fbpx

VITA ELOS – zagarantovan kvalitet usluga uz najpristupačnije cene

Vita Elos, Novi Sad
Vita Elos – vaša kompletna nega tela
9. januar 2017.
Ultrazvučna kavitacija
Ultrazvučna kavitacija – tretman ultrzvučnog neinvazivnog uklanjanja masnoće i redukcije celulita
18. januar 2017.
Vita Elos, Novi Sad
Vita Elos – vaša kompletna nega tela
9. januar 2017.
Ultrazvučna kavitacija
Ultrazvučna kavitacija – tretman ultrzvučnog neinvazivnog uklanjanja masnoće i redukcije celulita
18. januar 2017.
Prikaži sve

VITA ELOS – zagarantovan kvalitet usluga uz najpristupačnije cene

Vita Elos, Novi Sad

SPECIJALIZOVAN KABINET

Za razliku od većine kozmetičkih salona, koji nude klasične kozmetičke usluge, naš Kabinet je svoju ponudu usmerio na specifične estetske usluge, koje su među vodećim po efikasnosti tretmana u svetu kozmetologije i estetske dermatologije.
Specijalizujući se za aparatnu kozmetiku, u mogućnosti smo da svojim klijentima omogućimo negovanje prirodnog izgleda na neinvazivan i savremen način. Poštujući svakog klijenta i pristupajući mu u skladu sa njegovim stanjem organizma, potrebama i željama, usluge koje nudimo su maksimalno prilagođene svakom pojedinačno, što u kombinaciji sa iskustvom našeg tima i aparatima koje koristimo, garantuje kvalitet i uspeh tretmana.

NAJPRISTUPAČNIJE CENE U VITA ELOS-u SAMO ZA VAS

Pored efikasnosti i uspešnosti pruženih tretmana, Vita Elos svoje usluge nudi po najpovoljnijim mogućim cenama.

Laserska trajna epilacija – već od 1.000,00 RSD za male regije po tretmanu. Po ovoj ceni možete ukloniti neželjene dlačice koristeći uslugu Laserska trajna epilacija na sledećim delovima tela: nausnice, brada (za žene), prsti na nogama ili rukama. Za veće regije, cene Laserske trajne epilacije su takođe vrlo povoljne: duboki bikini samo 5.000,00 RSD, trajna epilacija celih nogu ili ruku samo 6.000,00 RSD po tretmanu. Posebno izdvajamo povoljnost usluge Laserska trajna epilacija za muškarce – trajna epilacija leđa samo 6.000,00 RSD po tretmanu.

Ultrazvučna kavitacija – usluga reoblikovanja tela za samo 1.000,00 RSD po zoni. Računajući i potrebu za ponavljanjem tretmana više puta, u mogućnosti ste da se oslobodite masnih naslaga i celulita za samo par hiljada dinara i na taj način vrlo povoljno, ali dugoročno ulepšate svoje telo koristeći našu uslugu Ultrazvučna kavitacija.

Radiotalasni lifting – anti-aging usluga, koja vam za samo 2.000,00 RSD po tretmanu zateže kožu lica i vrata, čini je svežijom i mlađom. Ponavljajući serije tretmana zavisno od vaših potreba i stanja kože lica i vrata, zagarantovan vam je mladalački izgled po vrlo povoljnoj ceni usluge Radiotalasni lifting.

Karbonski piling – usluga, kojom se laserskim putem, poboljšava stanje kože, pojačava kolagen, podmlađuje i efikasno smanjuju upalni procesi za samo 1.500,00 RSD po tretmanu. Laserski karbonski piling je alternativa klasičnom čišćenju lica, ali sa daleko boljim i većim efektima, tako da je cena od 1.500,00 RSD nešto što vam garantuje vidljive efekte odmah: zategnuta, mekša i čvršća koža lica.
Vita Elos, svim svojim klijentima, koji se odluče na serije tretmana, koji su koristili više naših usluga (ili će ih koristiti) poklanjamo:
- gratis dodatne usluge,
- popuste i
- određene pogodnosti u pogledu tretmana i plaćanja.

Pogledajte detaljan cenovnik kompletnih naših usluga i iskoristite zagarantovan kvalitet uz najpristupačnije cene.
Zakažite svoj termin za ulepšavanje u Vita Elos-u!

ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više