fbpx

Ultrazvučna kavitacija – tretman ultrzvučnog neinvazivnog uklanjanja masnoće i redukcije celulita

Vita Elos, Novi Sad
VITA ELOS – zagarantovan kvalitet usluga uz najpristupačnije cene
13. januar 2017.
Trajna epilacija - najčešća pitanja
Najčešća pitanja u vezi tretmana Trajna epilacija
21. januar 2017.
Vita Elos, Novi Sad
VITA ELOS – zagarantovan kvalitet usluga uz najpristupačnije cene
13. januar 2017.
Trajna epilacija - najčešća pitanja
Najčešća pitanja u vezi tretmana Trajna epilacija
21. januar 2017.
Prikaži sve

Ultrazvučna kavitacija – tretman ultrzvučnog neinvazivnog uklanjanja masnoće i redukcije celulita

Ultrazvučna kavitacija

SAVREMENA TEHNOLOGIJA ZA REOBLIKOVANJE TELA

Ultrazvučna kavitacija je inovativna kombinacija tretmana za redukciju masnih ćelija, smanjenje celulita, zatezanje kože i podizanje zadnjice, koji istovremeno objedinjuje nekoliko različitih tehnologija: ultrazvuk visokog intenziteta, monopolarne radio-talase visokog intenziteta, masažu pritiska i mikro struju.
Zahvaljujući takvoj kombinaciji savremene tehnologije, ultrazvučna kavitacija daje rezultate koji su vidljivi odmah nakon svakog tretmana, a vezanim tretmanima od po nekoliko ponavljanja u određenim vremenskih intervalima, nudi vam se neprevaziđen efekat za vrednost izdvojenog novca – samo 1.000,00 RSD za jednu zonu. Krajnji rezultat je vaš novi izgled tela – podmlađen i ponovo skladno oblikovan.

VIDLJIVOST REZULTATA NAKON SVAKOG TRETMANA

Ultrazvučna kavitacija je široko priznat, kao jedan od najefikasnijih metoda, danas dostupnih, za redukciju celulita i lokalnog gubitka masnih naslaga. Trenutno ne postoji bolji neinvazivan, nehirurški način, koji ne uključuje medicinsku intervenciju ili operaciju u borbi protiv neželjenih masnih naslaga i prekomernog celulita.
Zašto je ultrazvučna kavitacija tako uspešna? Zato što je reč o naučno razvijenoj medicinskoj ultrazvučnoj radiofrekvenciji kod koje se tehnologija zasniva na medicinskom proboju, putem ultrazvučnih talasa i energije radio frekvencije, kako bi se selektivno razgradile masne ćelije i celulit bez uticaja na susedne organe i ćelije. Postupak je udoban i bezbolan, nema neželjenih efekata i ne zahteva anesteziju ili sedative.
Tretman Ultrazvučna kavitacija se u našem Kabinetu primenjuje uporedo sa dijetetskim protokolima lečenja gojaznosti i zdravstvenim savetima, namenjenim redukciji celulita i uvođenju normalne ishrane. Broj tretmana Ultrazvučna kavitacija je individualan – do željenih rezultata.
Prednosti tretmana Ultrazvučna kavitacija:
-- smanjenje zapremine tj. obima tkiva (uništavanje masnih ćelija),
-- oblikovanje i zatezanje tela,
-- smanjenje celulita,
-- povećan tonus mišića tretirane regije.

Smanjite masne naslage i celulit, zategnite kožu i oblikujte svoje telo na jednostavan i efektan način po najpristupačnijoj ceni.
Dođite u Vita Elos, jer lepota nije luksuz, već način života!

ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više