fbpx

Laserski karbonski (ugljenikov) piling

Trajna šminka obrva (senčenje)
Trajna šminka obrva (senčenje – „puder obrve“)
16 jula, 2016
Depigmentacija laserom
Depigmentacija laserom
16 jula, 2016

Laserski karbonski (ugljenikov) piling

ŠTA JE LASERSKI KARBONSKI (UGLJENIKOV) PILING LICA?


Prirodni proces obnavljanja kože se sa godinama menja i usporava, pa se često stiče utisak da je ona ponekad siva, umorna i smanjene elastičnosti. Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos nudi tretman laserskim karbonskim (ugljenikovim) pilingom, kao jedinstvenu ponudu na našem tržištu, koji brzo, efikasno i profesionalno rešava probleme na vašem licu.
Laserski karbonski (ugljenikov) piling lica poboljšava stanje kože, pojačava regeneraciju kolagen i time je podmlađuje, efikasno smanjuje i upalne procese. Nakon laserskog karbonskog pilinga vaša koža postaje nežna i glatka, svetla, sveža i zategnutija.
Laserskim karbonskim (ugljenikovim) pilingom, kao zdravoj alternativi kozmetičkoj hirurgiji, laserom se mogu ukloniti stare stanice kože, čime se podstiče rast novih stanica, kako bi ona bila sjajnija, zdravija i lepša. Laserski ugljenikov piling lica je aparatna alternativa tretmanu klasičnog čišćenja lica, koja se beskontaktno radi laserom, kao ugljenikov piling. Ovaj tretman je najnovija metoda složenog, sveobuhvatnog i lekovitog pritiska na kožu lica, kao neinvazivna procedura koja daje rezultate vidljive odmah. Sam tretman nije bolan, te ne zahteva oporavak.
Tretman laserskim karbonskim (ugljenikovim) pilingom lica smanjuje bore, pore, pigmentacije i ožiljke od svih tipova akni, kao i same akne, a koža odmah postaje zategnuta, čvršća i mekša.
Tretman se može raditi: jednokratno (efekat brzog podmlađivanja i vraćanja svežine licu), redovno (1 do 2 puta mesečno, kako bi se poboljšalo stanje kože i koje daje najbolje rezultate u smislu podmlađivanja) i intenzivno (u slučaju problematične kože, gde se obično započinje sa 2 tretmana nedeljno i polako smanjuje postupak do 1 do 2 tretmana mesečno). Najbolji rezultati laserskog karbonskog (ugljenikovog) pilinga lica se postižu dugotrajno ukoliko se rade redovno, u jednakim vremenskim intervalima.

ZAŠTO JE LASERSKI KARBONSKI (UGLJENIKOV) PILING LICA IDEALNO REŠENJE ZA VAS?


Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos se potrudio da vam obezbedi vrhunsku opremu, najbolje stručnjake i najkvalitetniju uslugu u cilju postizanja što boljih efekata u podmlađivanju vašeg lica, vidljivih odmah već nakon tretmana.
Laserski karbonski (ugljenikov) piling je idealan za vas zato što: obnavlja kožu čineći je vidljivo mladolikom, smanjuje bore i pore na licu, smanjuje pigmentaciju, balansira lučenje loja, smanjuje ožiljkasto tkivo lica, efektan je tretman protiv svih tipova akni, obnavlja kožu punu strija. Nd:YAG laserom se uklanja oštećeni gornji sloj kože, stimuliše se proizvodnja kolagena i novih stanica u donjim slojevima kože, čime se postižu drastična poboljšanja vidljiva u smanjenju bora, boja kože biva izjednačena, a njena čvrstoća veća.

KAKO SE RADI LASERSKI KARBONSKI (UGLJENIKOV) PILING?


Laserski karbonski (ugljenikov) piling se u kabinetu Vita Elos radi karbonskim pojačivačem - QS karbon nanogelom i Nd:YAG laserom.
Tretman Laserski ugljenikov piling lica se sastoji od četiri koraka:
- konsultacija sa našim lekarom,
- karbonska maska sa hijaluronskom kiselinom, Aloe Vera i vitaminima A i E (apsorbuju patološku mikrofloru, hrane i hidriraju kožu, smanjuju i čiste pore)
- tretman sa Nd:YAG laserom – piling (uništava patološku mikrofloru, pojačava vezivno tkivo, izaziva rast kolagena, povećava elastičnost kože),
- umivanje čistom vodom.
Pre tretmana se na lice nanosi poseban gel tzv. karbonski pojačivač - QS karbon nanogel, koji sadrži karbonske nano čestice, a klijentu se na oči stavljaju specijalne zaštitne naočare. Kada se naneti gel osuši, Nd:YAG laser usmeravamo prema koži kako bi se razbile i apsorbovale nanesene čestice karbona. Tokom tretmana laserskim karbonskim pilingom pore i bore bivaju trenutno smanjene, termalni efekt lasera podstiče stvaranje vezivnog tkiva, dok karbonske nano čestice rade temeljni piling efekt i čiste mitesere u porama. Nakon tretiranja laserom, na lice nanosimo masku bogatu kolagenom, a posle maske sledi krema puna A i E vitamina, koja dodatno stimuliše obnavljanje kože. Tretman traje u proseku 40 minuta.
Nakon tretmana koža nije iritirana, već je hidrirana i nahranjena, te ne zahteva dodatnu negu.
Laserski ugljenikov piling lica može da se radi za sve uzraste. Za dobro stanje kože broj tretmana je individualan i radi se po potrebi. U slučaju problematične kože potrebno je 5-6 ili više tretmana sa razmakom 5-7 dana. Tretman je bezbolan (javlja se samo blagi osećaj peckanja). Posle tretmana slobodno možete da se vratite svojim svakodnevnim obavezama. U Kabinetu Vita Elos se praktikuje kompleksni pristup svakom klijentu, kao i davanje dodatnih preporuka u vezi ishrane. Za osobe koje su mlađe od 18 godina, tretman se radi uz prisustvo roditelja.

KADA SE KORISTI LASERSKI KARBONSKI PILING


 • proširene pore kože,
 • upala masnih žlezda,
 • hiperpigmentacija,
 • problematična koža,
 • smanjena elastičnost i starost kože,
 • kozmetički problemi kože (ožiljci posle akni),
 • akne u aktivnoj fazi.

EFEKTI LASERSKOG KARBONSKOG PILINGA


 • uklanja gornji sloj epidermisa i izravnava kožu,
 • uklanja i smanjuje bore na koži,
 • aktivira regeneraciju ćelija u dubokim slojevima kože,
 • efikasno uklanja razne upalne procese kože,
 • uništava patogensku mikrofloru koja parazitira na površini kože i duboko u masnim žlezdama,
 • ujednačava ton kože i sužava pore.
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više