalasnog liftinga lica (RF – lifting) se postiže nakon 5-10 tretmana radiotalasnog liftinga, zavisno od stanja kože.

EFEKTI FACE LIFTING-a

Osnovi efekat naših usluga iz oblasti Zatezanje lica (face-lifting) su:
- rezultati se postižu na celom licu, a ne parcijalno,
- do rezultata se stiže prirodnim putem, bez skalpela,
- rezultati se poklapaju sa očekivanim, jer se radi vraćanje prirodnog izgleda lica (koje ste već ranije imali),
- cena tretmana je vrlo pristupačna, bilo da se radi o ultrazvučnom SMAS liftingu lica ili Radiotalasnom liftingu lica,
- podstiče se rast novih stanica kože lica, kako bi ona bila sjajnija, zdravija i lepša,
- prirodno i ubrzano obnavljanje kolagena kože lica sa dugoročnim efektima.

Oslobodite se prvih znakova starenja ili rešite problem dubokih bora tretmanima iz kategorije Lifting lica u našem Kabinetu!
Vaš Vita Elos

ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više