fbpx

Ultrazvučna kavitacija – tretman ultrzvučnog neinvazivnog uklanjanja masnoće i redukcije celulita

Vita Elos, Novi Sad
VITA ELOS – zagarantovan kvalitet usluga uz najpristupačnije cene
13 januara, 2017
Trajna epilacija - najčešća pitanja
Najčešća pitanja u vezi tretmana Trajna epilacija
21 januara, 2017
Prikaži sve

Ultrazvučna kavitacija – tretman ultrzvučnog neinvazivnog uklanjanja masnoće i redukcije celulita

Ultrazvučna kavitacija

SAVREMENA TEHNOLOGIJA ZA REOBLIKOVANJE TELA

Ultrazvučna kavitacija je inovativna kombinacija tretmana za redukciju masnih ćelija, smanjenje celulita, zatezanje kože i podizanje zadnjice, koji istovremeno objedinjuje nekoliko različitih tehnologija: ultrazvuk visokog intenziteta, monopolarne radio-talase visokog intenziteta, masažu pritiska i mikro struju.
Zahvaljujući takvoj kombinaciji savremene tehnologije, ultrazvučna kavitacija daje rezultate koji su vidljivi odmah nakon svakog tretmana, a vezanim tretmanima od po nekoliko ponavljanja u određenim vremenskih intervalima, nudi vam se neprevaziđen efekat za vrednost izdvojenog novca – samo 1.000,00 RSD za jednu zonu. Krajnji rezultat je vaš novi izgled tela – podmlađen i ponovo skladno oblikovan.

VIDLJIVOST REZULTATA NAKON SVAKOG TRETMANA

Ultrazvučna kavitacija je široko priznat, kao jedan od najefikasnijih metoda, danas dostupnih, za redukciju celulita i lokalnog gubitka masnih naslaga. Trenutno ne postoji bolji neinvazivan, nehirurški način, koji ne uključuje medicinsku intervenciju ili operaciju u borbi protiv neželjenih masnih naslaga i prekomernog celulita.
Zašto je ultrazvučna kavitacija tako uspešna? Zato što je reč o naučno razvijenoj medicinskoj ultrazvučnoj radiofrekvenciji kod koje se tehnologija zasniva na medicinskom proboju, putem ultrazvučnih talasa i energije radio frekvencije, kako bi se selektivno razgradile masne ćelije i celulit bez uticaja na susedne organe i ćelije. Postupak je udoban i bezbolan, nema neželjenih efekata i ne zahteva anesteziju ili sedative.
Tretman Ultrazvučna kavitacija se u našem Kabinetu primenjuje uporedo sa dijetetskim protokolima lečenja gojaznosti i zdravstvenim savetima, namenjenim redukciji celulita i uvođenju normalne ishrane. Broj tretmana Ultrazvučna kavitacija je individualan – do željenih rezultata.
Prednosti tretmana Ultrazvučna kavitacija:
-- smanjenje zapremine tj. obima tkiva (uništavanje masnih ćelija),
-- oblikovanje i zatezanje tela,
-- smanjenje celulita,
-- povećan tonus mišića tretirane regije.

Smanjite masne naslage i celulit, zategnite kožu i oblikujte svoje telo na jednostavan i efektan način po najpristupačnijoj ceni.
Dođite u Vita Elos, jer lepota nije luksuz, već način života!

gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više