fbpx

Obuka za tretman Ultrazvučni SMAS lifting u kabinetu Vita Elos

Nehirurški face lifting – cene za pojedinačne tretmane
11. april 2022.
Aparatura koju koristimo za naše kozmetičke tretmane
15. april 2022.
Nehirurški face lifting – cene za pojedinačne tretmane
11. april 2022.
Aparatura koju koristimo za naše kozmetičke tretmane
15. april 2022.
Prikaži sve

Obuka za tretman Ultrazvučni SMAS lifting u kabinetu Vita Elos

USLOVI ZA POLAZNIKE

Polaznici za obuku za tretman Ultrazvučni SMAS lifting mogu biti sva zainteresovana lica koja ispunjavaju predviđene uslove za edukaciju, a koji su stanovnici Srbije ili stranci, pod uslovom da dobro govore srpski jezik.
Predviđeni uslovi za polaznike kursa su sledeći:
• završena škola za kozmetičare u trajanju od minimum godinu dana i 3 godine prakse u struci (sa posebnim akcentom na delu kozmetike koji se bavi negom lica) ili
• završena srednja medicinska škola uz radno iskustvo od 3 godine u struci ili
• završen Medicinski fakultet uz 3 godine radnog iskustva u struci,
• uredno overena Sanitarna knjižica.

NAČIN ODRŽAVANJA OBUKE

Obuka za pružanje usluge Ultrazvučni SMAS lifting terapije u Vita Elos-u se realizuje u saradnji sa Akademijom Oxford.
Obuka Ultrazvučni SMAS lifting se održava u Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos, Novi Sad. Kabinet ima svu neophodnu opremu za pohađanje kursa i praktični deo nastave za polaznike. Obuka se sastoji iz praktičnog i teorijskog dela.
Praktični deo podrazumeva: upoznavanje polaznika tokom obuke sa aparaturom, morfologijom lica. Polaznik, zatim, iscrtava zone tretmana na modelu, „vežba ruku“ na modelu, bez upotrebe struje, kako bi stekao potrebnu preciznost, ali i veštinu i lakoću manipulisanja aparaturom. Nakon savladanih praktičnih znanja, demonstrira se Ultrazvučni SMAS lifting tretman na tri modela (od kojih jedan tretman, završni, radi sam polaznik).
Svaki polaznik dobija skriptu, kao prateći teorijski deo, koji je neophodan tokom praktičnog rada. Skripta detaljno objašnjava i daje osnovne podatke o ultrazvuku i njegovom dejstvu na kožu, aparaturi i opremi koja se koristi tokom tretmana, principu i metodologiji sprovođenja samog Ultrazvučnog SMAS liftinga, potrebnim higijenskim standardima, negovanju kože nakon tretmana, efektima tretmana i kontraindikacijama tretmana. Na kraju obuke polaznik, pored praktičnog dela, polaže i test znanja.
Svi polaznici stiču profesionalno znanje u Kabinetu Vita Elos-a, a nakon završene obuke dobijaju Potvrdu o uspešno završenoj obuci od strane Vita Elos-a na osnovu čega se izdaje sertifikat Akademije Oxford, čime i zvanično postaju osposobljeni za rad iz oblasti neinvazivnog liftinga lica i tela – Ultrazvučni SMAS lifting terapije.

Postanite stručnjak iz oblasti najsavremenije nehirurške lifting terapije za lice i telo – Ultrazvučni SMAS lifting!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više