fbpx

Vita Elos – vaša kompletna nega tela

VITA ELOS
Vita Elos – u službi vaše lepote
3. januar 2017.
Vita Elos, Novi Sad
VITA ELOS – zagarantovan kvalitet usluga uz najpristupačnije cene
13. januar 2017.
VITA ELOS
Vita Elos – u službi vaše lepote
3. januar 2017.
Vita Elos, Novi Sad
VITA ELOS – zagarantovan kvalitet usluga uz najpristupačnije cene
13. januar 2017.
Prikaži sve

Vita Elos – vaša kompletna nega tela

Vita Elos, Novi Sad

VAŠA KOMPLETNA NEGA TELA

Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos Vam, na jednom mestu, pruža usluge kojima ste u mogućnosti da svoje telo podmladite, zategnete, učinite lepim i privlačnim i sebi i drugima. Naše usluge su namenjene i ženama i muškarcima, bez razlike, smatrajući da je lepota u 21. veku „privilegija“ oba pola podjednako.
U prijatnom ambijentu sa visokim higijenskim standardima i individualnom i stručnom pristupu svakom klijentu, takođe vam pružamo i maksimalnu fleksibilnost u pogledu prilagođavanja termina vašim mogućnostima.

KOJE USLUGE VITA ELOS-a SU NAMENJENE POBOLJŠANJU IZGLEDA VAŠEG TELA

U okviru našeg Kabineta, na raspolaganju su vam sledeće usluge nemanjene poboljšanju izgleda vašeg tela i održavanja njegovog željenog stanja:

1. Ultrazvučna kavitacija

Usluga Ultrazvučna kavitacija je savremeni, neinvazivni i nehirurški metod za oblikovanje tela. Kavitacija je metoda kojom se za kratko vreme postiže gubitak masnih naslaga u cilju smanjenja obima i reoblikovanja tela. Ultrazvučna kavitaciju se najjednostavnije može definisati kao nehirurška liposukcija, gde se pomoću ultrazvuka razgrađuju masne ćelije (lipociti), odnosno dolazi do pucanja njihovih membrana i razlivanja u međućelijske prostore. Redukcija lokalnih masnih naslaga, uspešno dovodi eliminacije celulita na tretiranim regijama (butine, zadnjica, stomak, bokovi, ruke).

2. Uklanjanje tetovaža

Usluga Uklanjanje tetovaža je namenjena svima koji imaju tetovaže neprofesionalno urađene, tetovaže koje više ne žele ili izbledele tetovaže. Tretman uklanjanja tetovaža je često dugotrajan i procena je da se oko 95 % tetovaža može uspešno ukloniti. Korišćenjem Nd:YAG lasera za uklanjanje tetovaža mogu se postići zavidni rezultat, bez obzira gde je tetovaža urađena. Bitni faktori od uticaja na uklanjanje tetovaže su: boja tetovaže, veličina tetovaže, vrsta i količina boje koja se koristila prilikom tetoviranja, čistoća i vrsta korišćenog pigmenta, dubina na kojoj je rađena tetovaža, kao i to da li je rađena amaterska ili profesionalna tetovaža.

3. Trajna epilacija

Usluga Trajna epilacija se u Vita Elos-u radi pomoću 808 Diod lasera i Elos-om. Izbor načina uklanjanja neželjenih dlačica na telu tj. metod trajne epilacije zavisi od procene našeg stručnog tima u dogovoru sa klijentom. Oba načina trajne epilacije daju zavidne rezultate. Neželjene dlačice možete ukloniti sa nogu, ruku, leđa, stomaka, grudi, prepona, bikini zone. Trajna epilacija se radi, u proseku, oko 10 tretmana po regiji sa predviđenim razmacima između tretmana. Posebno ističemo mogućnost pružanja usluge Trajna epilacija celog tela, kao i dodatne pogodnosti za klijente koji rade trajnu epilaciju više zona. Ako se odlučite za trajnu epilaciju više zona, dobijate gratis trajnu epilaciju jedne od malih zona, kao što su: nausnice, slepoočne zone ili uši. Na ovaj način je usluga Trajna epilacija u našem Kabinetu, ne samo efikasna, zahvaljujući najsavremenijim aparatima, već i daleko povoljnija nego na drugim mestima.

Vita Elos vam nudi da, u potrazi za lepotom, pronađete svoj sklad i harmoniju, kako bi lepota bila deo vas u svakom trenutku, bez obzira na pol i godine.
Zakažite svoj termin!

ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više