fbpx

Vrste kozmetičkih usluga u Vita Elos-u

3D HIFU vs. Mezoniti
Nehirurški Ultrazvučni SMAS lifting lica vs. mezoniti nehirurški lifting lica
22. april 2017.
Cenovnik za uslugu Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela u Vita Elos-u
27. april 2017.
3D HIFU vs. Mezoniti
Nehirurški Ultrazvučni SMAS lifting lica vs. mezoniti nehirurški lifting lica
22. april 2017.
Cenovnik za uslugu Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela u Vita Elos-u
27. april 2017.

KOZMETIČKE USLUGE - PONUDA

Specijalizovani Kabinet za kozmetičke tretmane za žene i muškarce, Vita Elos Novi Sad, vam nudi stručnost, efikasnost, primenu najnovijih svetskih trendova iz oblasti aparatne kozmetike uz visok kvalitet usluga po najpristupačnijim cenama u gradu, pa i regionu.
Vita Elos se pobrinula da svojom ponudom raznovrsnih usluga iz domena savremene aparatne kozmetike, omogući podjednako i muškarcima i ženama da svoj izgled vrate u željeno stanje, a potom očuvaju i održe postignute efekte.
Vita Elos Novi Sad vam nudi sledeće usluge: Ultrazvučni, nehirurški SMAS lifting, trajna epilacija 808 Diod laserom, trajna epilacija Elos-om, depigmentacija laserom, laserski karbonski piling, trajna šminka kapaka, trajna šminka usana, trajna šminka obrva (senčenje obrva), uklanjanje tetovaža, uklanjanje trajne šminke, uklanjanje akni ELOS-om, ultrazvučna kavitacija i radiotalasni lifting.

PRISTUPAČNOST NAŠIH USLUGA

Sve usluge, koje su vam dostupne u našem Kabinetu, se rade uz korišćenje najkvalitetnije i testirane opreme i stručni nadzor lekara i specijalno obučenog kozmetičara. Pored kvaliteta usluga, kao primarnog cilja, važno nam je da sve naše usluge budu i finansijski pristupačne za naše klijente. Kao posebno pristupačne, izdvajamo sledeće tretmane za lice i telo:
1. Anti-aging usluge
Ove usluge obuhvataju tretmane za podmlađivanje lica i tela putem neinvazivnih i prirodnih metoda, kao što su Ultrazvučni nehirurški lifting i Radiotalasni lifting. Bilo da se odlučite za celo lice, SMAS lifting pojedinačnih regija lica ili Ultrazvučni SMAS lifting željenih delova tela garantujemo vam najpristupačnije cene za ove tretmane u regionu. Radiotalasni lifting lica i tela vam pomaže da vratite prirodan i mladalački izgled lica ili tela po povoljnoj ceni uz maksimalan efekat.
2. Trajna epilacija lica i tela
Trajana epilacija za muškarce i žene je usluga koja se radi u našem Kabinetu na dva načina: pomoći 808 Diod Lasera ili ELOS-om. U okviru ove usluge, koja je kod nas ubedljivo najpristupačnija u Novom Sadu, nudimo sledeće tretmane: Trajna epilacija nausnica, Trajna epilacija nausnica i brade, Trajna epilacija celih ruku, Trajna epilacija celih nogu, Trajna epilacija celih leđa, Trajna epilacija „duboki bikini“, Trajna epilacija grudi (muškarci), Trajna epilacija ramena (muškarci) i Trajna epilacija svih ostalih regija tela i lica.
3. Naše ostale usluge
U okviru naše ponude, omogućili smo vam i sledeće tretmane: Laserski karbonski piling, Uklanjanje trajne šminke, Uklanjanje tetovaža, Depigmentacija laserom, Ultrazvučna kavitacija, Uklanjanje akni ELOS-om, Senčenje obrva (trajna šminka obrva) i Trajna šminka kapaka ili usana. Ove usluge su moguće zahvaljujući dobroj opremljenosti našeg Kabineta najsavremenijim, sertifikovanim aparatima za neinvazivan tretman lica i tela, kojima se uspešno otklanjaju nedostaci na licu ili telu ili koriguje postojeće stanje, bez narušavanja zdravstvenog stanja klijenta i bez negativnih nuspojava.
Cenovnik naših usluga ne samo da je prihvatljiv za sve naše klijente, već je uvek transparentan i javno istaknut na našem sajtu i jednak za sve naše klijente. Cene, koje su vam poznate prilikom zakazivanja tretmana, su iste one cene koje plaćate i nakon tretmana.
Ma koje usluge koristili u našem Kabinetu, nudimo individuini pristup svakom klijentu, besplatno savetovanje i pregled lekara, kao i besplatni savet stručnog kozmetičara u cilju određivanja usluge koja je za vas najefikasnija u smislu rezultata i finansija.

Iskoristite raznovrsnost usluga u našem Kabinetu. Priuštite sebi neki od tretmana po najpovoljnijim cenama, jer lepota nije luksuz, već način života!
Vaš Vita Elos

ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više