fbpx

Ultrazvučni lifting lica – Vita Elos Novi Sad

Zatezanje lica – face lifting
3. jun 2024.
Lifting lica – najpovoljnije cene tretmana u kabinetu Vita Elos Novi Sad
7. jun 2024.
Zatezanje lica – face lifting
3. jun 2024.
Lifting lica – najpovoljnije cene tretmana u kabinetu Vita Elos Novi Sad
7. jun 2024.

ULTRAZVUČNI LIFTING LICA ILI ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING

Ultrazvučni lifting lica (Ultrazvučni SMAS lifting lica) je poznat i kao HIFU (High-Intensity Focused Ultrasound) tretman. Ono što Vita Elos Novi Sad izdvaja u odnosu na ostale salone je primena najsavremenije HIFU aparature – 3D HIFU tehnologije kod ovog tretmana za nehirurški lifting lica (i tela).
Ultrazvučni SMAS lifting je procedura koja se ubraja među najefikasnije i najpreciznije oblike termoliftinga, primenom duboko fokusiranih ultrazvučnih talasa – 3D HIFU tehnologije. Ultrazvučni SMAS lifting je terapija koja je odobrena kao bezbedna od strane FDA (Agencija za upravljanje kontrole kvaliteta lekova i hrane SAD).
Suština terapije se ogleda u dejstvu duboko fokusiranog ultrazvuka (3D HIFU) na slojeve kože (SMAS sloj) u kojima se nalazi kolagen. Zagrevanjem kolagenih vlakana podstiče se njihova prirodna regeneracija u svim gradivnim i sastavnim delovima kolagena, što dovodi do efekta skraćivanje viška kože i vraćanja mladalačkog izgleda (lice i telo bez bora i opuštene kože). Ultrazvučni SMAS lifting, kao terapija, istovremeno deluje i na mišiće zatežući ih, ali i na uklanjanje masnih naslaga, te tretirane regije lica ili tela dobijaju značajno lepši izgled (vraćanje tonusa, čvrstine i turgora kože).

NAJVAŽNIJE PREDNOSTI TRETMANA ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING LICA

Za razliku od drugih nehirurških tretmana za lifting lica, Ultrazvučni SMAS lifting lica ne podrazumeva nikakvo ubrizgavanje supstanci u lice pacijenta, već se efekat zatezanja lica (face lifting ili lifting lica) postiže korišćenjem visoko fokusiranog ultrazvuka (3D HIFU tehnologija). Procedura ove terapije, koju kabinet Vita Elos Novi Sad nudi, je takva da onemogućava asimetrije i greške, jer se postupak strogo prati na monitoru 3D HIFU aparata i prilagođava individualnim zahtevima pacijenta.
Među najvažnijim prednostima tretmana Ultrazvučni SMAS lifting lica se izdvajaju:
• najnovija, najsavremenija i daleko najefikasnija metoda podmlađivanja i zatezanja kože lica u odnosu na sve ostale nehirurške tehnike za lifting lica,
• neinvazivna procedura bez potrebe za rezovima ili injekcijama,
• tretman radi lekar sa iskustvom preko 10 godina u oblasti nehirurškog liftinga lica,
• mogućnost infekcije je potpuno isključena, jer nema nikakvih invazivnih sredstava kojima bi se podstakao rast kolagena, niti skalpela,
• tretman ne povređuje kožu lica, ne stvara nikakve modrice ili podlive,
• ne može dovesti do asimetrije lica, nema oštećenja krvnih sudova, niti fleka, ožiljaka ili pojave hemangioma,
• ne zahteva određeno vreme oporavka, jer se pacijenti odmah mogu vratiti svojim uobičajenim aktivnostima,
• rezultati koji se postepeno poboljšavaju tokom nekoliko meseci nakon tretmana (najduže do 6 meseci od tretmana s postiže pun efekat tretmana),
• postupak kratko traje, obično između 30 minuta i 2 sata, zavisno od veličine tretiranog područja,
• rezultati su vidljivi nakon jednog tretmana i mogu trajati do 3 godine, zavisno od individualnih karakteristika kože i starenja,
• tretman bez neželjenih efekata – moguće blago, kratkotrajno crvenilo, oteklina ili nelagodnost odmah nakon tretmana, ali ti simptomi obično nestaju u roku od pola sata do sat vremena nakon tretmana (pomenuti simptomi se izuzetno retko javljaju).

Ultrazvučni SMAS lifting – proverena i sigurna terapija za uspešan, dugoročni lifting lica u našem Kabinetu! Zakažite svoj termin već danas!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više